lalas:osuji lenne a nagy darab fekete akit látni véltem a z edzés videon???
Holnap megkezdi a csapatunk a felkészülési mérkőzések sorát!
A Csapat a Cremonese vendége lesz, a mérkőzés teljes bevételét a Milan Fondazione alapítványnak ajánlják fel.
A mérkőzés 18.30as kezdettel kezdődik!
A hivatalos oldal tájékoztatása szerint a következő kezdő csapat futhat majd ki a pályára:
Kalac - Oddo, Bonera, Kaldaze, Favalli - Brocchi, Flamini, Osuji, Antonini - Seedorf - Inzaghi
lalas:![]()
Ő Osuji, ha őt láttad akkor ő az! :wink:
Moha:
Úristen mekkora meccs lesz! :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:
ForzaACMIL:Moha:
Úristen mekkora meccs lesz! :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jaja, csak nézzétek meg a mi csapatunk kezdő 11-ét. Nagy iram és öldöklő harc várható :lol:
MilanEnci:
Az újonnan érkezők tuti motívációt jelentenek a többieknek is!
Hell:lalas:![]()
Ő lesz az idei Paloschi? Ok hogy felkészülés, de fura, hogy ő kezd. Jó lenne ismét egy fiatal kincsre bukanni. :)
kispuyol:MilanEnci:
Az újonnan érkezők tuti motívációt jelentenek a többieknek is!
Gondolod? :lol:
Moha:Hell:lalas:![]()
Ő lesz az idei Paloschi? Ok hogy felkészülés, de fura, hogy ő kezd. Jó lenne ismét egy fiatal kincsre bukanni. :)
az FM-ben védekező Középpályás. amúgy mr fog miért nem játszik? bibis a lába? vagy most még csak a reppnek él? vagy sok lenne neki 45 perc az Olimpia előtt?
az FM-ben védekező Középpályás. amúgy mr fog miért nem játszik? bibis a lába? vagy most még csak a reppnek él? vagy sok lenne neki 45 perc az Olimpia előtt?
santos:minden kis csíra aki rappernek hiszi magát gyökér...tudom h nem ide való, csak szurta a szemem, mivel nem vagyok rapper na...Moha:Hell:lalas:![]()
nincs ilyen szó h rep és a stílust se így hívják. a szó rap (rythm and poetry).
de ezt csak egy kis érdekességként mondtam mert mivel rapper vok kicsit szúrta a szemem :lol: :lol: :D
ferkoka:santos:minden kis csíra aki rappernek hiszi magát gyökér...tudom h nem ide való, csak szurta a szemem, mivel nem vagyok rapper na...Moha:Hell:lalas:![]()
nincs ilyen szó h rep és a stílust se így hívják. a szó rap (rythm and poetry).
de ezt csak egy kis érdekességként mondtam mert mivel rapper vok kicsit szúrta a szemem :lol: :lol: :D
lalas:
Holnap megkezdi a csapatunk a felkészülési mérkőzések sorát!
A Csapat a Cremonese vendége lesz, a mérkőzés teljes bevételét a Milan Fondazione alapítványnak ajánlják fel.
A mérkőzés 18.30as kezdettel kezdődik!
A hivatalos oldal tájékoztatása szerint a következő kezdő csapat futhat majd ki a pályára:
Kalac - Oddo, Bonera, Kaldaze, Favalli - Brocchi, Flamini, Osuji, Antonini - Seedorf - Inzaghi
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.