Moha:
Galliani:Azonban cáfolnom kell azokat a hÃreket, miszerint belsÅ‘ védÅ‘ érkezik hozzánk, hiszen számos játékosunk van erre a posztra, mint például Maldini, Kaladze, Bonera és Senderos.” >> édes istenem... jól kezdÅ‘dik az év... :lol: :lol: :lol:
Moha:
Galliani:Azonban cáfolnom kell azokat a hÃreket, miszerint belsÅ‘ védÅ‘ érkezik hozzánk, hiszen számos játékosunk van erre a posztra, mint például Maldini, Kaladze, Bonera és Senderos.” >> édes istenem... jól kezdÅ‘dik az év... :lol: :lol: :lol:
roltchi:
A decemberi topic már locked, Ãgy ide Ãrom annak, aki Juhászt annyira lecikizte, hogy én elhiszem, hogy manapság már sikk és menÅ‘ a magyar focit, játékosokat szidni, de Juhász igenis be tudna kerülni a Milan védelmébe. Magas, erÅ‘s, emellett támadásban is jó és nem öreg.
De persze sohasem fog nálunk játszani.
És nyáron jön Thiago Silva, nekem valami azt súgja, most télen nem veszünk védőt... Nesta, Maldini, Antonini, Kaladze, Senderos, Janku, Zambrotta, Favalli, Bonera... ez 9 ember, még ha egy kettős sérült is, nem fognak újat hozni.
Ne legyen igazam.
floyddebarber:roltchi:
A decemberi topic már locked, Ãgy ide Ãrom annak, aki Juhászt annyira lecikizte, hogy én elhiszem, hogy manapság már sikk és menÅ‘ a magyar focit, játékosokat szidni, de Juhász igenis be tudna kerülni a Milan védelmébe. Magas, erÅ‘s, emellett támadásban is jó és nem öreg.
De persze sohasem fog nálunk játszani.
És nyáron jön Thiago Silva, nekem valami azt súgja, most télen nem veszünk védőt... Nesta, Maldini, Antonini, Kaladze, Senderos, Janku, Zambrotta, Favalli, Bonera... ez 9 ember, még ha egy kettős sérült is, nem fognak újat hozni.
Ne legyen igazam.
Nem lecikiztem, inkább csak megmosolyogtam, hogy sokan azt hiszik, erÅ‘sÃtést jelentene a Milan számára.
Persze a védelem mostani formájával szinte bárki erÅ‘sÃtést jelentene, de:
1, azért ne hozzunk ide akárkit, mégiscsak egy Milan vagyunk.
2, Kaladze ha kicsit megrázza magát, sokkal jobb az ilyen Juhász-szintű védőknél. És nekünk Kaladzenél is egy fokkal jobb védők kellenének.
Roli jó lehet egy Serie A kiscsapat kezdőjébe, vagy egy középcsapatba tartaléknak. De egy Milan-szintű csapatba sosem játszana.
Nem véletlen, hogy az eddigi legkomolyabb csapat, amivel hÃrbe hozták, az a Fiorentina (ami azért nem tekinthetÅ‘ egy kaliberűnek a Milannal, a tavalyi év ellenére), ráadásul ez a biznisz is erÅ‘s pletykának tűnt.
balla_j:
Lehet, hogy telhetetlen vagyok, de nem lenne rossz igazolni egy olcsó csatárt.
Ha Pato valamilyen ok miatt hosszabb távon nem lesz bevethető, akkor igazán nagy gondjaink lesznek.
Borriello sérülései érthetelenek, de nem lehetünk biztosak benne, hogy ezek után végignyomja a tavaszt. Pippot meccseken át végigjátszatni öngyilkosság lenne --> borÃtékolható sérülés. Shevában idény elején Å‘szintén bÃztam, most már padon sem szÃvesen látom. Kaká vagy Dinho szerepeltetése csatárként nagy luxus lenne, amit csak a középpályánk sÃnylene meg.
Pár hete még Adriano ellen voltam, de a fentebbiek, plusz az elérhetÅ‘ áron való megszerzése miatt a brazil lenne nálam a befutó. A piaci ára 18 milla. A botrányai miatt az Internél nem kÃvánatossá vált, Ãgy szerintem max. 10 millióért túladhatnak rajta. A leigazolása azonban nagy bukás is lehet, nem biztos, hogy nálunk megjavulna.
Pepppa:
http://www.goal.com/en/news/1711/chelsea/2009/01/02/1036723/chelsea-to-sell-alex-to-fund-kleber-deal
Ez nem is hangzik rosszul!Alex egy kemény, stabil védő és az oldal jóformán kész tényként kezeli, hogy januártól Rossoneri a csávó!
Patya:
A lejáró szerződésű játékosok közül Tevezt vagy Fredet el kell hozni, vagy esetleg Tevezt és Fredet. :roll:
Mondjuk a vezetőség nem tudja megúszni a védővásárlást, mert minőségi védőt nem látok, aki ingyen igazolható lesz. Nyáron újra nagy pénzt kell megmozgatni klasszis védőért (Mexes), mint anno Nesta esetében.
Patya:
A lejáró szerződésű játékosok közül Tevezt vagy Fredet el kell hozni, vagy esetleg Tevezt és Fredet. :roll:
Mondjuk a vezetőség nem tudja megúszni a védővásárlást, mert minőségi védőt nem látok, aki ingyen igazolható lesz. Nyáron újra nagy pénzt kell megmozgatni klasszis védőért (Mexes), mint anno Nesta esetében.
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.