lechevalier:ferkoka:lechevalier:az a baj h gourcuff a fradiban is padozna...szaloky:
lechavalier: Ha szerinted Pirlo vagy Pato egy szinten van Gourcuff-fel, akkor itt hagytuk abba ezt a beszélgetést.
Más:
Arsenal-szurkoló haverom szerint Flamini nagy valószinűséggel a miénk.
csak úgy:ha robinho ennyi lehetőséget kapna a milanban,gondolom ütnéd az asztalt.
jelenleg pirlo kb az első utca koldussal van egy szinten
ha ennyire nem vagy képes megérteni azt amit írok akk tényleg hagyjuk abba.
ha robinhoval kapcsolatban a nemzetközi sajtóra hivatkoztok,akkor talán a sajtó által "új zidane"-nak nevezett gourcuff sem véletlenül elnevezve.
de hagyjuk.a szűklátókörűséggel és mellébeszéléssel nem tudok mit kezdeni.
zila:lechevalier:ferkoka:lechevalier:az a baj h gourcuff a fradiban is padozna...szaloky:
lechavalier: Ha szerinted Pirlo vagy Pato egy szinten van Gourcuff-fel, akkor itt hagytuk abba ezt a beszélgetést.
Más:
csak úgy:ha robinho ennyi lehetőséget kapna a milanban,gondolom ütnéd az asztalt.
ha robinhoval kapcsolatban a nemzetközi sajtóra hivatkoztok,akkor talán a sajtó által "új zidane"-nak nevezett gourcuff sem véletlenül elnevezve.
Gourcuffot és Pirlot egy napon említeni jelenti a szűk látókört. Az egyik zseni és bizonyította is azt, a másik meg állítólag az új Zidane, bár maga Zizou még sosem dicsérte meg játékát - ami eddig egyébként lófasz és estifény szint tehát érthető - valamint nem is bizonyított semmit. Én a széljátékban alkalmaznám, mert úgy fest képes beadni és lévén fiatal még gyorsulhat, de a sokat szapult tötyörgő See játéka, ahogy Pirloé is még mindig többet ér a kis francia flikk-flakkjainál, melyekkel a labdát menetrendszerűen körbeterelgeti az ellen védővonalának mentén, majd belehal a szépségbe. Csak azt tudnám, hogy valakit, aki - már megbocsáss - olyan fos teljesítményt nyújt mint ő, miért kellene a kezdőbe kívánni? Még egyszer nem bizonyította, hogy odavaló! Max azt, hogy ő is képes oly szarul zsugázni, mint teszik azt páran a kezdőben. Ők viszont meglehet maguk alatt teljesítenek,viszont többre is képesek. Ezt a fickót még egyszer nem láttam többre képesnek. Semmi mást nem tesz csupán elvegetál a pályán és nyomja a cseleit. Ha olyan jó, amilyen jónak titulálta a sajtó eljön még az ő ideje. Ha nem, hát nem. Elvégre egy "korszakos zsenit" nem lehet megfékezni.
lechevalier:zila:lechevalier:ferkoka:lechevalier:az a baj h gourcuff a fradiban is padozna...szaloky:
Más:
Gourcuffot és Pirlot egy napon említeni jelenti a szűk látókört. Az egyik zseni és bizonyította is azt, a másik meg állítólag az új Zidane, bár maga Zizou még sosem dicsérte meg játékát - ami eddig egyébként lófasz és estifény szint tehát érthető - valamint nem is bizonyított semmit. Én a széljátékban alkalmaznám, mert úgy fest képes beadni és lévén fiatal még gyorsulhat, de a sokat szapult tötyörgő See játéka, ahogy Pirloé is még mindig többet ér a kis francia flikk-flakkjainál, melyekkel a labdát menetrendszerűen körbeterelgeti az ellen védővonalának mentén, majd belehal a szépségbe. Csak azt tudnám, hogy valakit, aki - már megbocsáss - olyan fos teljesítményt nyújt mint ő, miért kellene a kezdőbe kívánni? Még egyszer nem bizonyította, hogy odavaló! Max azt, hogy ő is képes oly szarul zsugázni, mint teszik azt páran a kezdőben. Ők viszont meglehet maguk alatt teljesítenek,viszont többre is képesek. Ezt a fickót még egyszer nem láttam többre képesnek. Semmi mást nem tesz csupán elvegetál a pályán és nyomja a cseleit. Ha olyan jó, amilyen jónak titulálta a sajtó eljön még az ő ideje. Ha nem, hát nem. Elvégre egy "korszakos zsenit" nem lehet megfékezni.
