ettore:Mi ezzel a baj? Az angolok meg Münichnek mondják.
Bayern Monaco???? Ez tetszik.. :-)

ettore:
Bayern Monaco???? Ez tetszik.. :-)
Már várom a meccset!! A bajoroknál hirtelen csak Alaba az, akiről nem igazán tudok. Egyébként Elég erős a németek kezdője; gyakorlatilag a teljes első csapatuk...
Dosztojevszkij:A németek pedig Milánót Mailandnak :P
Igen, ha jól tudom, az olaszok Münchent Monaco-nak hÃvják. JavÃtson ki egy olaszos, ha nem Ãgy van.
Dosztojevszkij:Akkor ezt nagyon benéztem; bocs a tudatlanságomért...
Igen, ha jól tudom, az olaszok Münchent Monaco-nak hÃvják. JavÃtson ki egy olaszos, ha nem Ãgy van.
ettore:Az AC Mailand-hoz mit szólsz? Ugyanis a németek Ãgy nevezik a mi CSAPATUNKAT! Amikor elÅ‘ször hallottam nagyon furcsa volt, de ez van.
Akkor ezt nagyon benéztem; bocs a tudatlanságomért...
Csak azért gondoltam, hogy elÃrás, mert a Monaco név elvileg már foglalt..
MaldiniZs:
ettore:Az AC Mailand-hoz mit szólsz? Ugyanis a németek Ãgy nevezik a mi CSAPATUNKAT! Amikor elÅ‘ször hallottam nagyon furcsa volt, de ez van.
ettore:off. off. Üsd be a fordÃtóba a München szót németrÅ‘l olaszra. Amúgy nem bántásként Ãrtam...MaldiniZs:
Vágom, hogy németül AC Mailand a Csapatunk neve; az volt nagyon furcsa, hogy egy már meglévő földrajzi nevet adtak a Bayern-nek; más szóval: melyik nyelven igaz a München = Monaco egyenlet?
PS.: még egyszer bocs a tudatlanságomért, és - a most már - off-ért!
ettore:Osztrák tehetség. Ügyes gyerek, középső- és támadóközéppályás.Fischer:
MILAN 4-3-1-2: Abbiati, Abate, Nesta, Bonera, Taiwo, Van Bommel, Gattuso, Emanuelson, Boateng, Ibrahimovic, Cassano
BAYERN MONACO 4-2-3-1: Neuer, Rafinha, Van Buyten, Badstuber, Lahm, Schweinsteiger, Tymoshchuk, Robben, Muller, Alaba, Gomez.
A bajoroknál hirtelen csak Alaba az, akiről nem igazán tudok.
ettore:Kicsit utána néztem a kedvedért :) :
Vágom, hogy németül AC Mailand a Csapatunk neve; az volt nagyon furcsa, hogy egy már meglévő földrajzi nevet adtak a Bayern-nek; más szóval: melyik nyelven igaz a München = Monaco egyenlet?
PS.: még egyszer bocs a tudatlanságomért, és - a most már - off-ért!
dreid:Szite minden régi települést szerzetesek alapÃtottak :) A monaco szó pedig sok nyelvben hasonló (monk), jelentése alább,
Mindkét városnak a történetében ott van a szerzetes. Mindez csak elmélkedés és lehet hülyeség, mielőtt tényként veszed én is annyira értek hozzá mint te :)
floyddebarber: :)Legyen, mondtam, hogy nem értek hozzá. :)
Szite minden régi települést szerzetesek alapÃtottak :) A monaco szó pedig sok nyelvben hasonló (monk), jelentése alább,
München német neve (bajorul Minga) a latin Monacum városnévbÅ‘l származik, mÃg a hercegség a szintén görög "Mono oikos", azaz magányos ház szóból származhat /Szintén a wiki szerint/.
A két név egymástól független.
Gasbert:Urby a kezdőben. Ezt is megéltük! :D
A kezdőcsapatok:Bayern:Neuer; Rafinha, Van Buyten, Badstuber, Lahm; Schweinsteiger, Tymoshchuk; Robben. Mueller, Kroos; Gomez.Milan:Abbiati; Abate, Nesta, Bonera, Taiwo; Gattuso, Van Bommel, Emanuelson; Boateng; Ibrahimovic, Cassano.
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.