Az első félidőben könnyeztem a gyönyörtől!
A második félidőben jöttek Ambrosinék, mondanom sem kell akkor már nem a gyönyörtől könnyeztem :-)
Constant-----Nocerino
--------Montolivo-------
Ez a hármas a középpályán hatalmasat alkotott, végre nem Ãvelgetünk mint valami barom! Constant és Montolivo is tud emberhez passzolni, megvan a kellÅ‘ technikai tudása, tudjuk járatni a labdát a kp-n, nem jönnek zavarba a srácok, kezdÅ‘be várom ezt a hármast! Elfelejtettem megemlÃteni Montolivo álom passzait, hát kérem szépen hol volt ehhez a teljesÃtményhez képest Aquilani? Sehol!
Elől megint fantasztikusan működött a három csatáros játék: Cassano, Robinho, Farao trió, ötletesen, szépen, szemet gyönyörködtetően játszottak, még elnéztem volna ezt a kezdőt a második félidőben IS.
Kemény harc lesz elől a három posztra, hisze ide van 6db játékosunk : Cassano, Robinho, Farao, Boateng, Pato, Emanuelson?
Most is azt mondom, hogy nem kell nekünk csatár, inkább Sahin aki majd tudja váltogatni Montolivot, hogy ha esetleg lesérül, akkor is legyen kellÅ‘ a kreativitás a kp-n, illetve, hogy ne szenvedjünk hiányt a forintos indÃtásokból :-)
Forza AC Milan!
Elküldve: 2012.08.05. 14:18
#