Adinho16:
nem az átigazolásokhoz kapcsólodik de az új bajnokság sorsolása mikor kezdődik?
dinho-t inkább ne igazoljuk le ha télleg ilyen dagi inkább ronaldo-t tartsuk meg aztán meglátjuk sztem ha egyszer kibÃrna egy teljes szezont akkor sokkal nagyobb esélyünk lenne a bajnoki cÃmre . ezzel nem azt akarom mondani hogy 1 játékoson múlik minden de patoval együtt nagyon pengék lennénk elÅ‘l. kapusnak meg hozzuk el a santosból azt a tehetséges valakit 20 éves és remélem télleg tud valamit nem kell 5-6 ugyanolyan szintű kapus. én örülnék ha elhozznánk Alex-et a chelseabÅ‘l nagyon jó védÅ‘ sztem aki kapura is jól lÅ‘. de most hogy scolari odament a chelseabe elég nehéz lenne már elhozni. az a lényeg ebbe a hónapba igazoljunk egy NEVET és ne csak VALAKIT.
ronaldo-0099:
szerintetek Zambrotta jó igazolás volt,mert szerintem Ãgy jó lesz az elÅ‘rejáték de ki lesz a másik szélsÅ‘ oddo,jankulovski,de szerintem vehetnénk egy balszélsÅ‘t pl grossot szerintem jó lenne
floyddebarber:
A szavazáshoz:
Szerintem mindenképpen kellene egy belső védő, egy olyan, aki tudja, hogy végig csere lesz. Lennénk elegen, de Carlo valamiért szemmel láthatóan nem szereti Simicet.
ronaldo-0099:
ki kéne jobban eto vagy ronaldinho?
NovemberOne:floyddebarber:
A szavazáshoz:
Szerintem mindenképpen kellene egy belső védő, egy olyan, aki tudja, hogy végig csere lesz. Lennénk elegen, de Carlo valamiért szemmel láthatóan nem szereti Simicet.
Arra a szerepkörre bőven megfelel Digao is.
floyddebarber:NovemberOne:floyddebarber:
A szavazáshoz:
Mármint olyan, akit azért nyugodt szÃvvel be lehet vetni csereként.
Digao nem túl sokat játszott, ráadásul kölcsön is adtuk.
NovemberOne:floyddebarber:NovemberOne:floyddebarber:
A szavazáshoz:
Mármint olyan, akit azért nyugodt szÃvvel be lehet vetni csereként.
Digao nem túl sokat játszott, ráadásul kölcsön is adtuk.
Olyat nem nagyon fogsz találni. Zambrotta érkezésével gyanÃtom hogy Bonerát is középen veszi számÃtásba a mester, Ãgy ugye arra a posztra már vannak négyen, plussz Simic. Nem tudtam hogy Kaká öccsét kölcsönadtuk.
frontoffice:
KezdÅ‘dik az infarktust keltÅ‘ hÃrek csepegtetése :lol:
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=758576
frontoffice:
KezdÅ‘dik az infarktust keltÅ‘ hÃrek csepegtetése :lol:
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=758576
Csanesz:
Van egy madridista haverom Ãgy elég sokat halom a madrid körli pletykákat. ugyebár most mindenhol az megy hogy oda megy C.Ronaldo. Robinho pedig azt nyilatkozta hogy ez esetben elhagya a csapatot. Habár egyelÅ‘re mi nem kerültünk szóba, de szerintem meg kéne próbálni, bár gondolom nem lesz olcsó. Én személy szerint nagyon szeretem Robinho játékát.
http://www.madridista.hu/eumadridista/hu/index.php?oldal=hirek&mode=olvas&id=5508
"Egyre több esély mutatkozik arra, hogy amennyiben Cristiano Ronaldo a Real Madridhoz szerződik, az áldozatokkal is fog járni a fővárosiak részéről, s ezalatt nemcsak az anyagi dolgok értendőek. Úgy néz ki ugyanis, hogy Ronaldo érkezésével Robinho kegyvesztett lehet, s jó esély mutatkozik arra, hogy a brazil három idény után elhagyja a Real Madridot."
És már aklub is hajlandóságotmutat az eladásra:
http://www.madridista.hu/eumadridista/hu/index.php?oldal=hirek&mode=olvas&id=5523
"Cristiano Ronaldo esetleges leigazolása alighanem igen komoly anyagi áldozatokat fog követelni a Real Madridtól, a portugál klasszis piaci ára ugyanis 80-90 millió euró körül mozog, ezt pedig még egy a Madridhoz hasonló lehetÅ‘ségekkel bÃró egyesület sem tudja könnyedén elÅ‘teremteni. Ramón Calderónék elÅ‘tt többfajta lehetÅ‘ség is áll, a legvalószÃnűbb, hogy a vezetÅ‘ség majd az eladott játékosokért kapott összegbÅ‘l szeretné fedezni a klasszis megvételét.A szerdai nap folyamán az igazgatótanács ezt a lehetÅ‘séget elemezte a Santiago Bernabéu tanácstermében, a kiszivárgott információk pedig megerÅ‘sÃtik a Marca állÃtásait, melyek szerint a Madrid 85 millió eurót szabadÃtana fel úgy, hogy közben megválik néhány játékosától. A legnagyobb pénzt kétségkÃvül Robinho eladása jelentheti."
EgyelÅ‘re a Chelsea a legaktÃvabb az ügyében:
http://www.madridista.hu/eumadridista/hu/index.php?oldal=hirek&mode=olvas&id=5530
"Egyre kevesebb kétség férhet ahhoz, hogy Robinho eladásától nem hátrálna ki feltétlenül a Real Madrid vezetÅ‘sége. Erre utalnak a legújabb jelek is, melyek megerÅ‘sÃteni vélik, hogy a játékos iránt több klub is érdeklÅ‘dik, s nem kizárt, hogy a következÅ‘ idényt már Angliában kezdi meg a kis brazil.Robinho ügynöke, Wagner Ribeiro elmondása szerint a Chelsea konkrét lépéseket is tett a játékos megszerzésének ügyében, mi több, Å‘t már személyesen is megkeresték az angol klubtól."
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.