eddir:
Emersonon, Cardacion, Abaten, Antoninin, Senderoson, Viudezen, Borriellon és Di Gennaron 2 év alatt 20 millió 800 ezer eurót buktunk és ebben nincs benne a fizetés... Ki jött pénzért és ment ingyen, kit eladtunk és visszhoztuk többért stb stb...
antiinter:
19:03
Köszönjük Galliani! :evil:
eddir:
Ezt egy másik topicba is írhattam volna, pl a Milan MÚLTJA - JELENE - jövője topicba is...
Tehát! 2008 nyara óta igazoltuk: (Akiket elvileg az első csapatba hoztunk,csak azokat írom ide, kölcsön , opció stb stb kimarad)
Roma (ingyen)
Zambrotta 8.5 m
Senderos 2.5 m !!!!!!!
T. Silva 10 m
Onyewu (ingyen)
Antonini 3.5 m (500 ezerért adtuk anno a játékjoga felét)
Abate 2.8 m (2 m-ért adtuk anno...)
Cardacio 2 m (elvitt egy Non Eus helyet, nem játszott soha és ingyen zavartuk el)
Emerson 5 m (az évtized egyik legrosszabb igazolása, magas fizu, ingyen ment a Puma....)
Flamini (ingyen, néha olyan is...)
Viudez 2.5 m (Non Eus, nem játszik ingyen megy...)
Ronaldinho 21 m (Szbjektív: semmit nem adtam volna érte, Mascara-ra, Pastore-ra, Mutu-ra bárkire elcserélném, mert egy nagy kövér NULLA!!!!!!)
Pato 20 m (minden eurocentet megért!!!)
Huntelaar 15 m (meglátjuk,de kb a 10. opció volt...)
Borriello 7 m (3ért ment egy évvel előbb, és NEM TUD FOCIZNI MÁSFÉL ÉVE... ISTENEM...)
Di Gennaro 2.5 (Siena,Lecce szint, 1.5 m-ért ment anno)
Emberek!!! Scudetto? Bl győzelem? Ébresztő!!! Leépülés, zuhanás, és a szívem megszakad... Tönkre teszik a csapatunkat, az életünk értelmét!!!
Emersonon, Cardacion, Abaten, Antoninin, Senderoson, Viudezen, Borriellon és Di Gennaron 2 év alatt 20 millió 800 ezer eurót buktunk és ebben nincs benne a fizetés... Ki jött pénzért és ment ingyen, kit eladtunk és visszhoztuk többért stb stb...
A "normálisabbnak" tartott igazolások:
Zambrotta 8.5 m, és sajnos már nem nagy szám, sőt...
T. Silva 10 m, klasszis lesz, ha már nem az...
Pato 20 m , zseni!!!
Hunter 15 m, ha nincs ló jó a Vadász is...
Ronaldinho 21 m, évi 9 milla fizu, kidobott pénz...
74,5 milla, nem biztos,hogy teljes egészében megérte...
FORZA MILAN!!!
Giovanni:eddir:
Ezt egy másik topicba is írhattam volna, pl a Milan MÚLTJA - JELENE - jövője topicba is...
Tehát! 2008 nyara óta igazoltuk: (Akiket elvileg az első csapatba hoztunk,csak azokat írom ide, kölcsön , opció stb stb kimarad)
Roma (ingyen)
Zambrotta 8.5 m
Senderos 2.5 m !!!!!!!
T. Silva 10 m
Onyewu (ingyen)
Antonini 3.5 m (500 ezerért adtuk anno a játékjoga felét)
Abate 2.8 m (2 m-ért adtuk anno...)
Cardacio 2 m (elvitt egy Non Eus helyet, nem játszott soha és ingyen zavartuk el)
Emerson 5 m (az évtized egyik legrosszabb igazolása, magas fizu, ingyen ment a Puma....)
Flamini (ingyen, néha olyan is...)
Viudez 2.5 m (Non Eus, nem játszik ingyen megy...)
Ronaldinho 21 m (Szbjektív: semmit nem adtam volna érte, Mascara-ra, Pastore-ra, Mutu-ra bárkire elcserélném, mert egy nagy kövér NULLA!!!!!!)
Pato 20 m (minden eurocentet megért!!!)
Huntelaar 15 m (meglátjuk,de kb a 10. opció volt...)
Borriello 7 m (3ért ment egy évvel előbb, és NEM TUD FOCIZNI MÁSFÉL ÉVE... ISTENEM...)
Di Gennaro 2.5 (Siena,Lecce szint, 1.5 m-ért ment anno)
Emberek!!! Scudetto? Bl győzelem? Ébresztő!!! Leépülés, zuhanás, és a szívem megszakad... Tönkre teszik a csapatunkat, az életünk értelmét!!!
A "normálisabbnak" tartott igazolások:
Zambrotta 8.5 m, és sajnos már nem nagy szám, sőt...
T. Silva 10 m, klasszis lesz, ha már nem az...
Pato 20 m , zseni!!!
Hunter 15 m, ha nincs ló jó a Vadász is...
Ronaldinho 21 m, évi 9 milla fizu, kidobott pénz...
74,5 milla, nem biztos,hogy teljes egészében megérte...
FORZA MILAN!!!
