alexq:
Hát nagyon remélem ez csak egy kacsa. Egy kislányt igazolni férfiak közé..
Ezzel arra célzol, hogy nem tud verekedni? Ez miért is fontos szempont?
FORZA MILAN!

alexq:
alexq:sylvinho:alexq:
Ezzel arra célzol, hogy nem tud verekedni? Ez miért is fontos szempont?
Én nem céloztam semmire.
Bloo:MilanEnci:
Silvio Berlusconi kész mélyen a zsebébe nyúlni a Sevilla brazil támadójának, LuÃs Fabiano megvételének érdekében. :lol:
Az igen, nem semmi az öreg, 14 milla körberöhögnek megint... grat! :)
Már csak az Isteni csodában bÃzok, ebbÅ‘l a keretbÅ‘l valahogy csak meg lesz az 5.-6. hely, ha szerencsénk lesz...
http://www.nemzetisport.hu/olaszfoci/milan-berlusconi-a-zsebebe-nyul-fabiano-megszerzesenek-erdekeben-249327.html?
Tipikus NSO-s hÃr! 14 millió a régi ajánlatunk volt. Semmi valóságalapja sincs a hÃrnek.
paulinho:
Szerintem Kaká és Gourcuff eladásábol befolyt öszegel is minuszos a kassza. :roll: Ezért nem is értem sokakat hogy felhozák azt a 80 millio eurot mint lehetséges öszeget igazolásokra.Talán Pirlo eladásával leszünk nullán, és ezt követöen kezdünk(talán) igazolgatni.
antiinter:paulinho:
Szerintem Kaká és Gourcuff eladásábol befolyt öszegel is minuszos a kassza. :roll: Ezért nem is értem sokakat hogy felhozák azt a 80 millio eurot mint lehetséges öszeget igazolásokra.Talán Pirlo eladásával leszünk nullán, és ezt követöen kezdünk(talán) igazolgatni.
egy bizonyos Barcelona 300 milliós adóssággal 40 valahány millióért megvette Ibrahimovicot, mi meg 18 milliót nem tudunk kiadni Fabianoért.
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.