Juhej:
sztetek ha az 5. sas tizi atmegy a golvonalon a juve ellen, mondjuk 1 meterrel, itt megadjak, v itt sem? :)
Kizárt hogy megadják, mert a Trofeo TIM szervezői is az Agnellik markában vannak. :)

antonio:Juhej:
sztetek ha az 5. sas tizi atmegy a golvonalon a juve ellen, mondjuk 1 meterrel, itt megadjak, v itt sem? :)
Kizárt hogy megadják, mert a Trofeo TIM szervezői is az Agnellik markában vannak. :)
Elég nagy tévedésben élsz, a TIM az aszott képű Moratti kezében van
gumicsiga:Számomra nem sok pozitÃvumot hozott ez a mini-torna... a csapat fele beletojt magasról, a másik fele pedig szimplán gyenge. Egyedül Poli és Petagna hozta azt, ami elvárható, illetve jó volt ismét pályán látni De Jong-ot. Nagy kár, hogy Saponara nem vehetett részt a tornán...
Ahogy a játékosaink úgy az edzőnk is fejlődhetne..
Ez első meccset megnyertük igaz,hogy 11-esekkel,de jobbak is voltunk a zebráknál, jól játszottunk volt benne fantázia.
A második meccsen az első bekapott gól után már látszott,hogy erőlködünk, kb. nézhetetlen volt a játékunk, teli volt a csapat kakukktojásokkal, Urby harmat gyenge volt inkább helyette kellett volna Ninangot behozni, Robi helyett bal szélen kb. semmit se csinált, Crisante szintén súlytalan volt, a piros előtt le lehetett volna hozni.
Tudom,hogy nincs akkora tétje,mert "felkészülési meccs" és a b-csapat játszott,de akkor is simán vihettük volna, De Jong-Boa kettősnek jól ment tegnap, szükség lett volna rájuk amikor látszott,hogy nem megy.
Most adják el az idei bérleteket, jó lett volna visszahozni valamit a csapat renoméjából.
Anselmo:A második meccsen Poli-ban mit fogott meg? Meg kb idézte Pirlo-t csak sajnos utolsó Milan-os éveiben, térült-fordult, rendre elnyomták. Petagna viszont tényleg nagyon jó volt, fizikálisan nagyon toppon van a srác, és a gyorsasága sem gyenge. Érdemes lenne megtartani, Robinho-t meg végre elpasszolni.gumicsiga:Számomra nem sok pozitÃvumot hozott ez a mini-torna... a csapat fele beletojt magasról, a másik fele pedig szimplán gyenge. Egyedül Poli és Petagna hozta azt, ami elvárható, illetve jó volt ismét pályán látni De Jong-ot. Nagy kár, hogy Saponara nem vehetett részt a tornán...
Ez első meccset megnyertük igaz,hogy 11-esekkel,de jobbak is voltunk a zebráknál, jól játszottunk volt benne fantázia.
A második meccsen az első bekapott gól után már látszott,hogy erőlködünk, kb. nézhetetlen volt a játékunk, teli volt a csapat kakukktojásokkal, Urby harmat gyenge volt inkább helyette kellett volna Ninangot behozni, Robi helyett bal szélen kb. semmit se csinált, Crisante szintén súlytalan volt, a piros előtt le lehetett volna hozni.
Tudom,hogy nincs akkora tétje,mert "felkészülési meccs" és a b-csapat játszott,de akkor is simán vihettük volna, De Jong-Boa kettősnek jól ment tegnap, szükség lett volna rájuk amikor látszott,hogy nem megy.
Most adják el az idei bérleteket, jó lett volna visszahozni valamit a csapat renoméjából.
A legnagyobb csalódás számomra Cristante játéka volt. Ahhoz képest, hogy mekkora becsben tartják a vezetÅ‘k, csak kárt csinált a pályán. Egy "félidÅ‘" alatt 2 sárga lap, összehozott egy gólt az ellenfélnek, és egyébként is súlytalan volt. Kulcspasszokszáma nulla, ez alapján a meccs alapján érthetetlen számomra, hogy miért olyan nagy tehetség a kanadai olasz... Elfogódottságról meg ne beszéljünk, mert Petagna vele szemben nagyon is vagány és aktÃv volt.
