nathaniel:
A védők közül Mexesre szavaztam. Korábban és most is azt gondolom, hogy a Serie A-s és nemzetközi rutinjával, azzal, hogy a legjobb korban van, mint védő, ő lehetne a leghasznosabb igazolás a védelem tengelyébe!
http://www.sportmediaset.it/mercato/articoli/articolo24750.shtml
Huntelaar a Real és a Milan kiváló kapcsolata miatt kölcsönbe(gondolom opcióval 20 milla körül) érkezhet a csapathoz. Ezen felül Zhirkov nem igazán szeretne a Chelseahez igazolni, viszont a Milan vagy a Barca tetszene neki. Állítólag 15 milláért a CSKA megválna tőle.
Lehet, hogy ezért nem jött Cissokho?
nathaniel:
A védők közül Mexesre szavaztam. Korábban és most is azt gondolom, hogy a Serie A-s és nemzetközi rutinjával, azzal, hogy a legjobb korban van, mint védő, ő lehetne a leghasznosabb igazolás a védelem tengelyébe!
http://www.sportmediaset.it/mercato/articoli/articolo24750.shtml
Huntelaar a Real és a Milan kiváló kapcsolata miatt kölcsönbe(gondolom opcióval 20 milla körül) érkezhet a csapathoz. Ezen felül Zhirkov nem igazán szeretne a Chelseahez igazolni, viszont a Milan vagy a Barca tetszene neki. Állítólag 15 milláért a CSKA megválna tőle.
Lehet, hogy ezért nem jött Cissokho?
Gioco:
Én jobbnak találom azt hogy Fabianót akarják megvenni,mint Dzekót.Fabiano jó játékot produkált a Brazil válogatottban. :D
petya83:Roberto86:petya83:Gioco:
Én jobbnak találom azt hogy Fabianót akarják megvenni,mint Dzekót.Fabiano jó játékot produkált a Brazil válogatottban. :D
Csak öt évvel idősebb, kb duplája (ha nem triplája) a fizuja és ugyanannyiba kerül, mint Dzeko. Nem rossz játékos, de fiatalabba fektetnék. Dzeko, Adebayor vagy Huntelaar.
Dzekot el kellene már felejteni. Ezzel a hisztijével nagyon remélem, hogy nem zargatjuk tovább. Maradjon ott, ahol van. :evil:
Nem tudhatjuk, mi volt a háttérben. Nekem szimpi volt, hogy nagyon akart jönni, aztán ki tudja, mi történt...
nathaniel:
http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2009/07/01/1357033/official-milan-sign-gianmarco-zigoni-giacomo-beretta
Számomra az érdekes a cikkben a már ismertek mellett, hogy Aubameyangot úgy adtuk kölcsön a Lillenek, hogy jövő nyáron megvehetik x pénzért! A vezetőség nem tanul a Gourcuff űgyből? Mi van, ha Pierre lő 20 gólt a köv. szezonba, de nem tudjuk visszahozni? Nevetséges. Miért nem lehet szimplán csak kölcsönadni?
petya83:Roberto86:petya83:Gioco:
Csak öt évvel idősebb, kb duplája (ha nem triplája) a fizuja és ugyanannyiba kerül, mint Dzeko. Nem rossz játékos, de fiatalabba fektetnék. Dzeko, Adebayor vagy Huntelaar.
Dzekot el kellene már felejteni. Ezzel a hisztijével nagyon remélem, hogy nem zargatjuk tovább. Maradjon ott, ahol van. :evil:
Nem tudhatjuk, mi volt a háttérben. Nekem szimpi volt, hogy nagyon akart jönni, aztán ki tudja, mi történt...
nathaniel:Amúgy igazad van, de nem tudom elképzelni, hogy Aubameyanggal olyan nagy kockázatot vállalnánk. Vigyék.
http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2009/07/01/1357033/official-milan-sign-gianmarco-zigoni-giacomo-beretta
Számomra az érdekes a cikkben a már ismertek mellett, hogy Aubameyangot úgy adtuk kölcsön a Lillenek, hogy jövő nyáron megvehetik x pénzért! A vezetőség nem tanul a Gourcuff űgyből? Mi van, ha Pierre lő 20 gólt a köv. szezonba, de nem tudjuk visszahozni? Nevetséges. Miért nem lehet szimplán csak kölcsönadni?
skovacs:
Szerintem felejtsük el Mexest. Nem azért mert nem lenne jó, hanem napokon belül új tulajdonosa lesz a Romának ( ha már megnem történt? )és akkor már nem a kiárúsítás, hanem a megerősítés lesz a fő feladatuk. Tavaly, vagy még a télen kellett volna megszerezni, amikor nem tudták fizetni a hiteltörlesztéseiket, most már késő.
Berlu papa Sensi kisasszonynál "is" bevethette volna a csáberejét és akkor beljebb lennénk egy jó középső védővel, hiába eső után köpönyeg.
Matefahej:
Szerintem belső védőre nincs szükség, max egy szélső jöhetne, mint amilyen Cissokho. A belső feladatokat a Nesta, Thiago Silva, Bonera, Kaladze, Darmian ötösnek meg kell oldania.
alemilan:Matefahej:
Szerintem belső védőre nincs szükség, max egy szélső jöhetne, mint amilyen Cissokho. A belső feladatokat a Nesta, Thiago Silva, Bonera, Kaladze, Darmian ötösnek meg kell oldania.
Ezzel azért nem értek teljesen egyet.Nesta egy évig sérült volt, nem tudni milyen állapotban várja a szezont.Silváról annyit tudunk, hogy barátságos meccseken jól játszott, de ez semmiben sem bizonyítja, hogy a bajnokságban vagy a BL-ben is így játszana.Kaladzéról ne is beszéljünk, sajnos ő se fiatal, ráadásul akkora bakikra képes, hogy az nemigaz.Bonera általában megbízható, voltak jó meccsei, de egyrészt sérülékeny, másrészt pedig nagyon önfejű.A Juve ellen volt a 2007-2008-as szezonban.Vezettek a zebrák, Pippo lőtt két gólt 2-1 volt ide, Bonera kúrvajól játszott, aztán a 60. percben elvesztette a fejét és kész.Kiállítás, és elment rajta a meccs.Darmian pedig azzal a szerény 3 felnőtt meccsel sokat nem fog elérni, bár tehetséges a srác.
Összességében szükségünk van egy középhátvédre.Én személy szerint Mexésre szavaztam, mert szerintem ő az ideális erre a posztra, de őszintén szólva Gamberininek is örülnék.A harmadik jelöltem még Santacroce, bár ő is inkább fejlődő még, mintsem kifejlett játékos, és egy fejlődő Silva mellé egy tapasztalt védő kell.Ezét a jelöltem Mexés.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.