szucsi82:
Az meg van mikor a bohóc Buffon eligazolt a PSG-be Bl-t nyerni?Aztán most visszajött a Juveba mert ott öbb esélye lesz? :)))Nem lett :))
szucsi82:Conte nem először bukik meg szerintem az európai porondon az arrogancciája végett. Teljesen érezhető a pökhendi, beképzelt stílusa még a csapata játékán is, ami kivéreztette ezt az Intert, Gondolom ezt örökölte az edző a juvés korszakából....
Szép volt ez az inter meccs.Ilyen impotens egy csapatot.De az ukrán kapus is jó volt.Viszont ezt a Contet sem értem mire várt olyan sokáig?Semmi veszíteni valojuk nem volt.Miért nem hozta be minden támadóját már a 60.perctől?Jól kijátszották magukat a bl-ből az biztos.Mondjuk nem is nagyon érdemeltek tovabbjutást ahogy a csoportba játszottak.Így nem jutott 4 olasz csapat a csoportból tovább.
Gagacs:Nem tudom változik-e a kiemelési szisztéma, de mivel nekünk sok pontunk nem lesz az utóbbi évekből, ezért az Interhez hasonlóan max. 3., de inkább 4. kalaposak leszünk (persze ott a HA, de én mint optimista úgy gondolom azért csak oda fogunk érni valahogy). Az meg ugye azt jelentené hogy nagy mákkal 1, valószínűbb hogy 2, de lehet akár 3 komoly ellenfél is a csoportban. Szóval szinte biztos hogy kellene az a minimum +1 év, hogy a BL-csoportban szerezzük a pontokat.
Nagyon durva erősítés kell nyáron ha bejutunk. Mondjuk 1 év alatt nem érünk el csodát, de a csoportból jó lenne majdan tovább menni. Persze először jussunk el oda. :-D:-D:-DMaldini azt mondta, hogy 2 szezon mindenképp kell folyamatosan, hogy fel tudjuk venni a versenyt a nagyokkal.
hodyzoli:Kivéve,ha megnyerjük az EL-t,mert akkor kiemeltek leszünk :-DGagacs:Nem tudom változik-e a kiemelési szisztéma, de mivel nekünk sok pontunk nem lesz az utóbbi évekből, ezért az Interhez hasonlóan max. 3., de inkább 4. kalaposak leszünk (persze ott a HA, de én mint optimista úgy gondolom azért csak oda fogunk érni valahogy). Az meg ugye azt jelentené hogy nagy mákkal 1, valószínűbb hogy 2, de lehet akár 3 komoly ellenfél is a csoportban. Szóval szinte biztos hogy kellene az a minimum +1 év, hogy a BL-csoportban szerezzük a pontokat.
Nagyon durva erősítés kell nyáron ha bejutunk. Mondjuk 1 év alatt nem érünk el csodát, de a csoportból jó lenne majdan tovább menni. Persze először jussunk el oda. :-D:-D:-DMaldini azt mondta, hogy 2 szezon mindenképp kell folyamatosan, hogy fel tudjuk venni a versenyt a nagyokkal.
szucsi82:Egy Bayerntől persze ki lehet kapni de ha az Atalanta ma nem nyer akkor akár könnyen elő is fordulhat ,h nem lesz a következő körben olasz csapat a BL-ben.Bár lesznek még visszavágók de a Lazio gyakorlatilag kiesett míg a Juventusnak sem lesz egyszerű dolga.A jelenlegi Serie A első Inter évek óta még a csoportból sem tud továbbjutni.Egy BL címért hajtó mindent egy lapra feltevő Juve meg a legjobb 8ig jut max szintén évek óta.Napolival is minden évben vicceltünk ,h korán feladják a BL-t a bajnoki cím miatt.Egyedüli üde kivétel az Atalanta jelenti mostanság akik tavaly is elég drámai módon nem jutottak tovább a negyeddöntőből.Talán ma kiharcolhatnának egy jobb eredményt otthon.Azért ezek az eredmények rendesen mutatják az olasz bajnokság színvonalát is.Valószínű ha mi bejutunk nekünk sem lenne egyszerű még a csoportból való továbbjutás sem.
jester:Állítólag Gasperini a hosszabbításra tartogatta Zapata-t, és ezért állt csak be csereként. Ez is egy elég nagyképű hozzáállás, hogy tartalékolva is hosszabbításra hozzuk a meccset Madridban. Mintha a Crotone ellen játszanának...Leültem nézni az Atalanta produkcióját a Madrid ellen, kicsit szurkolva is nekik. Hát az eszem megáll milyen gyengék voltak az első félidőben. Lassú tempó, pontatlan passzok egymás után, ötlettelen játék, szar védekezés. Mintha Milan meccset néztem volna, abból is a legsötétebb időbelieket.A kapusuk meg szépen el is dönti tulajdonképpen a spanyol továbbjutást. Hát gratula...Amit sosem értettem Gasperiniben, hogy miért csak csereként dobja be a legjobb támadóit?! Ilicic és Zapata is a padon van...Murielnek fekszik az, hogy a fáradt ellenfelekkel szemben jön be, értem én, de ez a BL.Igazából a legjobban az idegesít, hogy olaszhonban felszántják a pályát még 3:0 után is, itt meg egy sörmeccsel fognak búcsúzni. Nem is nézem már a meccset, mert ezen a hozzáálláson egy félidei szünet nem fog változtatni. Megint el lesz könyvelve az olasz bajnokság az egyik leggyengébb topligának.Nem baj, majd jól kitömik a Veronát, mert ők milyen nagyfiúk...
A beküldéshez be kell jelentkezni.