Omen:
szaloky: OFF: Szerintem ezt a játékot januártól kéne elkezdeni, mert ez a topic valamikor holnap lezárásra kerül. Átláthatóbb lenne, ha egy topicban lenne mindenki szavazata.
ON: Vegyes érzésem van Galliani nyilatkozatával kapcsolatban. Egyrészről örülök, hogy veszünk valakit hátra, aki játékával hozzá tud járulni a csapat jobb teljesítményéhez. Másrészről sajnálom, hogy nem tervezzük belső védő leigazolását. Sajnos az általa felsorolt nevek nem győztek meg arról, hogy oda nem kell erősítés. Talán majd nyáron...
ForzaACMIL:
Az én tippjeim:
1. Lukovic (Udinese)
2. Pasqual (Fiorentina)
Mindketten tehetségesek, fiatalok és asszem, hogy vannak olyan szinten mint Jankulovski volt, amikor idehoztuk. Kettőjük közül én Pasqualnak örülnék jobban. Szerintem az ára olyan 7 millió euró körül lehet, amit szerintem Galliani ki is csengetne a Fionak.
ForzaACMIL:
Az én tippjeim:
1. Lukovic (Udinese)
2. Pasqual (Fiorentina)
Mindketten tehetségesek, fiatalok és asszem, hogy vannak olyan szinten mint Jankulovski volt, amikor idehoztuk. Kettőjük közül én Pasqualnak örülnék jobban. Szerintem az ára olyan 7 millió euró körül lehet, amit szerintem Galliani ki is csengetne a Fionak.
floyddebarber:ForzaACMIL:
Az én tippjeim:
1. Lukovic (Udinese)
2. Pasqual (Fiorentina)
Mit gondoltok a Lazios Kolarovról?
Szerintem nagy tehetség, én neki örülnék nagyon.
slyhodos:
Szerintem Kolarovnak csak Szerb útlevele van mint nekem,sajnos azzal nem sokra megyünk.Mindenhova vízum kell.
slyhodos:
Igazad van Floyd.Neki sincs,vagy az Olasz ligából igazolt non Eusok már nem számítanak non eusnak?
dreid:
Szalo: Nem láttam, hogy írtál volna a "záró körkérdés topicban"
Nézzem jobban mert volt, vagy még várható? :)
ForzaACMIL:
Az én tippjeim:
1. Lukovic (Udinese)
2. Pasqual (Fiorentina)
szaloky:Roli7:
Egy erdekesseg a roman jatekosokkal kapcsolatban , a Milan vezetoi a Kolozsvar melleti Dej varoskaban , Milan Junior Camp kozpontot hoz letre ahol tehetseges es focit kedvelo gyerekeket akarnak osszegyujteni. (Oromomre es banatomra ottani vezeto Cristi Dulca a 12 eves fiamat is vinne a kikepzesi taborba de egyelore mi nem egyeztunk bele)
http://www.clujeanul.ro/sport/exclusiv-ac-milan-investeste-la-dej-3498690
Ha elkészíted a cikk korrekt fordítását és privátban átküldöd nekem kiteszem a főoldali hírekhez. Köszi.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.