Sergio Ramosnak nagyon örülnék. Ha nem is a legjobb, de azért a legjobbak között van szerintem. Csak az a bibi, hogy ez egy vicc. Egyszerűen elképzelhetetlennek tartom, hogy meg tudnánk szerezni. Nem, hogy 120 milliót nem fogunk rá költeni, de még 60-at se. Nem is kéne, mert azért annyit nem ér. Szóval szerintem ez lehetetlen, inkább csak sajtófelhajtás.
Ha meg már szélső védőnél járunk akkor inkább a balszélre kéne koncentrálni, mert Maldini és Favalli valószínűleg nyugdíjba megy évvégén(Bár Maldinit nem mondom biztosra :lol: ). Marad Antonini meg Jankulovski, ide még legalább egy játékos kell, de a legjobb az lenne ha jönne egy balbekk és egy univerzálisabb csákó aki több poszton bevethető lenne.
No meg belső védő is igen kéne, de kétlem, hogy Bonerat vagy Jankut odaadnánk Mexesért. Bonera egy nagyon jó csere, sztm kifejezetten jó mind középen mind jobbszélen. Jankut meg azért nem kéne elcserélni, mivel két balszélsőnk így is távozik évvégén...
Bennem a legfőbb kérdés jelenleg, hogy egyáltalán igazolunk-e télen? Tavaly csak Patot igazoltuk, de gyakorlatilag ő már nyáron a miénk volt. Szerintetek van esély arra, hogy akár már januárban elkezdjük pótolni a nyugdíjba vonuló vagy 2009-ig szóló szerződésű játékosainkat? (Favalli, Kalac, Maldini, Emerson)
Egy kis off: Meg tudná nekem mondani valaki, hogy Pipponak mikor jár le a szerződése?
Elküldve: 2008.10.12. 19:17
#