Omen:Ez egy 4 2 3 1 akarna lenni? mert szerintem a jelenlegi(a kk-s játékosokkal kiegészülve) keret erre a legalkalmasabb.
A milannews.it-en megjelent hivatalos kezőcsapatok:
Valencia CF: Guaita; Joao, Rami, Ricardo Costa, Mathieu; Javi Fuego, Dani Parejo; Feghouli, Éver, Jonas; Alcácer.
AC Milan: Abbiati; Antonini,Bonera, Mexes, Constant; Nocerino, De Jong; Poli, Robinho, Boateng; Petagna.
Montolivo18:Sajnos ezt is megértük...
ANTONINI A CSK :ddddddddddddddddd(72ik perctől) Ha ezt elmondom a haveroknak a kocsmában...
bathkamano:Minél többet látom játszani Cristantét, annál inkább meggyÅ‘z róla, hogy közönséges tucatjátékos. Erre a teljesÃtményre szinte bármely Primavera-játékos képes lenne. Nem akarom bántani, de tényleg jellegtelen, szürke kisegér. Nem értem az egész tömjénezést Galliani részérÅ‘l... Szóval vele nem leszünk beljebb, ami a nagy álmainkat illeti. Vészhelyzetben elmegy, de nem lehet rá épÃteni.
Csak a 2. félidÅ‘t láttam, de nem tudnék egy bÃztató dolgot sem kiemelni. Ez a Muntari, Nocerino középpálya borzasztóan gyenge, de leginlább Nocerino volt szánalmasan rossz. Cristante a 2. meccsén begyűjtötte a 3. sárgáját, ennyit tudnék róla kiemelni. Antoninit remélem soha többé nem látom Milan mezben. A többiek egy fokkal voltak csak jobbak (talán).Remélem az elsÅ‘ félidÅ‘ jobb volt.
Anselmo:Azért nem biztos, hogy az elmúlt 2 meccsen kapott összesen 60 perce alapján kéne megÃtélni. ValószÃnűleg a szakmai stáb jobban megtudja Ãtélni és nem véletlenül volt a legfiatalabb BL-debütáns és nem viccbÅ‘l nevezik Å‘t érinthetetlennek Gallianiék.bathkamano:Minél többet látom játszani Cristantét, annál inkább meggyÅ‘z róla, hogy közönséges tucatjátékos. Erre a teljesÃtményre szinte bármely Primavera-játékos képes lenne. Nem akarom bántani, de tényleg jellegtelen, szürke kisegér. Nem értem az egész tömjénezést Galliani részérÅ‘l... Szóval vele nem leszünk beljebb, ami a nagy álmainkat illeti. Vészhelyzetben elmegy, de nem lehet rá épÃteni.
Csak a 2. félidÅ‘t láttam, de nem tudnék egy bÃztató dolgot sem kiemelni. Ez a Muntari, Nocerino középpálya borzasztóan gyenge, de leginlább Nocerino volt szánalmasan rossz. Cristante a 2. meccsén begyűjtötte a 3. sárgáját, ennyit tudnék róla kiemelni. Antoninit remélem soha többé nem látom Milan mezben. A többiek egy fokkal voltak csak jobbak (talán).Remélem az elsÅ‘ félidÅ‘ jobb volt.
Petagna tényleg biztató, megérdemelte a perceket, amit kapott. De Jong gólja meg szédületes volt, le a kalappal!
freakapotamous:Azért én mégis óvatosan viszonyulnék ehhez az "érinthetetlenség" kifejezéshez...Anselmo:Azért nem biztos, hogy az elmúlt 2 meccsen kapott összesen 60 perce alapján kéne megÃtélni. ValószÃnűleg a szakmai stáb jobban megtudja Ãtélni és nem véletlenül volt a legfiatalabb BL-debütáns és nem viccbÅ‘l nevezik Å‘t érinthetetlennek Gallianiék.bathkamano:Minél többet látom játszani Cristantét, annál inkább meggyÅ‘z róla, hogy közönséges tucatjátékos. Erre a teljesÃtményre szinte bármely Primavera-játékos képes lenne. Nem akarom bántani, de tényleg jellegtelen, szürke kisegér. Nem értem az egész tömjénezést Galliani részérÅ‘l... Szóval vele nem leszünk beljebb, ami a nagy álmainkat illeti. Vészhelyzetben elmegy, de nem lehet rá épÃteni.
