floyddebarber:Patya:
A lejáró szerződésű játékosok közül Tevezt vagy Fredet el kell hozni, vagy esetleg Tevezt és Fredet. :roll:
Mondjuk a vezetőség nem tudja megúszni a védővásárlást, mert minőségi védőt nem látok, aki ingyen igazolható lesz. Nyáron újra nagy pénzt kell megmozgatni klasszis védőért (Mexes), mint anno Nesta esetében.
Valóban Fred és Tevez közül az egyiket mindenképp le kell igazolni (Én az utóbbinak örülnék jobban)!
És akkor nálam ez azt jelenti, hogy Borriello és Sheva közül év végén csak egy maradhat, nyílt verseny... lehet, hogy jót tenne nekik.
Kisebb jelentőségű, de talán jól jöhet:
én lecserélném Kalacot Toldora.
A Torony egy kiscsapatban még lehúzhatna pár jó évet, Toldo pedig saját nevelés, úgyhogy nem kéne jövőre ilyennel vesződni (hiszen Maldini mégiscsak kiesik).
Ezen kívül sajnos a listából senki nem felel meg, vagy nem ütik meg a szintet, vagy bőven harmincon felül vannak.
Tevez tényleg jó lenne de úgye nem gondoljátok komolyan hogy a man utd nem hosszabít vele szerződést? Fred meg kell a halálnak tiszta Gilardino 2 a csávó szerintem 2 éve még talán jó volt de most nem nagyon hallani hogy villogna.
Nekünk védő kell nem csatár!!!!!!!