johnywalker:
dsaben:
johnywalker:
floyddebarber:
ForzaACMIL:
Giovanni:
Brocchi távozás jogos, én viszont Oddot nem engedtem volna el, hosszú a szezon és Janku amúgy is sérülékeny kellett vólna ő még nekünk!!!
Janku bal oldalon játszik, Oddo meg jobb oldalon.
Brocchi igazolásához:
Szerintem teljesen jogos. Emerson még hasznára lehet a csapatnak, ha felépül, Brocchi meg sem közelÃti Emerson tudását, ha mindketten egészségesek. Brocchinak sok szerencsét kÃvánok a Lazioban.
Ha Jajnkulovski sérült, Zambrotta meg a bal oldalon.
Marad egy Antonini, akirÅ‘l nem tudjuk, képes e teher alatt teljesÃteni, és egy Bonera, aki középhátvéd, és többnyire csere.
És egy Bonera, aki képes teher alatt teljesÃteni, akár középen, akár a jobb oldalon. Azt hiszem ezt tavalyi szezonban elégszer bizonyÃtotta már, arról nem is beszélve, hogy Antonini sem fogja összefosni magát, ha helyet kap a csapatban.
Favallit már számba se veszitek? :( :D pedig,h robog fel s le...jah hogy már ilyen jól megy,h a régi kabát nem kell?!pfff
Brocchi igazolása tényleg jogos,megoldjuk nélküle is a vkp posztot.
Egy meglátás: 32éves Brocchi és Emerson között annyi a különbség,h mÃg az egyik bevethetÅ‘ a másik nem.csak ennyi.a tulajdonság meg,h ki a jobb az kurvára mindegy,ha az egyik nem is játszik.na nekem ez a véleményem.
Nem tudom hogyan jön a jobboldali védő posztjához Favalli. Tudtommal ő nem játssza azt a posztot. Én itt csak az előttem szólohoz szerettem volna szólni. Bonera tavaly is tökéletesen megoldotta a jobb oldalt.
Ja én nem szigorúan a jobb oldalhoz szóltam..a szélső védő kérdéshez,amit kiváltott Oddo eligazolása(elötted szó volt a bal oldalról is).
pamacsnak:Jah és a Favallis mondathoz csak annyi,h abban megbújik egy csöpetnyi irónia,de ha már magyarázni kell,rég rossz.
Hol robogott fel s le valaha?...na mind1.
Oddót én mindig csÃptem. Sajnálom,h elment.Ciao Massimo!
Elküldve: 2008.08.29. 15:16
#