Petagna tényleg biztató, megérdemelte a perceket, amit kapott. De Jong gólja meg szédületes volt, le a kalappal!
Experteureka:Nemrég töltötte be ez a srác a 18. életévét. Kérlek szépen benneteket, ne nevettessétek ki magatokat. ;) Minél többet fog játszani Cristante, annál több embert fog meggyÅ‘zni arról, hogy nem voltak alaptalanok azok az ajnározós kijelentések.freakapotamous:Egy egyszerű tucatjátékos. Az meg hogy Allegri meg szakmai stábnak esetleg bejön (habár szerintem Å‘k a szájukat kinyitni nem merik ha a vezetÅ‘ség megmondja a tutit) még semmit nem jelent, ismerjük Allegri hozzáértését. Jó hogy nem csatárként számÃt rá.Anselmo:Szerintem, ha egy komoly klub le akar igazolni valakit akkor azért teszi mert elÅ‘tte kellÅ‘képpen megfigyelte, feltérképezte a játékost, nem pedig az alapján vásárol amit állÃt róla a média, vagy a klubja, úgy hogy ez a mesterséges felértékelés szerintem marhaság.freakapotamous:Azért én mégis óvatosan viszonyulnék ehhez az "érinthetetlenség" kifejezéshez...Anselmo:Azért nem biztos, hogy az elmúlt 2 meccsen kapott összesen 60 perce alapján kéne megÃtélni. ValószÃnűleg a szakmai stáb jobban megtudja Ãtélni és nem véletlenül volt a legfiatalabb BL-debütáns és nem viccbÅ‘l nevezik Å‘t érinthetetlennek Gallianiék.bathkamano:Minél többet látom játszani Cristantét, annál inkább meggyÅ‘z róla, hogy közönséges tucatjátékos. Erre a teljesÃtményre szinte bármely Primavera-játékos képes lenne. Nem akarom bántani, de tényleg jellegtelen, szürke kisegér. Nem értem az egész tömjénezést Galliani részérÅ‘l... Szóval vele nem leszünk beljebb, ami a nagy álmainkat illeti. Vészhelyzetben elmegy, de nem lehet rá épÃteni.
Ugyanakkor szerintem ez is csak parasztvakÃtás. Azzal, hogy mesterségesen felül (túl)értékelnek egy játékost, a média és a kérÅ‘k figyelmét is felkeltik. Egyúttal pedig a szurkolók száját is igyekeznek befogni vele, hogy Ambrosini egy Å‘stehetséggel lett pótolva, más igazolás nem kell. Ez nem is lenne baj, ha igaz lenne...
Én nem láttam semmi különöset ezalatt a 45+30 perc alatt, ami ezt indokolná. 3 sárga lap, egy összehozott gól, és szürke mezÅ‘nymunka. Ha ilyen a legtehetségesebb fiatal játékosunk, akkor a többire nem vagyok kÃváncsi igazából...
Ezt a világ más tájain is csinálják persze.
Lehet, hogy Te 75 perc alatt nem láttál különöset, de talán Allegri és a szakmai stáb az elmúlt 3 évben mégiscsak láthatott valamit. De könnyen lehet, hogy tévedek és Te a tévén keresztül egy óra alatt 2 hakni meccsen mégis jobban kiismerted a srácot, mint azok akik nap mint nap foglalkoznak vele. Mindenesetre remélem nincs igazad.
Experteureka:Sajnos én is Ãgy érzem. Tudom, hogy minden felkerülÅ‘ 18 éves srácban az új "akárkit" akarjuk látni, de nem mind arany, ami fénylik. Nyilván nem okvetlenül helyes valakit 110 perc és 3 mérkÅ‘zés (mert a BL-ben is láthattuk már) megÃtélni, de azért azt észre lehet venni, ha valaki korszakos zsenipalánta... Cristante nem ez a kategória, de azzal, hogy egy Milan érinthetetlennek nevezi - amikor még El-Shaarawy sem az - azzal tényleg mesterségesen felértékeli. Ezek után mások is olyat akarnak látni benne, ami nincs. Mondván: biztos Galliani sem mondta véletlenül...
Egy egyszerű tucatjátékos. Az meg hogy Allegri meg szakmai stábnak esetleg bejön (habár szerintem Å‘k a szájukat kinyitni nem merik ha a vezetÅ‘ség megmondja a tutit) még semmit nem jelent, ismerjük Allegri hozzáértését. Jó hogy nem csatárként számÃt rá.
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.