andrijcar:
Nos akkor most melyik nap lesz a bronzmeccs és a döntő?
A SportKlub oldala (szombat) vagy az acmilan.com (vasárnap) Ãr igazat?
sylvinho:andrijcar:
Nos akkor most melyik nap lesz a bronzmeccs és a döntő?
A SportKlub oldala (szombat) vagy az acmilan.com (vasárnap) Ãr igazat?
Nekem az e-műsorújságban is szombatot Ãr, be is tudtam állÃtani a felvételt.
Hell:
Az alábbi 21 játékos utazik:
Dida 1, Kalac 16, Abbiati 12, Antonini 77, Bonera 25, Digao 31, Favalli 19, Jankulovski 18, Kaladze 4, Maldini 3, Oddo 2, Simic 17, Zambrotta 15, Ambrosini 23, Brocchi 32, Flamini 84, Gattuso 8, Pirlo 21, Kakà 22, Paloschi, Seedorf 10.
Azért jobb lett volna a vasárnap, legalább nem a hungaroringgel egyidÅ‘ben lett volna. Bár fura, hogy mind a román, mind a magyar sportklub szombatot Ãr... Akármikor is lesz, csak közvetÃtsék!
sylvinho:Hell:
Dida 1, Kalac 16, Abbiati 12, Antonini 77, Bonera 25, Digao 31, Favalli 19, Jankulovski 18, Kaladze 4, Maldini 3, Oddo 2, Simic 17, Zambrotta 15, Ambrosini 23, Brocchi 32, Flamini 84, Gattuso 8, Pirlo 21, Kakà 22, Paloschi, Seedorf 10.
Azért jobb lett volna a vasárnap, legalább nem a hungaroringgel egyidÅ‘ben lett volna. Bár fura, hogy mind a román, mind a magyar sportklub szombatot Ãr... Akármikor is lesz, csak közvetÃtsék!
Szomorú, hogy 1 csatárt tudunk vinni csak, és az is Paloschi, viszont ami pozitÃv hogy Maldini és Flamini is utazik, remélem Flaminit látom játszani. Nem vagyok egy vészmadár tÃpus, sőőt elég optimista vagyok mindÃg, de szerintem a cselszkij ellen ez lehet h kevés lesz!
Hell:
Ricky:
Penteken jatszunk a Sevilla ellen , vasarnap meg a Chelsea ellen !
andrijcar:
Azt még nem tudhatod, kivel játszunk vasárnap. A pénteki eredményektől függ.
dreid:Hell:
Úgy látszik Digao közelebb van a tűzhöz mint Darmian. Nem hiába a családi vér sokat segÃt....
milan92:
én már attól is rosszul leszek ha meglátom Digao fejét, nem tudom miért de nem egy szipatikus játékos, persze ez mellékes lenne ha jol és megbizhatoan játszana, ami megint nem vall rá...
Ricky:az inter ellen kifejezetten tetszett a játéka...én örülnék ha egy megbÃzható stabil védÅ‘ válna belÅ‘le...a játékinteligenciája brazil révén nem lehet rossz..jól fejel...mi kell még???milan92:
én már attól is rosszul leszek ha meglátom Digao fejét, nem tudom miért de nem egy szipatikus játékos, persze ez mellékes lenne ha jol és megbizhatoan játszana, ami megint nem vall rá...
Ancelottit ismerve - maradj nyugottan , mert nem csak azert probalkozik vele - mert Kaka testvere. Valamit lat a fiuban . . .
johnywalker:
A keretet elnézve eléggé kétségbeejtÅ‘, hogy egy szem csatárunk van csak. Ez a szezon során még nagyon visszaüthet, mert nálam Kaka és Roni nem számÃtanak csatárnak. Remélem Flamini is lehetÅ‘séget kap végre, kÃváncsi vagyok mire lesz képes, mert ha stabil kezdÅ‘ akar lenni egy ilyen középpálya mellett, akkor bizony mutatnia kell majd valamit.
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.