andrijcar:Még azért van hátra 1-2 futam a versenyből, így akár előrébb is léphet. De mindenképpen nagy bravúr már önmagában véve az is, hogy egyáltalán kijutott az olimpiára.
Azért nem semmi, hogy egy tenger (mármint rendes :) ) nélküli ország versenyzője 16. helyet szerez egy olimpián!!!
redzsi:Igazad van. Elnézést.
Rosszul tudod, Pekingben voltak cápadresszek. Cseh Lacira szűk is volt a sajátja. 2010 januárjától tiltották be a cáparuhát.
Számolatlanul dőltek meg a világcsúcsok az előző olimpián. Kíváncsi vagyok Londonban mennyi pekingi csúcsot döntenek majd meg...
Play:
Meg ezek a kínai úszók jönnek, nyernek egy olimpiai aranyat, aztán soha többet nem hallasz róluk. Egy versenyre lövik be őket. Szó szerint.
andrijcar:És az hogy a legtöbb sportágban szanaszét doppingolják magukat az az olimpia szellemiségéhez illik? Meg hogy a kínai sportoló gyerekeket kiképzőtáborokban nevelik.
Mert sportszerűtlen és összeegyeztethetetlen az olimpia szellemiségével. Én simán rájuk nyomnék még egy eltiltást is.
Play:Szándékosan ütögették a labdát halóba figyelmeztetés után is ameddig a szurkolók megunták és sokan kivonultak. Senki nem erre volt kiváncsi.Kizárták a vesztésre játszókat.8 párosból 4-et kizártak.... Azért ez is a vicc kategória. Számomra az sem tiszta miért ne lehetne taktikázni, és szándékosan kikapni.http://olimpia.origo.hu/london/tollaslabda/20120801-kizartak-az-alibizo-tollaslabdazokat.html
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.