Milan-Sziv:
A lehetséges kezdőcsapatunk:(4-3-1-2): Amelia; De Sciglio-Bonera-Yepes-Antonini; Traoré-Ambrosini-Urby; Boateng; Robinho-El Shaarawy.
Stark:Taiwo mindenképp vagy Didac Vila! Acerbi elég gyenge volt öt én sem tenném be viszont a középpályánk sem valami acélos. Nem mi vagyunk az esélyesek!Milan-Sziv:
A lehetséges kezdőcsapatunk:(4-3-1-2): Amelia; De Sciglio-Bonera-Yepes-Antonini; Traoré-Ambrosini-Urby; Boateng; Robinho-El Shaarawy.
próbálunk a legerősebb kezdővel felállni, ez oké,de ha már felkészülés olyanok kapjanak helyet akikről még keveset tudunk. Bonera vagy Yepes helyén játszhatna Acerbi, illetve Antonini helyett Taiwo.
Giovanni:Stark:Taiwo mindenképp vagy Didac Vila! Acerbi elég gyenge volt öt én sem tenném be viszont a középpályánk sem valami acélos. Nem mi vagyunk az esélyesek!Milan-Sziv:
próbálunk a legerősebb kezdővel felállni, ez oké,de ha már felkészülés olyanok kapjanak helyet akikről még keveset tudunk. Bonera vagy Yepes helyén játszhatna Acerbi, illetve Antonini helyett Taiwo.
Giovanni:
Stark:Taiwo mindenképp vagy Didac Vila! Acerbi elég gyenge volt öt én sem tenném be viszont a középpályánk sem valami acélos. Nem mi vagyunk az esélyesek!
Milan-Sziv:
Stark:Nem acélos de ennél amit szegény Allegri tud kiállítani csak jobb lehet. Didac Vila szerintem átadásra kerül valenciába ezért nincs a keretben sem. Taiwo meg szerintem is a tékozló fiú lesz aki hazatért. (csak mert nem kellett senkinek és a TIM kupán jól játszott. Sajnos ez is elég már egy Milanba)Giovanni:Stark:Taiwo mindenképp vagy Didac Vila! Acerbi elég gyenge volt öt én sem tenném be viszont a középpályánk sem valami acélos. Nem mi vagyunk az esélyesek!Milan-Sziv:
Schalke kezdője annyira acélos lenne?
Vila nincs az utazó keretben, Acerbi pedig igenis szokja a légkört, vagy akkor feleslegesen vettük meg. Középpályán meg ez a 4 emberünk van, max még Crristante, Filkor, Valoti vagy Flamini.
Giovanni:Mert a németek felküldik egyszerre Huntelaart, Raúl, Farfánt, Juradot meg Barnettat is. És csúcsformában is vannak, csak mi vagyunk ilyen gyengék...Stark:Nem acélos de ennél amit szegény Allegri tud kiállítani csak jobb lehet. Didac Vila szerintem átadásra kerül valenciába ezért nincs a keretben sem. Taiwo meg szerintem is a tékozló fiú lesz aki hazatért. (csak mert nem kellett senkinek és a TIM kupán jól játszott. Sajnos ez is elég már egy Milanba)Giovanni:Stark:Taiwo mindenképp vagy Didac Vila! Acerbi elég gyenge volt öt én sem tenném be viszont a középpályánk sem valami acélos. Nem mi vagyunk az esélyesek!Milan-Sziv:
Schalke kezdője annyira acélos lenne?
Vila nincs az utazó keretben, Acerbi pedig igenis szokja a légkört, vagy akkor feleslegesen vettük meg. Középpályán meg ez a 4 emberünk van, max még Crristante, Filkor, Valoti vagy Flamini.