Az a 9 milliós Ronaldinho fizetés 6,5 millió. Reklámbevételből és mezeladásból már megkereste azt a 21 milliót, és ha ő sem lenne itt ugyan ki rúgatna gólt Patoval, egy jó Dinho kell és a jelenlegi is jobb a semminél. Ha Dinhonak nem megy Patonak sem. Flamini annyit ér amennyiért jött, néha? A Legjobb középpályásunk, jelenelg Gattuonaál és Ambrosinnél is jobb. Silva klasszis védő már most! A keret olyan amilyen, a kezdő nem gyengült noha nem is igazán erősödött. A kispadunk gyenge nagyon gyenge. A csapat anyagilag nincs a legjobb helyzetben a keret sem túl acélos, ez van a Juve és az Inter tehetősebb erősebb csapat nálunk cél a 3. hely a BL-ből pedig a csoportból továbblépés. Ezt is megéltük, most ez van volt már így a történelem során, még rosszabb is volt ennél, mégis Milan szurkolók voltunk vagyunk leszünk!
CurvaSud:alexq:prince:alexq:rob:Fischer:
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=11360
Milan is komolyan érdeklődik a Szerb dell'FK Bubamara játésosa Veljko B
atrovic (15) iránt,akit az új Messi-nek neveznek hazájában!
Már nem azért, de én vajdasági vagyok,ami ugye szerbiához tartozik, de világosítson már fel valaki , hogy ez a bubamara hanyad osztályú, mert én még az életben nem hallottam róla... És mi innen akarunk igazolni? ATYA ÚRISTEN!!!! Hát mi lesz itt meberek??!!!
Ha ezt a srácot elhozzuk valami olyat csinálhatunk vele mint anno a Barca Messivel. Tehát ez nem az elsö csapatba való igazolás lenne. És elöbb kellene lépni mint a barca vagy az arsenal. legalább akkor ezt ne basszuk el..
És akkor lesz egy csókánk, aki majd talán 3 év múlva jó lesz?...
PONTOSAN!
Tehát be kell látni, hogy jelenleg többet nem tudunk kihozni se a csapatból se az igazolásokból, a sztárok már nem akarnak ide jönni a friss klasszisoknak szintén nem vagyunk vonzóak.
Ha azt akarjuk, hogy ismét élcsapat legyünk akkor már most össze kell szedni a világ legtehetségesebb játékosait és ha abból találunk egy messit, kakat, van bastent és mondjuk 3 vagy 5 év mulva robbantanak a csaptunkban már megérte.
A mostani helyzetet meg ugysem lehet megoldani, ami lesz az csak szépség tapasz!
Egy nagyobb jövöbeli tervet kell késziteni, de elsösorban belátni, hogy erre van szükség és félretenni azt , hogy bajnokaink vannak meg mi vagyunk a legeredményesbb csapat...
te miről beszélsz....
Nem a játékosoknak nem vagyunk vonzóak hanem nincs rájuk pénz.
Andre Santosnak mennyivel volt vonzóbb a fener vagy mondjuk Robbennek a bayern vagy sorolhatnám.
Nem a vonzóságról van szó hanem arról h nem adunk ki pénzt snekiért....
rivera:
Óh pedig azt gondoltam h ellöjük azt az 1 non EU-s helyünket valami brazil zsenire de ugy látszik hiába a várakozás.
Lehet nm ebbe a topicba kellene irnom ezeket. :oops:
Pedig most a Palmeiras-ban van 1-2 sztem Milan szintű brazil kp-s akit szivesebben látnék Pirlo és Dinho helyett. Aki szokott a Sport klubon vagy a neten brazil focit nézni az tudja kikről van szó.
Palmeirasból:
Pirlo helyett - Diego Souza (brazil), 24 éves 185 cm magas középső kp-s.
Ára: 5,5 millió
Dinho helyett - Cleiton Xavier (brazil), 26 éves 175 cm magas irányitó kp-s.
Ára: 3,7 millió.
Janku helyett - Pablo Armero (kolumbiai), 22 éves 174 cm magas mindkét szélen bevethető.
Ára: 2 millió
Gremioból:
Favalli helyett - Réver (az új Lúció) (brazil), 24 éves 192 cm magas.
Ára: 3 millió.
Ezek a játékosok aprópénzbe kerülnének de úgy látszik mióta Leo lett az edző nm foglalkozunk annyit a brazil tehetségek felkutatásával mint azelőtt.
rivera:
Sehol nm irtam h 4 non eu-st kell igazolnunk. Ezekből 1-et. Ez csak egy felsorolás volt h ezekből lehetett volna választani egyet akire ellöjük azt az 1 non eu-s helyet. De ebből sem lesz semmi, talán majd januárban.
Spoilimann:rivera:
Sehol nm irtam h 4 non eu-st kell igazolnunk. Ezekből 1-et. Ez csak egy felsorolás volt h ezekből lehetett volna választani egyet akire ellöjük azt az 1 non eu-s helyet. De ebből sem lesz semmi, talán majd januárban.
mennyi annak az esélye, hogy már leigazoltunk valakit,d e még nem szellőztették meg, és amjd este vagy később, max holnap reggel jeentik be.....meg a szerződés nélküli játékosokra em vonatkozik az átigazolási időszak???én legalább is úgy tudom, hogy aki csapat nélkül van. azt bármikor igazolhatunk.
csak lehetőségeket keresek.......nem akarom elhinni, hogy nem erősödtünk......
Spoilimann:rivera:
mennyi annak az esélye, hogy már leigazoltunk valakit,d e még nem szellőztették meg, és amjd este vagy később, max holnap reggel jeentik be.....meg a szerződés nélküli játékosokra em vonatkozik az átigazolási időszak???én legalább is úgy tudom, hogy aki csapat nélkül van. azt bármikor igazolhatunk.
csak lehetőségeket keresek.......nem akarom elhinni, hogy nem erősödtünk......
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.