T0Mi:Ez a link még inkább használható:
Ha valaki esetleg meg szeretné tekinteni a meccset:
http://calcion.me/live20.htm
23Dexter:http://www.acmilan.com/en/news/show/153074Tud valaki infót arról, hogy a nyáron mikor, melyik csapatok ellen lesznek még felkészülési meccseink?
freakapotamous:Köszi szépen23Dexter:http://www.acmilan.com/en/news/show/153074Tud valaki infót arról, hogy a nyáron mikor, melyik csapatok ellen lesznek még felkészülési meccseink?
Az augusztus 17-i meccs, a Valencia ellen lesz.
norberto012:A középpálya és a támadósor nálam pont így nézne ki a szezon alatt, persze ha Balo marad akkor ő lenne nálam Pazzo helyén. Mindig is szerettem a 4-3-3-at...
MILAN - OLYMPIACOS ma magyar idő szerint éjjel 2 órakor. A Sport1 élőben közvetíti.
A várható kezdőnk:
Abbiati - Zaccardo, Rami, Bonera, Albertazzi - Poli, Cristante, Saponara - Niang, Pazzini, El Shaarawy.
password:norberto012:A középpálya és a támadósor nálam pont így nézne ki a szezon alatt, persze ha Balo marad akkor ő lenne nálam Pazzo helyén. Mindig is szerettem a 4-3-3-at...
MILAN - OLYMPIACOS ma magyar idő szerint éjjel 2 órakor. A Sport1 élőben közvetíti.
A várható kezdőnk:
Abbiati - Zaccardo, Rami, Bonera, Albertazzi - Poli, Cristante, Saponara - Niang, Pazzini, El Shaarawy.A védelem viszont még mindig borzasztó, ott gondok lesznek idén az fix.
A védelemnél szerintem megy a próbálgatás. Élesben középen Mexes, Zapata és Alex is előbb lesz kezdő, mint Bonera. A szélen DS és Abate (ha nem jön jobb helyette) helye is biztosnak mondható.
Számomra külön öröm, hogy Albertazzi ennyi lehetőséget kap. Itt a lehetőség számára a bizonyításra.
norberto012:Zaccardo szerintem sem volt rossz eddig a felkészülés alatt, igaz nem világverő csapatok ellen játszottunk. A hírek szerint egyébként (milannews) marad is a rutinos olasz, valószínűleg Pipponak is tetszett a teljesítménye.
Így van, mennek a próbálgatások. Zaccardo eddig nem volt rossz. Vélhetően Pippo is próbálgatja Niangot, de élesben Menez és Honda is a francia előtt van. Középpályán szívesen látnék egy Vilhenát, vagy akár Dzemailit is.
Danny B:Nem nagyon emlékszek olyan meccsére, amikor jobbhátvéd volt és gólt kaptunk róla. (Viszont a védelem tengelyében nem nagyon erőltetném.)norberto012:Zaccardo szerintem sem volt rossz eddig a felkészülés alatt, igaz nem világverő csapatok ellen játszottunk. A hírek szerint egyébként (milannews) marad is a rutinos olasz, valószínűleg Pipponak is tetszett a teljesítménye.
Így van, mennek a próbálgatások. Zaccardo eddig nem volt rossz. Vélhetően Pippo is próbálgatja Niangot, de élesben Menez és Honda is a francia előtt van. Középpályán szívesen látnék egy Vilhenát, vagy akár Dzemailit is.A Sportitalia szerint pedig a Feyenoord elfogadná a részletfizetést is Vilhenáért. Bár, én nem tudom, hogy megkörnyékeztük-e egyáltalán.
T0Mi:öööDanny B:Nem nagyon emlékszek olyan meccsére, amikor jobbhátvéd volt és gólt kaptunk róla. (Viszont a védelem tengelyében nem nagyon erőltetném.)norberto012:Zaccardo szerintem sem volt rossz eddig a felkészülés alatt, igaz nem világverő csapatok ellen játszottunk. A hírek szerint egyébként (milannews) marad is a rutinos olasz, valószínűleg Pipponak is tetszett a teljesítménye.
