Ano:
Onyewut nehezen, mert ő utazik Afrikába.
Ott majd újra megsérül és jövő májusban ismét együtt edzhet a
keretünkkel.
Szerintem a neten lehet majd nézni a mérkőzéseinket.
Ano:
LASLOGALEAZZI:Ano:
keretünkkel.
Ano:LASLOGALEAZZI:Ano:
keretünkkel.
:D Lehetséges, de akkor köt még 1 évet a klubbal, amit viszont már pénzért fog vállalni, és akkor megint lesérül, kapja itt a rokkant nyugdíját, azt mi meg örülhetünk, hogy lenne egy középső védőnk, aki minden évben sérült. Elvégre is már csak a nyugdíjasok hiányoznak a keretből, lassan a keret fele felveheti már... Na de ez kicsit off, visszatérek az eredeti témához.
Sztem lebőgni nem fogunk annyira, de valami hasonlóra számítok mint tavaly nyáron, a felkészülési mérkőzéseken.
zaka01:
Ha szerencsénk lesz akkor legalább a kölcsönjátékosok megpróbálnak hajtani egy kicsit, Dinho meg majd egy helyben varázsol. :twisted:
prosper:
Szeretett csapatunk ma játsza első amerikai haknimeccsét a DC United ellen . Ime a kezdők :
DC UNITED (4-4-2): Perkins; Graye, Talley, Pena, Wallace; Cristman, Simms, Morsink, Castillo; Moreno, Allsopp.
MILAN (4-4-2): Abbiati; Abate, Nesta, Terzi, Antonini; Brocchi, Flamini, Seedorf, Jankulovski; Pato, Ronaldinho.
prosper:
Szeretett csapatunk ma játsza első amerikai haknimeccsét a DC United ellen . Ime a kezdők :
DC UNITED (4-4-2): Perkins; Graye, Talley, Pena, Wallace; Cristman, Simms, Morsink, Castillo; Moreno, Allsopp.
MILAN (4-4-2): Abbiati; Abate, Nesta, Terzi, Antonini; Brocchi, Flamini, Seedorf, Jankulovski; Pato, Ronaldinho.
Peet:prosper:
Az a furcsa a dologban, hogy nem játszatják a fiatalokat annak ellenére, hogy be lett jelentve a felkerülésük. Talán félnek, hogy jó teljesítménnyel kiszorítják Oddo-t és társait? Számomra ez rejtély. Azt végképp nem értem, hogy a kp-n miért nem Strasser játszik Brocchi helyett?! Meg különben is, mit keres nálunk Brocchi?
Peet:prosper:
Az a furcsa a dologban, hogy nem játszatják a fiatalokat annak ellenére, hogy be lett jelentve a felkerülésük. Talán félnek, hogy jó teljesítménnyel kiszorítják Oddo-t és társait? Számomra ez rejtély. Azt végképp nem értem, hogy a kp-n miért nem Strasser játszik Brocchi helyett?! Meg különben is, mit keres nálunk Brocchi?
cucu1991:
Valaki megtudná mondani magyar idő szerint hány órakor játszik a Milán?
MILANboy77:Lavechia:Fata:Ne má'! Lehet ezek a játékosok kérték és már vissza se jönnek, hanem ott maradnak bohóckondi. :D
A Milan 7 kölcsönjátékossal kiegészülve vág neki a túrának, akik holnap már a csapattal edzenek majd (a kölcsön kizárólag erre a 3 meccsre szól).
A játékosok: Cristian Brocchi, Davide Di Gennaro, Marcus Diniz Paixao, Roberto Colombo, Gennaro Delvecchio, Claudio Terzi és Manuele Blasi.
acmilan.com
A 21-es lista, akik mennek Amerikába:
Kapusok: Dida, Abbiati, Colombo
Védők: Diniz, Jankulovski, Nesta, Oddo, Terzi, Favalli, Antonini
Középpáylások: Abate, Di Gennaro, Flamini, Seedorf, Blasi, Brocchi, Delvecchio
Csatárok: Mancini, Ronaldinho, Inzaghi, Pato
Steve_86:MILANboy77:Lavechia:Fata:Ne má'! Lehet ezek a játékosok kérték és már vissza se jönnek, hanem ott maradnak bohóckondi. :D
A Milan 7 kölcsönjátékossal kiegészülve vág neki a túrának, akik holnap már a csapattal edzenek majd (a kölcsön kizárólag erre a 3 meccsre szól).
A játékosok: Cristian Brocchi, Davide Di Gennaro, Marcus Diniz Paixao, Roberto Colombo, Gennaro Delvecchio, Claudio Terzi és Manuele Blasi.
acmilan.com
A 21-es lista, akik mennek Amerikába:
Kapusok: Dida, Abbiati, Colombo
Védők: Diniz, Jankulovski, Nesta, Oddo, Terzi, Favalli, Antonini
Középpáylások: Abate, Di Gennaro, Flamini, Seedorf, Blasi, Brocchi, Delvecchio
Csatárok: Mancini, Ronaldinho, Inzaghi, Pato
Ki az edző? Még Leonardo, vagy csak Tassotti-val küldték ki ezt a "szedett-vedett" Milan-t?
tommmekkk:
Tud valaki egy linket, ahol lehet nézni a mai mecset? (rojadirecta.com-on nincs semmi)
Köszi
zlotyi11:tommmekkk:
Tud valaki egy linket, ahol lehet nézni a mai mecset? (rojadirecta.com-on nincs semmi)
Köszi
Ha lesz link, akkor itt megtalálod majd:
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=77378&part=sports
tommmekkk:zlotyi11:tommmekkk:
Köszi
Köszönöm! Ott néztem be a dolgot, hogy nem 14 órakor, hanem éjjel 2-kor (05.27. 02.00-kor) lesz a meccs! Ugye? :D
zlotyi11:tommmekkk:zlotyi11:tommmekkk:
Köszi
Köszönöm! Ott néztem be a dolgot, hogy nem 14 órakor, hanem éjjel 2-kor (05.27. 02.00-kor) lesz a meccs! Ugye? :D
Bocsi,én is benéztem, mert ez már a következő meccsnek a linkjeit mutatja majd....
Elvileg itt lesz látható majd:
http://www.atdhe.net/19715/watch-dc-united-vs-ac-milan
És akkor egy kicsi előzetes is a meccshez:
http://www.youtube.com/watch?v=ZjUnwl-K8q8&feature=player_embedded
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.