Milanka2013:Takarózhatunk ezzel, de akkor se lehetne így játszani..ez a szurkolók, nezők szemenköpése. Pláne ha megnézed kik játszanak.
Nyugodtság...senkit nem érdekel ez a meccs...nem fontos kicsit sem ! Lejátszuk,mert le kell...ennyi !Rinot meg be szidjátok,ugyan miről tehet !
Milanka2013:Ilyen játékkal simán kikapunk a Juve majd a Lazio ellen is, visszacsúszunk a 7-8. helyre és Te fogod a leghangosabban Gattuso fejét követelni :D
Nyugodtság...senkit nem érdekel ez a meccs...nem fontos kicsit sem ! Lejátszuk,mert le kell...ennyi !Rinot meg be szidjátok,ugyan miről tehet !
Mumus:Az edzo nem tehet semmirol!!!! A legnagyobb erv a vedelmere, hogy Milan sziv vagy most hogy leszarják. Ezzel mindent elmondtam az ot vedokrol.Milanka2013:Ilyen játékkal simán kikapunk a Juve majd a Lazio ellen is, visszacsúszunk a 7-8. helyre és Te fogod a leghangosabban Gattuso fejét követelni :D
Milanka2013:Az Uefamaffia nyáron kizárt minket az EL-ből.,, fellebbeztünk, megnyertük....ha ezek után látványosan beleszarnánk az egészbe,az kissé visszás lenne...ráadásul az EL-ben a pontokért, továbbjutásért pénzt osztanak...ez sem lebecsülendő manapság....miközben a Juve-mecs "csak" egy bajnoki...ahol akkor se lenne sok esélyünk,ha a komplett csapattal állnánk fel...
Nem tudom ..... én tuti rosszul vagyok összerakva szerintem..... nekem egy Juve elleni meccs és annak presztízse 1000% fontosabb mint egy gyöszött EL csoport meccs ami szinte senkit nem érdekel,presztízse meg szintén a nullára redukál.....Suso,Cutrone végigjátszotta,Kessie megsérült,Musza KO,Hakan ennyi volt ...... én nem tudom..... ez számomra teljesen abszurd...hogy a Juve meccs a kevésbé fontos többeteknek.......ez nekem kínai.......A tegnapi meccsről azért nem ejtek szót,mert megnéztem,de engem ez a meccs nem érdekelt...kvázi felkészülési,barátságos meccs volt...annak meg jó volt...csak a sérülések.....
A félidőben jó nagy lecseszést kaphattak a srácok, ami ki is járt nekik...ugyanis a második félidő már emlékeztetett némi focira, vagy legalább akarásra...nem tudom ennek fényében hova tenni azt a borzadály (szerintem idei leggyengébb) első félidőt. Az eredmény teljesen rendben van ilyen foghíjas kerettel, de szerintem mindenkit inkább a sérülések aggasztanak. Kessié vagy a 10. sérülését szedte össze, jó lett volna pihentetni, de most jön egy Juve, Lazio, amire valahogy össze kell drótozni a palit (legalább az utóbbira). Calha nem tudom miben sérült meg, őszintén nem láttam az esetet, de nem nézett ki jól, ahogy lebandukolt a pályáról. Valószínűnek tartom, hogy rásérült a korábbira. Musa esete pedig horrorisztikus, reméljük nincs komolyabb baja.
Lehet itt szidni Gattát, hogy nem pihentetett, miért játszottak az említett játékosok, de láttuk mit produkált csere után Abate (te jó ég, hogy nem kaptunk gólt miatta...), Bertolacci. Ezek a játékosok rém kevesek már ide. Nagyon érdekes lesz, hogy egyáltalán kiket tudunk majd pályára küldeni a Juve ellen, de nem ígérkezik sok jóval a mérkőzés...elképesztő milyen pechünk van már évek óta.
