Chris-uno:
Az mindenesetre érdekes, hogy most, mikor baj van - mert mikor, ha nem most - még mindig csak a tökölődés megy. Jönnek-mennek nevek, aztán majd utolsó napokban aki marad, idejön. A juve meg már úgy fest lecsapott Flaminire, a L'Equipe szerint legalábbis, Amauri is közel van hozzájuk, annak ellenére, h jelenleg sokkal jobb a csapatuk, mint nekünk. Ők sosem tökölődtek. Moggit akarom a vezetőségbe!!!
black:Chris-uno:
Az mindenesetre érdekes, hogy most, mikor baj van - mert mikor, ha nem most - még mindig csak a tökölődés megy. Jönnek-mennek nevek, aztán majd utolsó napokban aki marad, idejön. A juve meg már úgy fest lecsapott Flaminire, a L'Equipe szerint legalábbis, Amauri is közel van hozzájuk, annak ellenére, h jelenleg sokkal jobb a csapatuk, mint nekünk. Ők sosem tökölődtek. Moggit akarom a vezetőségbe!!!
Utolsó mondatod sokkal jobb áprilisi tréfa ,mint amit a főoldalon olvastam.Az sem rossz pedig,de egy kicsit megijedtem azon a mondaton,hogy megegyeztek a vezetőink Murinhoval.Azt azért nem kéne.
RedBlack:Giovanni:
Ami tény nem vagyunk jelenleg valami vonzó célpont, szégyen h a jUve aki a B ligába lett száműzve visszatérésük után már sokkal vonzóbb célállomás. Nagyobb baj van nálunk mint h nem akarunk igazolni. Bár inkább kevesebb pletyka legyen és több érkező, de nem hinném h nagy változások lesznek főleg ha nem lesz BL. Kapunk vissza egy Borriellot fillérekért meg max. egy Shevat kölcsönben, meg talán Zambrottat mert vissza akar térni és persze Ferrai és Cesar akik ingyen jönnek, ingyen mindenkit idehozunk ami néha nem baj de nem biztos h olyan emberekkel erősödünk akik a vetélytársaknak sem kellenek. Jó az Inter nagy pazarló de olyat nem fog átengedni akiben látnak egy kicsit is, Seedorf és Pirlo óta biztosan bár jelenleg lehet h nem bánják h elengedték. Amúgy Cesar a Lazioban jó volt ám de azóta játszni sem látom. Ide Eto'o és vagy Drogba kell. Murinho nekem sem szimpatikus és én sem örülnék neki túlzottan de egyre inkább kezdem ugy gondolni h csak egy ilyen erős jellem képes kihúzni minket a bajból!
Szerintem a Bayern sem volt túl vonzó hely tavaly nyáron,mégis kiket vittek.Szerintem nem azon múlik,csak oda kell csapni végre,ha kell,1 picit többet ajánlani a játékosért,azért a Milan mégiscsak 1 Milan.
Brocchi, Gourcuff, Simic, távozhat és nem hosszabbítanék sem Cafúval sem Serginhoval és legkevésbé Favallival valamint Maldini is jobb lenne másodedzőként, bár néha csinál szép dolgokat. Gila csak abban az esetben távozzon ha 2-3 igazán jó csatár érkezik amúgy ne mert megint nem lesz eég támadónk. Pippo már kezdő nem lehet, Ronaldo visszatérése pedig még meszse van és kétséges is.
Chris-uno:
Akkor lássuk:
http://www.calciomercato.com/index.php?c=23&a=76402
Megint hozzuk a formánkat. Egyre élénkebben érdeklődünk Cesar után - aki nem tudná, ő a merda egyik vén hulladéka. Sammarcot is figyeljük, de a Samp Paloschit akarja érte. Nagy hülyeség lenne.
Borriello- Mancini csere a Romaval?
http://www.calciomercato.com/index.php?c=12&a=76396
Itt pedig egy rakás név, kik távozhatnak, kik vonulnak vissza, kik maradnak és jöhetnek. Érdekesség, h egy halom csatár van, védő meg épphogy...
Jah, és Flamini a gobbikat választaná...
Giovanni:
Azt olvastátok (goal.com, topfoci.hu), hogy Maldinit szeretné leigazolni a Newcastle? Hihetetlen de tényleg megkeresték Maldinit és egyenlőre nem mondott nemet a kapitányunk. Egyetlen dolog hiányzik karrierjéből az, h nem játsdzott külföldön. Egyébként szerintem nemet fog mondani, és marad még egy évet.
Sajnálom h jelenleg nincs jobb hír a házunk tájáról, Cesar és Maldini de sztem egyikből sem lesz semmi bár Cesar esetén nagy a tagadás ez pedig azt jelenti (Ronaldo, Emerson) h érkezni fog.
Giovanni:
Azt olvastátok (goal.com, topfoci.hu), hogy Maldinit szeretné leigazolni a Newcastle? Hihetetlen de tényleg megkeresték Maldinit és egyenlőre nem mondott nemet a kapitányunk. Egyetlen dolog hiányzik karrierjéből az, h nem játsdzott külföldön. Egyébként szerintem nemet fog mondani, és marad még egy évet.
frontoffice:
Shevchenko: 1976 szept.29 (majd' 32 éves)
Zambrotta: 1977 febr. 19 ( 31 múlt)
Drogba: 1978 márc. 11 (30 múlt)
Komoly csalódásnak venném mindhárom játékos érkezését.Max kiegészítőnek!!!!!
Eto'o: 1981 márc.10 ha már csatár akkor leginkább ő, Pato mellé hisz tényleg kell egy erőcsatár is.....
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.