adamkikas:Pedig én pont azt akartam írni, hogy ő az egyik legaktívabb.. :D Sok jó megoldása van, ficánkol a cselszi védői között, nekem nagyon tetszik ma.
a kis fáraónk pedig még nem nagyon kapott lasztit.
solymi:jaja :D én is kb arra számitottam,hogy 1. félidőt még vhogy kibírom,aztán 2. off. De milyen jól tettem,hogy maradtam! :D ez már foci volt,1-2 hibát leszámitva,de lényegtelen :) Urby esküszöm akár még állandó csatár poszton is megállná a helyét :Dadamkikas:Pedig én pont azt akartam írni, hogy ő az egyik legaktívabb.. :D Sok jó megoldása van, ficánkol a cselszi védői között, nekem nagyon tetszik ma.
a kis fáraónk pedig még nem nagyon kapott lasztit.
Amúgy arra számítottam, hogy kb. 20 perc meccsnézés után az alvást választom majd, de meglepően jók vagyunk, remélem a második félidőre sem engedünk le
Nono:Nos ez tényleg vicces volt, szegény annyira görcsölt már megint, és annyira bizonyítani akart, ezért nagyon rosszul sült el. Nagyon sajnáltam szegényt. Minél jobban görcsöl, annál jobban nem megy neki
Antonini és Mesbah: Őket egyszerre is említhetem, mert a teljesítményük egy szinten volt tegnap. Minősíthetetlen. Antonini az elején szerzett egy labdát, majd megindult hatalmas területtel maga előtt, de annyira igyekezett, hogy hosszan tolta meg, és majdnem hasra esett a saját lábában. A kommentátor kiröhögte, komolyan én szégyelltem magam. Mesbah sem volt meggyőző, több bizonytalanság, és támadásban totális fejetlenség jellemezte (elment Ibra, de minden labdát próbált beadni, nagyrészt Cech kezébe).
Antonini:Nono:Nos ez tényleg vicces volt, szegény annyira görcsölt már megint, és annyira bizonyítani akart, ezért nagyon rosszul sült el. Nagyon sajnáltam szegényt. Minél jobban görcsöl, annál jobban nem megy neki
Antonini és Mesbah: Őket egyszerre is említhetem, mert a teljesítményük egy szinten volt tegnap. Minősíthetetlen. Antonini az elején szerzett egy labdát, majd megindult hatalmas területtel maga előtt, de annyira igyekezett, hogy hosszan tolta meg, és majdnem hasra esett a saját lábában. A kommentátor kiröhögte, komolyan én szégyelltem magam. Mesbah sem volt meggyőző, több bizonytalanság, és támadásban totális fejetlenség jellemezte (elment Ibra, de minden labdát próbált beadni, nagyrészt Cech kezébe).
Stark:lehet igazad van, de Antonini görcsölt!!!!Antonini:Nono:Nos ez tényleg vicces volt, szegény annyira görcsölt már megint, és annyira bizonyítani akart, ezért nagyon rosszul sült el. Nagyon sajnáltam szegényt. Minél jobban görcsöl, annál jobban nem megy neki
Begörcsölt? Ismét? Ne röhögtess. Köszönjük mehet Isten hírével ahová csak tud. Hihetetlen, hogy ilyen játékosok a kezdőnkben lehetnek.Megesik, hogy rosszul tolja meg valaki a labdát, de ez nem begörcsölés, fogd már fel!
Antonini:Ezt a látnoki képességeddel szűrted le, vagy esetleg te vagy maga Luca Antonini?Stark:lehet igazad van, de Antonini görcsölt!!!!Antonini:Nono:Nos ez tényleg vicces volt, szegény annyira görcsölt már megint, és annyira bizonyítani akart, ezért nagyon rosszul sült el. Nagyon sajnáltam szegényt. Minél jobban görcsöl, annál jobban nem megy neki
Begörcsölt? Ismét? Ne röhögtess. Köszönjük mehet Isten hírével ahová csak tud. Hihetetlen, hogy ilyen játékosok a kezdőnkben lehetnek.Megesik, hogy rosszul tolja meg valaki a labdát, de ez nem begörcsölés, fogd már fel!
Stark:gúnyolódj csak! Látszott rajta h küzd, de nem ment nekiAntonini:Ezt a látnoki képességeddel szűrted le, vagy esetleg te vagy maga Luca Antonini?Stark:lehet igazad van, de Antonini görcsölt!!!!Antonini:Nono:Nos ez tényleg vicces volt, szegény annyira görcsölt már megint, és annyira bizonyítani akart, ezért nagyon rosszul sült el. Nagyon sajnáltam szegényt. Minél jobban görcsöl, annál jobban nem megy neki
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.