Milanka2013:Senmi nem mondta, hogy az EL fontosabb, mint a juve ellen rangadó, viszont az EL-t sem szarjuk telibe, csupán ez a helyzet. Az, hogy szerinted senkit nem érdekel, barokkos túlzás. Ezzel kb te meg egy-két szurkolótárs van így. Láthatólag a szurkolókat is érdekli, ha már elutaztak szép számmal Sevilla-ba, illetve a klub vezetését, és szerintem a játékosokat is. Rohadtul nem mindegy szerintem, hogy hogyan szereplünk a klub jelenlegi megítélését, értékét illetően (ami az Elliot-nak is fontos), illetve a pénzügyi szempontok sem elhanyagolhatóak. Eddig a klub 3,44 millát keresett az EL-lel számításaim szerint.
Nem tudom ..... én tuti rosszul vagyok összerakva szerintem..... nekem egy Juve elleni meccs és annak presztízse 1000% fontosabb mint egy gyöszött EL csoport meccs ami szinte senkit nem érdekel,presztízse meg szintén a nullára redukál.....Suso,Cutrone végigjátszotta,Kessie megsérült,Musza KO,Hakan ennyi volt ...... én nem tudom..... ez számomra teljesen abszurd...hogy a Juve meccs a kevésbé fontos többeteknek.......ez nekem kínai.......A tegnapi meccsről azért nem ejtek szót,mert megnéztem,de engem ez a meccs nem érdekelt...kvázi felkészülési,barátságos meccs volt...annak meg jó volt...csak a sérülések.....
kissheva:Megint hajlítasz... szinte senkit nem érdekel ez a csoport meccs.... kiemelsz vmit amit írok és abba próbálsz vmi ertelmeset beletuszakolni....hihetetlen vagy... vagy liberális politikusok azok ilyenek....Milanka2013:Senmi nem mondta, hogy az EL fontosabb, mint a juve ellen rangadó, viszont az EL-t sem szarjuk telibe, csupán ez a helyzet. Az, hogy szerinted senkit nem érdekel, barokkos túlzás. Ezzel kb te meg egy-két szurkolótárs van így. Láthatólag a szurkolókat is érdekli, ha már elutaztak szép számmal Sevilla-ba, illetve a klub vezetését, és szerintem a játékosokat is. Rohadtul nem mindegy szerintem, hogy hogyan szereplünk a klub jelenlegi megítélését, értékét illetően (ami az Elliot-nak is fontos), illetve a pénzügyi szempontok sem elhanyagolhatóak. Eddig a klub 3,44 millát keresett az EL-lel számításaim szerint.
Nem tudom ..... én tuti rosszul vagyok összerakva szerintem..... nekem egy Juve elleni meccs és annak presztízse 1000% fontosabb mint egy gyöszött EL csoport meccs ami szinte senkit nem érdekel,presztízse meg szintén a nullára redukál.....Suso,Cutrone végigjátszotta,Kessie megsérült,Musza KO,Hakan ennyi volt ...... én nem tudom..... ez számomra teljesen abszurd...hogy a Juve meccs a kevésbé fontos többeteknek.......ez nekem kínai.......A tegnapi meccsről azért nem ejtek szót,mert megnéztem,de engem ez a meccs nem érdekelt...kvázi felkészülési,barátságos meccs volt...annak meg jó volt...csak a sérülések.....Csoportkörbe jutás: 2,6mGyőzelem: 0,36mDöntetlen: 0,12mCsoport győztese: 0,6mCsoport 2.: 0,3m32-be jutás: 0,5m16-ba jutás: 0,75m8-ba: 1mElődöntő: 1,6mDöntő vesztese: 3,5mDöntő győztese 6,5mHa nem is akkor mértékű a díjazás mint a BL-ben, de szerintem egyáltalán nem elhanyagolható pénzek ezek. Csak gondoljunk bele, hogy ha csak a 32-be kerülünk be, az azért járó díjazás is már egy komolyab spíler évi fizetése.
