SuperPippo:
Adott egy önzetlen gólpasszt pl,de biztos te láttad jól,és a többiek nem :wink:
nathaniel:SuperPippo:
Adott egy önzetlen gólpasszt pl,de biztos te láttad jól,és a többiek nem :wink:
Egy bulimeccsen adott 1 gólpasszt, tehát volt 1 jó megmozdulása. Bravó. Ez aztán a remek teljesítmény! Az, hogy szeptember óta talán 1, vagy max 2 olyan meccs volt, ahol elfogadhatóan játszott, az már más "tészta"!
Shevchenko visszahozatala már önmagában komoly hiba volt. Ha marad nyáron, ezt tetőznék tovább, ahelyett, hogy a jövőre gondolva érkezne egy komoly klasszis csatár!
billycostacurta:
Hát a mai ground meccs után nekem Darmian és Mattioni játéka tetszett nagyon. Magabiztosak voltak és Darmiannnek voltak nagyon nagy beadásai.
Sheva pedig, szörnyű ezt leírni de tényleg nulla volt. Silva nekem felemás volt, valahogy voltak nagyon béna megmozdulásai meg első osztályú szerelései is. Ha a hibákat kijavítják nála nyárig akkor remek lesz. Antonini gólja meg szép volt csak jó lenne ha meccsen is nyomna ilyet, sajnos nem sok esélyt látok rá.
scavy:
Nem tudom ki hallotta rajtam kívül, ez a JAFAL úr vmi vérfarkas lehet? Mert amikor lecserélték, kb vagy fél percen át farkaskutyaüvöltés hallatszódott. :D
Kadosa ahogy én az elhangzott nevekből asszociálok, szerintem a kommentátor is csak az épp aktuális hírekből merített, amik mostanában a csapat körül felröppentek. (Carlo véleménye dinnyéről, dinnyét választották meg a 4. legcsúnyább futballistának, stb.)
Thiago Silva tényleg minden alkalommal megmutatja hogy mennyire jó már ilyen fiatalon is. Cardacio szintén jól muzsikál, ahogy nálam Antonini is. Viudezt, Strassert látnám még szívesen, vagy aki legjobban érdekelne talán az Mattioni.
Yurku:
Viudez kb 60. perc körül jött be, Emerson helyett. Nem mondom h megváltotta a világot, de hajtott becsülettel. Volt egy hatalmas helyzete, csak akkor Pippo "lelopta" előle a lasztit. Így viszont les lett belőle. Ha Pippo nem ér bele, akkor valszeg kapura tűzi a gyorsléptű kis Viudez.
A kapott gólunk az tényleg elég gyerekes volt. Lazán bepasszolta az arab koma. Viszont ne feledjük, h ez csak egy barátságos mérkőzés volt. Tétmeccsen tuti h bedaráltuk volna őket.
Moha:
Csak egy kérdés. Mire volt jó ez a meccs? miért kellett?
forza 5 hely!!!!
Kadosa:Moha:
Csak egy kérdés. Mire volt jó ez a meccs? miért kellett?
forza 5 hely!!!!
Arra,hogy a cserék is játszanak!Meg a pénz miatt.Meg,hogy CAnak legyen legalább siker élménye.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.