Lemaradtam... -.-
Aki nappal legény, az éjjel nem volt ott...
Prince8:Tényleg nem kötekedni akarok, de te melyik meccset nézed? Takarékon ég mindenki, De Sciglio is alibizik, csak úgy mint Taiwo, de az egész csapatból csak Silvát és Nocerinot tudnám kiemelni hogy hajtanak. Mindezek mellett Taiwo nem hibázott egyszer sem, úgyhogy rossz szavad szvsz nem lehet rá. Nem is kell egy ilyen meccsen többet kiadni, nehogy sérülés legyen a vége, az már a PSG gyengeségét mutatja, hogy még így sincs náluk a labda, ill. értelmes támadásuk nem volt az első félidőben.Deniel:az hogy egy rakás szerencsétlenség
Mi történt Taiwoval? :o
Lemaradtam... -.-egy értelmes megmozdulása nem volta 19 éves srác ügyesebb nála
Nono:nem tom miről beszélsz de de szerintem pont hogy Taiwonak kéne mutatni valamit, még egy ilyen meccsen isPrince8:Tényleg nem kötekedni akarok, de te melyik meccset nézed? Takarékon ég mindenki, De Sciglio is alibizik, csak úgy mint Taiwo, de az egész csapatból csak Silvát és Nocerinot tudnám kiemelni hogy hajtanak. Mindezek mellett Taiwo nem hibázott egyszer sem, úgyhogy rossz szavad szvsz nem lehet rá. Nem is kell egy ilyen meccsen többet kiadni, nehogy sérülés legyen a vége, az már a PSG gyengeségét mutatja, hogy még így sincs náluk a labda, ill. értelmes támadásuk nem volt az első félidőben.Deniel:az hogy egy rakás szerencsétlenség
Mi történt Taiwoval? :o
Lemaradtam... -.-egy értelmes megmozdulása nem volta 19 éves srác ügyesebb nálaA második játékrészre várom a fiatalokat valamint Pippot!
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.