Csenko:Igen, lehet érdemes lenne megtartani, vagy legalábbis max kölcsönbe küldeni opció nélkül, de hogy Honda-nal 100 szor jobb és veszélyesebb már most , az is biztos.
Félidőben: 0:2 ide :)Suso 2x volt eredményes, nekem mind a két gól tetszett bár az elsőnél kellett egy kis szerencse is hogy hozzákerüljön, de aztán szépen megoldotta.
spincha:Nem mind1 Paletta vagy egy rutintalan fiatal?? Mind2 benne van a hiba 80%XD
Szegény Vergarat most szapuljátok máskor meg az a baj, hogy a fiatalok beleértve a többit pl Ely nem játszatják. Talán arra soha nem gondoltatok, hogy nem elég jók azért nem kapnak lehetőséget általában? Nyilván nem vakok vezetik az edzéseket.
gumicsiga:
Iszonyúan gyenge a védelem, nem csak a védők, inkább a teljes csapat védekezése.
Mind a három gólt a figyelmetlensége\fegyelmezettlensége maitt kaptuk - beleértve a szarul felállÃtott sorfalat-és a szokásos tökölÅ‘dés miatt. Nem értem,hogy ha a 16-oson belül van a labda és 3 játékosunk is érintkezik vele, mint a francért nem tudnak fölszabadÃtani,
A lényeg,ohgy nagyon karcsú lesz ez a védelem, Ãgy elnézve az eddig gondoltaknál is sokkal sokkal gyengébb. Vergara Serie B szintű védÅ‘,Paletta-val nem tudom mi van, olyan,mint Yepes volt 36 évesen az utolsó szezonjába, nem szabad rá számÃtani, a néha egy-két jó meccset összehozó Zapata is sérült, tehát a Romagnoli-Gomez párossal lehet számolni, utóbbiról nem sokat tudunk,de egy biztos,Paletta is fog játszani elsÅ‘, ill. második számú csereként és ez nem sok jót Ãgér.
Nem múlik el a mai nap Milan meccs nélkül.
A.F.C. Bournemouth (4-3-3) – Eddie Howe
Ryan Allsop; Dan Gosling, Tyrone Mings, Corey Jordan, Ollie Harfield; Emerson Hyndman, Jack Wilshere, Marc Pugh; Junior Stanislas, Benik Afobe, Lewis Grabban.
Bench: Holmes, Buckley, Cummings, Lee, McCarthy, Wortihngton, Dobre, O’Connel, Ndjoli, Mousset.
AC Milan (4-3-3) – Vincenzo Montella
Gabriel; Ignazio Abate, Rodrigo Ely, Gabriel Paletta, Leonel Vangioni; Mario Pasalic, Jose Sosa, Suso; M’Baye Niang, Luiz Adriano, Gianluca Lapadula.
Bench: Plizzari, Curto, Spinelli, Zucchetti, Careccia, Pobega, Zanellato, La Ferrara.
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.