Rajta kÃvül Gabriel is felettébb bizonytalan volt, Ãgy már értem, miért továbbra is csak harmadik számú kapus, Amelia mögött. Ezt bármely Primavera kapus hozta volna (Cristante hibája legalább 50%-ban Gabrielé is volt)... A többiektÅ‘l pedig tudtam, mi várható, és azt is kaptam...
Anselmo:Akkor gondolom a második meccsünket nézted végig, a leÃrásod stimmelt erre a meccsre. A Juve ellen szerintem ott volna a csapat még ilyen hiányos kerettel is, De Jong tényleg óriásit játszott 8 hónap utáni elsÅ‘ meccsén, szerintem Boateng is jó volt, látszik,hogy ez a szerepkör fekszik neki, remélem marad benne és hozza a tavaly elÅ‘tti formáját.gumicsiga:Számomra nem sok pozitÃvumot hozott ez a mini-torna... a csapat fele beletojt magasról, a másik fele pedig szimplán gyenge. Egyedül Poli és Petagna hozta azt, ami elvárható, illetve jó volt ismét pályán látni De Jong-ot. Nagy kár, hogy Saponara nem vehetett részt a tornán...
A legnagyobb csalódás számomra Cristante játéka volt. Ahhoz képest, hogy mekkora becsben tartják a vezetÅ‘k, csak kárt csinált a pályán. Egy "félidÅ‘" alatt 2 sárga lap, összehozott egy gólt az ellenfélnek, és egyébként is súlytalan volt. Kulcspasszokszáma nulla, ez alapján a meccs alapján érthetetlen számomra, hogy miért olyan nagy tehetség a kanadai olasz... Elfogódottságról meg ne beszéljünk, mert Petagna vele szemben nagyon is vagány és aktÃv volt.
Rajta kÃvül Gabriel is felettébb bizonytalan volt, Ãgy már értem, miért továbbra is csak harmadik számú kapus, Amelia mögött. Ezt bármely Primavera kapus hozta volna (Cristante hibája legalább 50%-ban Gabrielé is volt)... A többiektÅ‘l pedig tudtam, mi várható, és azt is kaptam...
A torna legjobb játékosának választották.
Nekem már nagyon hiányzott a csapatból. (Petagna számára is jár a piros pont, mert ő sem volt rossz.)
Milan-Juventus 0-0, büntetőkkel 7-6
Időpont: 2013.07.23. 20:45
HelyszÃn: Mapei stadion, Reggio Emilia
Játékvezető: Andrea Gervasoni
Gólszerzők: -
BüntetÅ‘t értékesÃtett: Robinho, De Jong, Mexés, Niang, Bonera, Traoré,
Zaccardo ill. Vidal, Tevez, Asamoah, Vucinic, Peluso, De Ceglie.
Büntetőt hibázott: Nocerino ill. Lichtsteiner, Padoin.
A kezdőcsapatok:
Milan: (4-3-1-2): Abbiati – Antonini, (Zaccardo 35.), Bonera, Mexés, Constant – Traoré, De Jong, Nocerino – Boateng – Niang, Robinho.
Juventus: (3-5-2): Storari – Peluso, Ogbonna, Lichtsteiner – Isla, Padoin, Vidal, Asamoah, De Ceglie – Llorrente, (Vucinic 36.), Tevez.
Juventus-Sassuolo 0-0, büntetőkkel 4-3
Időpont: 2013.07.23. 21:45
Gólszerzők: -
Sassuolo-Milan 2-1
Időpont: 2013.07.23. 23:30
Játékvezető: Andrea Gervasoni
Gólszerzők: Masucci (12., 45.) ill. Petagna (3.)
A kezdőcsapatok:
Milan: (4-3-1-2): Gabriel – Zaccardo, Bonera, Mexés, (Strasser 28.), Constant, (Piccinocchi 34.) – Poli, Cristante, Nocerino, (Traoré 24.) – Emanuelson – Petagna, (Oduamadi 44.), Robinho, (Niang 19.), (Kingsley Boateng 36.).
Sassuolo: (4-3-3): Pomini – Rossini, Marzorati, Bianco, Longhi – Kurtic, Magnanelli, Missiroli – Falcinelli, Masucci, Pavoletti.
Végeredmény:
1. Sassuolo
2. Juventus
3. AC Milan
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.