R66:Ha felkészülési, ha nem, az elég baj ha a minimumot hozom egy teljesen új edzőnél szerintem, legyen az bármilyen sörmeccs.
A játékosoknak látszólag úgy kellett ez a tegnapi meccs, mint lufiárusnak a nyÃlzápor. A felkészülési meccsek közül itt tetszett a legkevésbé a játékosok hozzáállása. Sok következtetést azért nem akarok levonni a tegnapiakból. Hozták a minimumot és semmi többet. Talán igyekeztek elkerülni a sérüléseket. Ami megmaradt ebbÅ‘l a nem túl magas iramú és szÃnvonalú labdakergetésbÅ‘l, az Samu kritikán aluli produktuma és Jack teljesÃtménye. Nagyon egyetértek Crosby szurkolótárssal abban, hogy ha tavaly az olasz játszik (mondjuk Hakan helyett), akkor talán meglehetett volna a BL.Piatek miatt egyelÅ‘re még nem aggódnék. Ha összeáll a teljes csapat, szerintem kiszakad a gólzsák. A felkészülési idÅ‘szakban szinte teljesen a tavalyi csapatot láttuk csak, ráadásul azt sem a legerÅ‘sebb összeállÃtásban. Más lesz a játék képe, ha lesz Paqueta, Bennacer, illetve Jack. Giampaolo egy technikás, támadó csapatot épÃt, ez szerintem kedvezni fog a lengyelnek is. Aztán persze majd meglátjuk.
Felesleges bármi következtetést levonni tényleg, de ami az elmúlt pár lötyögést illeti, bármilyen fura is leÃrni de mintha még mindig Suso lenne az egyedüli aki kimagaslik ebbÅ‘l az egészbÅ‘l, és ezt eléggé rossz leÃrni és nem feltétlenül vetÃt fényes jövÅ‘t a szezonra, de persze legyen ez csak egy rossz meglátás.
"Gattuso az a játékos, aki mellett elmehet a labda, vagy elmehet az ember, de a kettő együtt biztosan nem." :)