danieltailor:Boateng mint ha pályán sem lenne. És ez régóta így van.
Abbiati okZapat jó, Abate ok, többi kukaMonti jó, többi kukaRobika jó többi kukaCsupán 6 játékos kéne a kezdőbe, aug 31ig bármi lehet
danieltailor:Boateng mint ha pályán sem lenne. És ez régóta így van.
Abbiati okZapat jó, Abate ok, többi kukaMonti jó, többi kukaRobika jó többi kukaCsupán 6 játékos kéne a kezdőbe, aug 31ig bármi lehet
dancho1989:Sör meccs ide vagy oda, semmi motiváció. Pedig a nagy ellenlábas az ellenfél. 6 hely? Jó esetben. Szerintem Allegri nem éri meg a telet.
Ez most még nem érint meg, de mikor majd hazai pályán fogunk SIMÁN vereséget szenvedni Bologna kaliberű csapatok ellen, az fájni fog. Ebben a csapatban idén maximum egy 6. helyet érzek. Több egyszerűen nem reális. Sajnos ez van. Hozzá kell szokni. A BL-ben pedig imádkozzunk, hogy ne kapjunk erős csapatokat, és kerüljük el az alázást!
RS_555:dancho1989:Sör meccs ide vagy oda, semmi motiváció. Pedig a nagy ellenlábas az ellenfél. 6 hely? Jó esetben. Szerintem Allegri nem éri meg a telet.
Ez most még nem érint meg, de mikor majd hazai pályán fogunk SIMÁN vereséget szenvedni Bologna kaliberű csapatok ellen, az fájni fog. Ebben a csapatban idén maximum egy 6. helyet érzek. Több egyszerűen nem reális. Sajnos ez van. Hozzá kell szokni. A BL-ben pedig imádkozzunk, hogy ne kapjunk erős csapatokat, és kerüljük el az alázást!
RS_555:Allegrivel kapcsolatban igazat adok Neked, bár pont ide illőnek találom a mondást, miszerint "sz.rból nem lehet várat építeni". Be kell láti, hogy tragikus a keret is. Nem méltó az utóbbi évekéhez. Amit Berlu felépített, azt most tönkre tette. Nem vagyok gazdasági szakember, elfogadom hogy ez törvényszerű volt, és persze a saját vállalkozásával azt csinál, amit akar, de ez szégyen. A szurkolók szembe köpése...és azért annyit nem nehéz belátni, hogy valahol ezeknek a szerencsétlen szurkolóknak köszönheti, hogy ilyen sikeres lett a Milan-brand.dancho1989:Sör meccs ide vagy oda, semmi motiváció. Pedig a nagy ellenlábas az ellenfél. 6 hely? Jó esetben. Szerintem Allegri nem éri meg a telet.
dancho1989:RS_555:Allegrivel kapcsolatban igazat adok Neked, bár pont ide illőnek találom a mondást, miszerint "sz.rból nem lehet várat építeni". Be kell láti, hogy tragikus a keret is. Nem méltó az utóbbi évekéhez. Amit Berlu felépített, azt most tönkre tette. Nem vagyok gazdasági szakember, elfogadom hogy ez törvényszerű volt, és persze a saját vállalkozásával azt csinál, amit akar, de ez szégyen. A szurkolók szembe köpése...és azért annyit nem nehéz belátni, hogy valahol ezeknek a szerencsétlen szurkolóknak köszönheti, hogy ilyen sikeres lett a Milan-brand.dancho1989:Sör meccs ide vagy oda, semmi motiváció. Pedig a nagy ellenlábas az ellenfél. 6 hely? Jó esetben. Szerintem Allegri nem éri meg a telet.
Tibo:
Én csak azt nem értem, hogy mit gondolnak, ha nem lesz BL indulás, mert ne adj Isten nem érünk oda az első három közé (ami valljuk be megeshet) akkor mi lesz? Jövőre már Fairplay lesz elméletileg, ergo nem költhetnénk többet, mint a bevétel.. Igaz a BL kiesés csak a következő szezonban érződne, na de komolyan szerintük a folyamatos sikertelenséggel meddig tartható fent a Milan név, amire büszkék vagyunk.
A meccs egyetlen pozitívuma, hogy a Curva Sud kifejtette a véleményét Borriello-val kapcsolatban:)
dancho1989:Nyilván lehet normális hangnemben hozzászólni, ha valami nem tetszik a csapattal kapcsolatban, de néhányan úgy szólnak hozzá, hogy olyan érzésem van, hogy kocsmában vagyok, nem pedig egy fórumot olvasok. Jobb is lenne :D23Dexter:
Szezon végén lehet károgni, ha tényleg lesz miért, akkor is jobb lenne, ha nem a fórumon tennétek ezt.De akkor hol? Kimehetek a piacra is, csak ott viszonylag kevesen fognak reflektálni érdemben.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.