Így van, mennek a próbálgatások. Zaccardo eddig nem volt rossz. Vélhetően Pippo is próbálgatja Niangot, de élesben Menez és Honda is a francia előtt van. Középpályán szívesen látnék egy Vilhenát, vagy akár Dzemailit is.A Sportitalia szerint pedig a Feyenoord elfogadná a részletfizetést is Vilhenáért. Bár, én nem tudom, hogy megkörnyékeztük-e egyáltalán.
Stark:Ez tényleg ő volt és be kell valljam, most már nekem is dereng ez a jelenet.T0Mi:öööDanny B:Nem nagyon emlékszek olyan meccsére, amikor jobbhátvéd volt és gólt kaptunk róla. (Viszont a védelem tengelyében nem nagyon erőltetném.)norberto012:Zaccardo szerintem sem volt rossz eddig a felkészülés alatt, igaz nem világverő csapatok ellen játszottunk. A hírek szerint egyébként (milannews) marad is a rutinos olasz, valószínűleg Pipponak is tetszett a teljesítménye.
DanteAreus:Nem a legjobb ill. erősebb kezdőnk volt..igen, de az Olimpiakosnak sem, ez ne legyen nyugtató hatás. Én a látottak alapján sem várok nagy durranást ettől a csapattól. Remélem és bízöm benne hogy itt amerikában kapunk még nagy zakót hogy lássa a nagy okos berlu meg gajjani, hogy ide pénz kell és nem lejárt szerződésú ostoba semmi nulla játékosok. Ezek a görögök gyanítom tét meccsen megennének, még akkor is ha Balo Alex meg Menez a pályán van, modjuk ebben a 3 névben is semmi extrát nem látok. na mindegy megvan Pippo első jó nagy sallera. Mi lesz a Pool meg a MC ellen?
Hogy őszinte legyek nem láttam végig a meccset, mert reggel kelnem kellett dolgozni, de amit láttam sok bizakodásra nem adott okot. Az első félidőt még láttam, de a mutatott játék lehangoló volt. Rengeteg pontatlan passz, előrejáték csak elvétve. A gól Dominguezt eléggé üresen hagyták, amit ő ki is használt. A második gólról sajnos épp lemaradt, de a 3.-nál szerintem Gabriel nem sok mindent tehetett. Kipókhálózták a felső sarkot. Nem is az volt a gond, hogy edzőmeccs volt. Messze nem a legerősebb csapattal álltunk ki, na de azért mégis... Remélem a hiányzókkal kiegészülve javul valamelyest majd a játék. Néhány játékos értékelése:
Gabriel (10/4): Bizonytalannak és rutintalannak éreztem a játékát. Nagyban nehezítették a dolgát a védők olykor. Jót tenne neki, ha legalább egy idényt kölcsönben védhetne valahol.
Rami (10/5.5): Hozta azt, amit a tavalyi szezonban. Sok fontos szerelése volt, de azért látszott az idény eleji forma.
Albertazzi és Zaccardo (10/4.5 és 10/5): Zaccardot valamivel magabiztosabbnak éreztem a jobb oldalon, bár lehet ez a rutinjának tudható be. Albertazzinak van még hova fejlődnie.
Bonera (10/4): No comment. Remélem csak a felkészülés alatt kap ennyi lehetőséget majd.
Saponara, Cristante, Poli (10/4,5): Borzalmas passzjáték, borzalmas csapatösszhang. Van hova fejlődni.
El Shaarawy (10/5): Volt az elején egy jó kis helyzete, de Pazzinivel (10/4,5) együtt eléggé beleszürkült a meccsbe. Mondjuk használható labdákat nem kaptak az biztos.
Niang (10/3,5): Azok véleményét osztom, akik nem értik, miért kéne Niang a csapatba. Van 1-2 jó megmozdulása, de azokat leszámítva a mozgása elég suta, körülményes, kapura pedig majdnem hogy veszélytelen.
Reméljük vasárnap jobb játékot látunk majd.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.