Gaga97:
Marhára kíváncsi vagyok Mattionnira.
Sztem 3-1 lesz a meccs
Spoilimann:Gaga97:
Sztem 3-1 lesz a meccs
szerintem szilva is érdekes lesz. meg, hogy hogy tududnk Kaka nélkül játszani. remélem, hogy ad majd shevnek is lehetőséget.
jó lenne ha magára találna. de majd meglátjuk.
Gaga97:Spoilimann:Gaga97:
Sztem 3-1 lesz a meccs
szerintem szilva is érdekes lesz. meg, hogy hogy tududnk Kaka nélkül játszani. remélem, hogy ad majd shevnek is lehetőséget.
jó lenne ha magára találna. de majd meglátjuk.
Jah, Sheva is biztos fog jáccani. (Ő fogja adni a gólpasszt Patónak :twisted: )
De az lenne a legjobb ha formába lendülne és ő is lőne egyet. Bár egy meccs alatt nem nagyon lehet valakinek magára találnia... De Ebben a szezonban sztem jó sokat fogja játszatni CA
Omen:
Az ellenfél csapata: http://www.hannover96.de/CDA/profis.html
(A felső képen lehet kiválasztani a játékost, akiről részletesebb infót akartok olvasni.)
A meccsen azt várom, hogy egyszerre pályán legyen a két új brazilunk, és Strasser. A csatársorba pedig jön majd a Sheva-Pippo kettős. Pato szerintem pihenni fog a Bologna elleni mérkőzésre.
Omen:
antiinter: Nem. Most ért véget az első kör a bajnokságban, és jönnek a "visszavágók". Most jön a Bologna, majd a Genoa, és utána a Lazio.
luzsi:
Egy lehetséges kezdő a hivatalos oldalról:
Dida; Bonera, Senderos, Thiago Silva, Antonini; Beckham, Emerson, Flamini; Ronaldinho; Shevchenko, Inzaghi.
Ki vagyon ez találva. Félidőben Dida - Kalac és Inzaghi - Kaká csere és már fenn is Rickyn a karszalag. :lol:
prince:luzsi:
Dida; Bonera, Senderos, Thiago Silva, Antonini; Beckham, Emerson, Flamini; Ronaldinho; Shevchenko, Inzaghi.
Ki vagyon ez találva. Félidőben Dida - Kalac és Inzaghi - Kaká csere és már fenn is Rickyn a karszalag. :lol:
Didától nem függ...:)
luzsi:
milanfan:luzsi:
Én Inzaghit féjtem...az ilyen fene meccseken nem kellene ismét megsérüljön :?
Giovanni:milanfan:luzsi:
Én Inzaghit féjtem...az ilyen fene meccseken nem kellene ismét megsérüljön :?
Hát.. mos nem akarom bántani és rosszat sem akarok neki. De ő a 4. számú csatár már csak a keretben, lehetne nélkülözni!
Viszont Thiago Silvara kíváncsi leszek, nomeg Husztira!
scavy:
Az én kezdőm ez lenne:
Dida - Mattioni, Senderos, Thiago S., Antonini - Cardacio, Strasser, Flamini - Ronaldinho - Shevchenko, Inzaghi
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.