A kéziseinkre nagyon kíváncsi leszek illetve a pólósainkra! Ha olimpia őket nyomon szoktam követni mindig!
Hajrá Magyarok!
soju79:Vicc ez az egész. Ha igaz amit mond, és idén már 20x ellenőrizték, nem adott pozitív mintát, és mégis eltiltják 2 évre... Ennyire szánalmas lenne a magyar sportdiplomácia? Vagy tényleg ennyire doppingolnának a magyar atléták?
http://olimpia.origo.hu/london/atletika/20120726-kovago-zoltan-diszkoszveto-doppingvetseg-miatt-nem-indulhat-az-olimpian.html
Nem örülök az ilyen híreknek. Remélhetőleg nem lesz több ilyen a magyar csapatban... :-(
soju79:Három megjegyzésem lenne.
http://olimpia.origo.hu/london/atletika/20120726-kovago-zoltan-diszkoszveto-doppingvetseg-miatt-nem-indulhat-az-olimpian.html
Nem örülök az ilyen híreknek. Remélhetőleg nem lesz több ilyen a magyar csapatban... :-(
Fazekas dopping mániájának levét issza meg Kővágó.
Persze dühítő, hogy 30 alkalommal akarnak ellenőrizni hetente, de ha Olimpiára készülök és valamit el is akarok érni ott, akkor a magam részéről akár 100-szor is lepisilem a WADA falát ha erre kérnek és ez az indulás feltétele.
Az olimpián induló másik 10 ezer sportolót is hasonló tortúrának teszik ki, de valahogy csak megoldják.
szucsi82:
Kéziseket,pólóskat én is követem....Remélem nem viszik ki a hajamat majd a meccseken se a kézisek se a pólósok :)
Magyar lévén szurkolok mindenkinek.Berkitől várok fixen aranyat de kíváncsi vagyok kik szereznek aranyérmet még.Remélem lesznek páran!
Sok sikert mindenkinek aki kijutott!
Pólósaink a halálcsoportban vannak.
Szerbekkel lesz az első meccsünk
Palop:Meg a kézisek is...de ez van...ezen is tul kell jutni ha akarnak valamit :)szucsi82:
Kéziseket,pólóskat én is követem....Remélem nem viszik ki a hajamat majd a meccseken se a kézisek se a pólósok :)
Magyar lévén szurkolok mindenkinek.Berkitől várok fixen aranyat de kíváncsi vagyok kik szereznek aranyérmet még.Remélem lesznek páran!
Sok sikert mindenkinek aki kijutott!
Pólósaink a halálcsoportban vannak.Szerbekkel lesz az első meccsünk
Kivi:Fazekas dopping mániájának levét issza meg Kővágó.
Persze dühítő, hogy 30 alkalommal akarnak ellenőrizni hetente, de ha Olimpiára készülök és valamit el is akarok érni ott, akkor a magam részéről akár 100-szor is lepisilem a WADA falát ha erre kérnek és ez az indulás feltétele.
Az olimpián induló másik 10 ezer sportolót is hasonló tortúrának teszik ki, de valahogy csak megoldják.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.