Igen, edzomeccs/tet nelkuli meccs, de komolyan jobban elszomorodtam mint a hetvegen. A Beneventuo meccs utan igazabol kinomban egy kicsit orultem is hogy a kis csapat vegre megerdemelten szerzett pontot, raadasul tortenelmi gollal. Nem volt rajta mit elemezni....
De ez szomoru meg ha csere csapattal is!
Mi a francert nincs kozeppalya? Nem arrol van szo hogy milyen formaban vannak a jatekosok, hanem azert mert senki nem helyezkedik a vedosor es a csatarok kozott. Elindult Zapata, es a Zanellato gyerek meg Loca is Silvaekkal egyvonalban alltak kiugratasra varva. Egyszer nem lattam oket egyszerre a kozeppalyan, egymasnak kettot passzolva. Tavol egymastol!!! Borzaszto helyezkedes. Ez a Zanellato gyerek borzalom gyenge, seria-c ennyi idosen. Locatelli olyan kenyelmes mint Pirlo volt, csak van egy kis klassziskulonbseg. Biglia talany szamomra.
Antonelli csinalt jo dolgokat az elso felidoben, talan o hozta a szintjet, Andre Silva pedig porgott de a labdat sem nagyon tudja neha atvenni, de a potencial tovabbra is latszik rajta. A vedelemrol inkabb szot sem ejtenek, foleg ilyen osszeallitasban.
Viszont!!!! Gattuso arckifejezese a meccsem?
Koszonoviszonyban sincs a regi harcos pitbull Rhino-nak. Nekem inkabb tunt egy sertodott, ketsegbeesett kislanynak...
Azt varnam tole hogy uvolt, hajtja a jatekosokat, toporzekol... ehelyett mutogat, neha kialltja a jatekosok nevet, mindezt olyan arckifejezessel mintha nem is Å‘ lenne.
A cserei pedig.... haaat.... az Abate cserenel azt ereztem hogy azert kuldi be hogy lathassak a nezok, hogy most azt tortenik hogy mi nem vesszuk komolyan a meccset, es nem az hogy most a fiataljainkat elpicsazzak. Pedig ezt tortent mert akarasban es jatekban is folejuk nottek a hazaiak.
Szomoru vagyok, meg a tenyek ismereteben is.
Elküldve: 2017.12.07. 22:24
#