andrijcar:És azt lehet tudni hogy az interrel vagy a juventus-al játszunk?Vagy hogy van ez az egész? :D
Kedden rendezik a hagyományos Trofeo TIM elnevezésű felkészülési tornát.
piii:
Mind1, hogy van, egy a lényeg nem megnyerni a trófeát. Itt nem gond ha kikapunk, csak ne mi nyerjünk.
kispuyol:piii:
Mind1, hogy van, egy a lényeg nem megnyerni a trófeát. Itt nem gond ha kikapunk, csak ne mi nyerjünk.
miért ??
anjinho:
A szavazásnál fogadjunk a Juvés szavazat Mr Juventusé :)
piii:kispuyol:piii:
miért ??
Mert ha jól tudom ez az "átok" kupa. aki megnyeri az abban az évben nem lesz bajnok, amit én meg nem akarok. tavaly ha jól emlékszem Mi nyertünk és...
piii:kispuyol:piii:
miért ??
Mert ha jól tudom ez az "átok" kupa. aki megnyeri az abban az évben nem lesz bajnok, amit én meg nem akarok. tavaly ha jól emlékszem Mi nyertünk és...
Csenko:
nagyon remélem, hogy legyőzzük min az intert mind a juvét és megnyerjük a kupát 8)
arkadius:
tudom, hogy nagyon hatékony ez a karácsonyfa alakzat, de azért én szÃvesebben venném, ha 2 vagy 3 csatárral rohamoznánk és kitömnénk mind a 2 csapatot :lol:
Gigolo:
egyébként mikor kezdődik a mecs? és ha már megy mennyi az állás?
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.