Giovanni:Acerbit én is gyengének láttam a TIM kupán,viszont elvileg Őt a kezdőbe vettük Méxes mellé, nem?Stark:Taiwo mindenképp vagy Didac Vila! Acerbi elég gyenge volt öt én sem tenném be viszont a középpályánk sem valami acélos. Nem mi vagyunk az esélyesek!Milan-Sziv:
bundy78:Acerbi elméletileg Nesta helyére jött. Ugyebár még akkor zsíroztuk le az üzletet amikor Silva itt volt. Egyébként is tavaly 5 belső védőnk volt (ami nagyjából reális szám) távozott kettő, érkezett egy, tehát kell még egy másik is. Akár a kezdőbe is. Acerbi teljesítményét látva azt kell mondjam Mexes helye mindenképpen stabil a kérdés csupán az, hogy ki játszik majd mellette. Remélhetőleg az érkező védőt a kezdőbe vesszük. De akármi is történjen, jövőre 6 védőt szeretnék a csapatnál látni. Ugyanis azt nem tartom valószínűnek, hogy Acerbi, Mexes, Yepes, Bonera és az érkező közül bárki is kölcsönbe menjen, Albertazzit pedig egyszerűen tilos elküldeni Milánóból. Remek adottságai vannak, de az eddigi klubjaiban nem volt lehetősége ezt kamatoztatni. Most még nem késő kezdeni vele valamit, kár lenne elpocsékolni.
Acerbit én is gyengének láttam a TIM kupán,viszont elvileg Őt a kezdőbe vettük Méxes mellé, nem?
Vagy a Méxes,Bonera,Yepes hármas lesz az alapvédelem,Acerbi pedig kiegészítő?
Szép,új világ.....
Dani027:A kérdés csak az tényleg jön-e valaki;szó volt Rolandoról,Astoriról,de aztán kiderült,hogy túl sokba kerülnek nekünk.bundy78:Acerbi elméletileg Nesta helyére jött. Ugyebár még akkor zsíroztuk le az üzletet amikor Silva itt volt. Egyébként is tavaly 5 belső védőnk volt (ami nagyjából reális szám) távozott kettő, érkezett egy, tehát kell még egy másik is. Akár a kezdőbe is. Acerbi teljesítményét látva azt kell mondjam Mexes helye mindenképpen stabil a kérdés csupán az, hogy ki játszik majd mellette. Remélhetőleg az érkező védőt a kezdőbe vesszük. De akármi is történjen, jövőre 6 védőt szeretnék a csapatnál látni. Ugyanis azt nem tartom valószínűnek, hogy Acerbi, Mexes, Yepes, Bonera és az érkező közül bárki is kölcsönbe menjen, Albertazzit pedig egyszerűen tilos elküldeni Milánóból. Remek adottságai vannak, de az eddigi klubjaiban nem volt lehetősége ezt kamatoztatni. Most még nem késő kezdeni vele valamit, kár lenne elpocsékolni.
Acerbit én is gyengének láttam a TIM kupán,viszont elvileg Őt a kezdőbe vettük Méxes mellé, nem?
Szép,új világ.....
bundy78:Dani027:A kérdés csak az tényleg jön-e valaki;szó volt Rolandoról,Astoriról,de aztán kiderült,hogy túl sokba kerülnek nekünk.bundy78:Acerbi elméletileg Nesta helyére jött. Ugyebár még akkor zsíroztuk le az üzletet amikor Silva itt volt. Egyébként is tavaly 5 belső védőnk volt (ami nagyjából reális szám) távozott kettő, érkezett egy, tehát kell még egy másik is. Akár a kezdőbe is. Acerbi teljesítményét látva azt kell mondjam Mexes helye mindenképpen stabil a kérdés csupán az, hogy ki játszik majd mellette. Remélhetőleg az érkező védőt a kezdőbe vesszük. De akármi is történjen, jövőre 6 védőt szeretnék a csapatnál látni. Ugyanis azt nem tartom valószínűnek, hogy Acerbi, Mexes, Yepes, Bonera és az érkező közül bárki is kölcsönbe menjen, Albertazzit pedig egyszerűen tilos elküldeni Milánóból. Remek adottságai vannak, de az eddigi klubjaiban nem volt lehetősége ezt kamatoztatni. Most még nem késő kezdeni vele valamit, kár lenne elpocsékolni.
Szép,új világ.....
Pedig Ők azok, akik kezdőbe jöhetnének...
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.