Milan-Sziv:Tudom hogy nincsenek még itt egy páran, de ez a keret siralmas
A kezdőcsapatunk: Amelia; De Sciglio, Bonera, Acerbi, Mesbah; Flamini, Ambrosini, Emanuelson; Boateng; Robinho, El Shaarawy.Cserék: Narduzzo, Pazzagli, Albertazzi, Yepes, Antonini, Taiwo, Cristante, Filkor, Traoré, Valoti, Ganz, Prosenik.
Prince8:Mesbah úgy látszik még nem bizonyított elégszer :DMilan-Sziv:Tudom hogy nincsenek még itt egy páran, de ez a keret siralmas
A kezdőcsapatunk: Amelia; De Sciglio, Bonera, Acerbi, Mesbah; Flamini, Ambrosini, Emanuelson; Boateng; Robinho, El Shaarawy.Cserék: Narduzzo, Pazzagli, Albertazzi, Yepes, Antonini, Taiwo, Cristante, Filkor, Traoré, Valoti, Ganz, Prosenik.
kastore:botrány ez a gyerekPrince8:Mesbah úgy látszik még nem bizonyított elégszer :DMilan-Sziv:Tudom hogy nincsenek még itt egy páran, de ez a keret siralmas
nesta4ever:Én már akkor is Milan szurkoló voltam amikor 11. lett a Milan a bajnokságba úgyhogy ilyeneket írogass a 2003-2007es generációnak :) Ahhoz meg nem kell kirakat csapat hogy Taiwo Didac,vagy ne adj isten Antonini játszon.Szerintem joggal vélem úgy hogy Mesbah bizonyította már hogy nem ide való.Mivel van rajta kívül 3 bal hátvédünk joggal várhatnám hogy inkább ők kapjanak bizonyítási lehetőséget.Didac miért nem kaphat 1 meccset?Szóval miért is nem kritizálhatok egy játékost?Semmi bajom sincs a csapattal.Én csak nem értem miért Mesbahnak kell adni a sokadik lehetőséget.
Ne haragudjatok, de azért ami írogatás szinten folyik az már siralmas! Lehet, hogy nem a legjobb a csapat ez igaz, de mégis mit vártok! Fiatalítás és generáció váltás folyik, vegyétek már észre, és egy csapat nem két emberen múlik! Itt egyedül csak én bízom a klubba és a vezetőségbe? Vagy ha kirakat csapatot akartok akkor nem ennek a csapatnak kéne szurkolnotok, ott a City Real v Barca! Legyen vele mindenki boldog! Én nem csak akkor vagyok Milan szurkoló mikor BL-t nyer a csapat! Ha lekerülne a másod osztályba én akk is Milan szurkoló lennék! A hétvégi meccseket megnéztem és az a fiatal csapat igenis helytállt és csak azon múlott az eredmény, hogy nem volt mellettük egy vezér, de az EB-n résztevevő játékosokkal simán tarolhattak volna!
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.