Patya:
OI OI OI OI OI OI PIPPO INZAGHI SEGNA PER NOI!
azt a jó büdös mekkora gólt rúgott az öreg 8O 8O
valaki aki nézte és unatkozik az adhatna egy részletes leírást a mérkőzésen pályára lépő játékosaink teljesítményéről. köszönöm.
Most olvasom,hogy részleteset: :P
Amelia:a gólban benne volt,amúgy korrekt
(Roma:szépen védett,az utolsó utáni percben hatalmas bravúrt hajtott végre Messi szabadrúgásánál)
Bonera:semmi extra,támadásban 0.védelmi feladatát elvégezte
(Abate:Még mindig 0.Mind előre mind hátul.Beállt megkaptuk róla a gólunkat.Utána is nagyon bizonytalan volt)
Nesta:Mr. Tanárúr.tökéletes védőmunka
(Sokratis:Korrekten végezte a feladatát,1x lemaradt az emberéről)
Silva:Mint Nesta,tanárian hozta a meccset amíg fent volt
(Yepes:Korához képest korrekt teljesítmény,Favalli szint,csak kicsit gyorsabb nála)
Antonini:Támadásban szintén 0,védekezésben nem rossz
(Jankulovski:Támadásban aktívabb,védekezésben korrekt)
Pirlo:szokásos.totyogás,alibizés.a tizenegyeseknél leégette magát és a csapatot is.Ki a keretből!!!
Seedorf:Nem nyújtott rossz teljesítményt.Már öreg,lassú fáradékony,de még tud labdákat adni(Gólpassz)
Ambrosini:Sokat lassult,és gyengült tavalyhoz képest.Rendkívül körülményes volt
Ronaldinho:Lassú,nem volt sok kedve játszani,és fél óra után a seggén vette a levegőt,mint a 3 középpályás.
Boateng:Rettentő pozitív benyomást keltett.Rengeteget futott,pontos passzokat adott.Előre játékban aktív,védekezésben stabil.Rettentő jó igazolás!
Huntelaar:Szokásos 0 teljesítmény.
Borriello:A szokásosnál is sokkal kevesebbet tett hozzá,és nem is nagyon láttam találkozni a labdával.
Inzaghi:Zseniális gólt lőtt,egyébként is aktív volt.Jó csere,de a végére nagyon elfáradt
Oudamadi:Akart,de még fiatal.Sokat kell még tanulnia és fejlődnie.Bíztató jeleket mutatott
Merkel:Nem kapott sok lehetőséget,nem is tudott sokat mutatni.Sokat futott,1-2 jó passz
Strasser:pár percet játszott nem láttam tőle semmit.
Na remélem mindenkit leírtam,ha van kérdés írd! :)
Elküldve: 2010.08.25. 23:35
#