szted 459 perc mire elég?teljes mértékben azt tükrözi h kb azért van ott mert valaki (nem károly) nagyon akarja h ott legyen a keretben.így aztán ez nagyon egészséges kapcsolat,valamint a szemmel látható edzői bizalom nélkül egy 20 éves gyereknek biztos nagyon jó érzés amikor széttöri a seggét a pad.
pirlóról meg annyit h jelenleg (másfél éve...) ő a legnagyobb kerékkötője a csapatnak.ha pirlo olyan marha jo,akkor hogy-hogy soha senki nem akarta leigazolni?
Roberto86:valcsi831:
Roberto86 írod h. Berlu papa az olaszok egyik leggazdagabb embere és sajnálja a pénzt. Erre csak annyit mondok neked, h. minél több pénze van vkinek, annál fukarabb. Persze csak ha a másikról van szó, mert kiszámolja neked még az utolsó fityinget is. Viszont magára meg dobálja a milliókat. Azt persze nem aprózza el.
Sajnos igazad van! De ha sajnálja a Milanra a pénzt, akkor miért nem passzolja le egy olyannak, aki költene is rá... (ez egy költői kérdés :) )
andrijcar:
A Játékosok topikban a csapat jelenlegi embereiről.
paulinho:
Egy Gilardino Montolivo cseréröl ir a goal.com. Nem tudom de én nem igazán ismerem Montolivot.
ackamo:paulinho:
Egy Gilardino Montolivo cseréröl ir a goal.com. Nem tudom de én nem igazán ismerem Montolivot.
raktam egy videót róla az egyéb videók topikba. szerintem jól tolja.
paulinho:
attilio-7:Chris-uno:
Új hírek láttak napvilágot, melyek szerint Dinho most az Interbe tart, mi pedig nem Drogbát, hanem Berbstovot, de annál is inkább Mario Gomezt akarjuk. Flamini is téma továbbra is - bár nálam ő nem kerülne be a kezdőbe . Ami hihetőbb, az Barzagli és Ferrari megkörnyékezése, mivel ez az ilveromilanistan van, a többi pedig "csak" a calciomercaton (bár sztem az egyik leghivatalosabb oldal.
Szal ha Dinho egyre inkább távozni látszik, akkor sztem nálunk kellene kikötnie, mert Berlu ezt nem hagyná. Kérdés, mire lenne jelenleg jó nekünk...
Talán a gazzettán volt egy cikk címe:
Milan: Ha BL akkor Drogba, ha UEFA akkor Gomez.
Szerintem ez a Gomez vonal tényleg csak UEFA kupa esetén lenne tényleges.
Omen:
Juve, Milan & Roma After Zapata
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=634642
Cristian Zapata:
http://en.wikipedia.org/wiki/Cristi%C3%A1n_Zapata
http://www.udinese.it/home_udinese.php?n=8&player=73&l=it
RedBlack:Omen:
Juve, Milan & Roma After Zapata
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=634642
Cristian Zapata:
http://en.wikipedia.org/wiki/Cristi%C3%A1n_Zapata
http://www.udinese.it/home_udinese.php?n=8&player=73&l=it
Na,hát 100x inkább ő,mint Ferrari.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.