Tommy15:
Szegény Pato megérdemelte volna hogy belője.. :cry:
Mi lett ezzel a Milannal?? :cry:
Nem azért mondom, de szerintem LEO nem ér semmit ... :cry: (bocs annak aki kedveli de én maradtam volna a szokásos ACELOTTI taktikánál és nem váltottam volna edzőt... :oops: )
Bayern 4-1 Milan Boca 1-1 Milan Vajon a Manchester unt. ellen mennyit kapunk? (5-4)
Ez a Milan komoly gonddal küzd! kellene ide legalább két rutinos sztár!
:cry: :cry: :cry: Forza Milan!
Tommy15:
Szegény Pato megérdemelte volna hogy belője.. :cry:
Mi lett ezzel a Milannal?? :cry:
Nem azért mondom, de szerintem LEO nem ér semmit ... :cry: (bocs annak aki kedveli de én maradtam volna a szokásos ACELOTTI taktikánál és nem váltottam volna edzőt... :oops: )
Bayern 4-1 Milan Boca 1-1 Milan Vajon a Manchester unt. ellen mennyit kapunk? (5-4)
Ez a Milan komoly gonddal küzd! kellene ide legalább két rutinos sztár!
:cry: :cry: :cry: Forza Milan!
Kadosa:
Pirlo,Janku elbaszta a meccset!
Janku ahogy beállt gólt kaptunk,Pirlo labdához nem ért ma,milyen büntetőt végzett el????Ha ilyen Flegma húzzon a Chelseaba.
Patot nem lehet szídni jól játszott,csak nem volt szerencséje.
Jók voltunk a 2.félidőben.
Köv meccsen,se Pirlo,se Janku,se BORRIELLO!
Onyewu,Silva,Antonini,Abate,Dinho,Pato,Flamini,Gatta mindenképp!
slyhodos:
Miért kell csesztetni Leonardót?
Azért mert egy gyengébb kerettel nem, kapott 5 öt a Chelseatől vagy mert felmeri emelni a hangját Berlu átigazolási politikája ellen? Amit Ancelotti sohasem tett meg inkább elmenekült.
Arról meg Leonardo szintén nem tehet hogy Pirlo ilyen flegmán lőtte a 11 est,hogy húzna el a Chelseabe.
slyhodos:
Miért kell csesztetni Leonardót?
Azért mert egy gyengébb kerettel nem, kapott 5 öt a Chelseatől vagy mert felmeri emelni a hangját Berlu átigazolási politikája ellen? Amit Ancelotti sohasem tett meg inkább elmenekült.
Arról meg Leonardo szintén nem tehet hogy Pirlo ilyen flegmán lőtte a 11 est,hogy húzna el a Chelseabe.
Tommy15:
Rendben van meglátjuk mire viszi Leo az első évben a BL és Seria -A -ben!
Lehet tévedek lehet hogy a milan jó lesz majd lehet hogy összeérnek a fiatalok!
egyet Leo javára írok hogy a fiatalításra törekszik , de ugyanakkor viszont azt sajnálom hogy egyetlen rutinos idősebb játékost nem hoz a Milanba.
Örültem volna Luis Fabianonak vagy Rossinak vagy huntelaarnak vagy akárkinek... csak legyen legalább egy rutinos vagy jó játékos.
Szerintem a Boca elleni meccs legjobbja: Abate és T.silva volt. (aztán lehet másnak más véleménye van) Azért sajnálom hogy Inzaghi és seedorf nem jöttek be kíváncsi lettem volna ha Pato helyett Pippo rúgja a 11-est. szerintem be ment volna. most nem azért mondom hogy bántsam Patot mert tényleg jó játékos, de most nem sikerült. majd máskor. :)
LASLOGALEAZZI:
Két momentumot emelnék ki a II. félidőből: A 77. percben Ronaldinho
kiváló labdát játszott be a védők mögé, a kiugró Patonak. Ő flegmán
átpörgette a kapuson és a védők beérték a talán kapuba tartó labdát és kivágták. Ha Pato nem flegmáskodik, hanem kissé erővel pörget, akkor
simán 2-0 ide.
A 83. percben Roni remek cselekkel jut a 16-os elé, ahol 3 védővel
találja magát szemben. Azonnal feladta, majd rossz színészi alakítással
feldobta magát és várta a nemlétező szabadrúgást. Rossz hozzáállás.
A kapott gól előtt Jankulovszki, Kaladze módra nem ugrott fel a
fejelő játékossal. A gólt így neki "dedikálom"!
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.