badi:A keret eléggé vicces!!! Pirlo, Legro, Palo-van pár érdekes név, nem tudom a sportv-sek mit nézhettek! :)))
Bár tudom nem ide való a hÃr, de talán ezt a témát olvassák a legtöbben, szóval itt egy jó hÃr azoknak akiknek nincs DigiTv-je: http://www.sport1tv.hu/Hirek/2011/08/10/lab_malmo_milan6
Remélem még nem rakta ki senki, ha igen sorry :)
roltchi:nathaniel:vagy ők nagyon tudnak valamit :))))))))))))))
A keret eléggé vicces!!! Pirlo, Legro, Palo-van pár érdekes név, nem tudom a sportv-sek mit nézhettek! :)))
prosper:Mexes, El Shaarawy, Flamini, Seedorf, Inzaghi sérült.
Ime a keret:Abbiati, Amelia, Roma, Abate, Antonini, Bonera, Ely (53), Oddo, Taiwo, Zambrotta, De Sciglio (52), Ambrosini, Boateng, Emanuelson, Gattuso, Van Bommel, Valoti (57), Cassano, Comi (58), Ibrahimovic, Boateng Kingsley (59).
prosper:Ahogyan elnézem nincs belsővédőnk az ifistákat (és Bonerát) nem számolva. Éppen ezért remélem, hogy Ely-t játszatni fogja Allegri. Nagyon nem örülnék annak, ha 0000 játszana helyette.
Ime a keret:Abbiati, Amelia, Roma, Abate, Antonini, Bonera, Ely (53), Oddo, Taiwo, Zambrotta, De Sciglio (52), Ambrosini, Boateng, Emanuelson, Gattuso, Van Bommel, Valoti (57), Cassano, Comi (58), Ibrahimovic, Boateng Kingsley (59).
koRi:én is Ãgy vok vele, de reménykedek, mert 17:00-tól salakmotor és 18:30 kimaradt náluk...szval ott egy Malmö-Ac Milannak kell lennie :D
Gyerekek!Én eddig két műsorújságot néztem és azt, hogy a Sport1 adná ma a Malmö-Milan meccset egyik sem erÅ‘sÃtette meg. Kérlek titeket nyugtassatok meg, hogy ma végre magyar kommentár mellett élvezhetem kedvenc csapatom játékát!!!
smallcurrant:A Sport tv hivatalos Facebook oldalán 15 órája még azt posztolták ki, hogy 18:30tól élÅ‘ben közvetÃtik az olasz és a svéd bajnok csatáját.koRi:én is Ãgy vok vele, de reménykedek, mert 17:00-tól salakmotor és 18:30 kimaradt náluk...szval ott egy Malmö-Ac Milannak kell lennie :D
Gyerekek!Én eddig két műsorújságot néztem és azt, hogy a Sport1 adná ma a Malmö-Milan meccset egyik sem erÅ‘sÃtette meg. Kérlek titeket nyugtassatok meg, hogy ma végre magyar kommentár mellett élvezhetem kedvenc csapatom játékát!!!
zaka01:A tévéújságok 2 héttel az aktuális hét elÅ‘tt kerülnek ki a placcra. Akkor még nem volt a SportTv műsortervében ez a meccs. A lényeg, hogy ma este látjuk a Milant.smallcurrant:A Sport tv hivatalos Facebook oldalán 15 órája még azt posztolták ki, hogy 18:30tól élÅ‘ben közvetÃtik az olasz és a svéd bajnok csatáját.koRi:én is Ãgy vok vele, de reménykedek, mert 17:00-tól salakmotor és 18:30 kimaradt náluk...szval ott egy Malmö-Ac Milannak kell lennie :D
LASLOGALEAZZI:Nagy kár, hogyha tényleg megbetegedett. Én is szerettem volna őt a pályán látni.
Az AC Milan fiatal játékosa, Mattia Valoti a Facebook oldalamon épp most közölte, hogy belázasodott.
A csapat jelen pillanatban Malmö felé repül. Azt nem Ãrta a remekül bemutatkozó Mattia, hogy Å‘ is
velük tarthatott e. Félek, hogy nem, mivel egy epés megjegyzéssel fejezte be a közleményét.
Nagyon szerettem volna ma a pályán látni!
LASLOGALEAZZI:ha tényleg nem játszik 1el kevesebben lesznek a keretben??? vagy helyette mást visznek el a meccsre?
Az AC Milan fiatal játékosa, Mattia Valoti a Facebook oldalamon épp most közölte, hogy belázasodott.
A csapat jelen pillanatban Malmö felé repül. Azt nem Ãrta a remekül bemutatkozó Mattia, hogy Å‘ is
velük tarthatott e. Félek, hogy nem, mivel egy epés megjegyzéssel fejezte be a közleményét.
smallcurrant:Feltettem a kérdést Matteo Calcagninak, aki szerintem elutazott a csapattal, a Milannews újságÃrójaként.LASLOGALEAZZI:ha tényleg nem játszik 1el kevesebben lesznek a keretben??? vagy helyette mást visznek el a meccsre?
LASLOGALEAZZI:oké, köszi :) akkor majd a meccsen kiderül :)smallcurrant:Feltettem a kérdést Matteo Calcagninak, aki szerintem elutazott a csapattal, a Milannews újságÃrójaként.LASLOGALEAZZI:ha tényleg nem játszik 1el kevesebben lesznek a keretben??? vagy helyette mást visznek el a meccsre?
Mivel telefonról küld információkat, nem várhatom el, hogy a kérdésemre válaszoljon. Azt azonban megtudtam
a posztjából, hogy 16.30-kor volt technikai értekezlet, majd a csapat ezekben a percekben (17.11) indult el
a stadionba. A mérkÅ‘zést a SPORT 1 közvetÃti 18.30-tól. - FORZA MILAN!
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.