Milanka2013:Megint te próbálasz személyeskedni, de mindegy, nem veszem fel, már megszoktam, hogyha valaki nem ért veled egyet azt egyből támadod. Sebaj!kissheva:Megint hajlítasz... szinte senkit nem érdekel ez a csoport meccs.... kiemelsz vmit amit írok és abba próbálsz vmi ertelmeset beletuszakolni....hihetetlen vagy... vagy liberális politikusok azok ilyenek....Milanka2013:Senmi nem mondta, hogy az EL fontosabb, mint a juve ellen rangadó, viszont az EL-t sem szarjuk telibe, csupán ez a helyzet. Az, hogy szerinted senkit nem érdekel, barokkos túlzás. Ezzel kb te meg egy-két szurkolótárs van így. Láthatólag a szurkolókat is érdekli, ha már elutaztak szép számmal Sevilla-ba, illetve a klub vezetését, és szerintem a játékosokat is. Rohadtul nem mindegy szerintem, hogy hogyan szereplünk a klub jelenlegi megítélését, értékét illetően (ami az Elliot-nak is fontos), illetve a pénzügyi szempontok sem elhanyagolhatóak. Eddig a klub 3,44 millát keresett az EL-lel számításaim szerint.
Nem tudom ..... én tuti rosszul vagyok összerakva szerintem..... nekem egy Juve elleni meccs és annak presztízse 1000% fontosabb mint egy gyöszött EL csoport meccs ami szinte senkit nem érdekel,presztízse meg szintén a nullára redukál.....Suso,Cutrone végigjátszotta,Kessie megsérült,Musza KO,Hakan ennyi volt ...... én nem tudom..... ez számomra teljesen abszurd...hogy a Juve meccs a kevésbé fontos többeteknek.......ez nekem kínai.......A tegnapi meccsről azért nem ejtek szót,mert megnéztem,de engem ez a meccs nem érdekelt...kvázi felkészülési,barátságos meccs volt...annak meg jó volt...csak a sérülések.....Csoportkörbe jutás: 2,6mGyőzelem: 0,36mDöntetlen: 0,12mCsoport győztese: 0,6mCsoport 2.: 0,3m32-be jutás: 0,5m16-ba jutás: 0,75m8-ba: 1mElődöntő: 1,6mDöntő vesztese: 3,5mDöntő győztese 6,5mHa nem is akkor mértékű a díjazás mint a BL-ben, de szerintem egyáltalán nem elhanyagolható pénzek ezek. Csak gondoljunk bele, hogy ha csak a 32-be kerülünk be, az azért járó díjazás is már egy komolyab spíler évi fizetése.Plusz azzal kezdtem..bennem van a hiba...
mario95:Egymás ellen kupa rendszerű összevetés van !
Milanka, az, hogy ez a meccs senkit sem érdekelt, egy bődületes nagy baromság. Ha most kikaptunk volna, akkor győzelmi kényszerben kellene játszanunk Pireuszban, és könnyen ki is eshettünk volna. Nem azért fellebbeztünk az UEFA-nál, hogy a csoportkörben véget is érjen a kaland számunkra. Minden játszott meccsnek jelentősége van, presztízs miatt is, és természetesen az eredmény miatt is. Amíg az EL-ben vagyunk, addig úgy kell hozzáállni minden meccshez, hogy meg akarjuk nyerni. Ugyanis - kevés az esély rá, tudom - ha megnyerjük a sorozatot, automatikusan visszajutunk a BL-be. Ha nem jön össze a bajnokságban az első négy hely, akkor foghatjuk a fejünket amiatt, hogy elengedtük az EL-t. Ennek a klubnak minden esélyt meg kell ragadni ahhoz, hogy visszajusson a BL-be. Minden ezen áll vagy bukik most.A játékkal nem, az eredménnyel viszont elégedett vagyok. A második félidőre azért valamilyen szinten összeszedte magát a csapat. Megint meg kell jegyeznem, hogy az általam is fogalmatlannak tartott Bakayoko jól tolta ismét.A döntetlennel pedig jó helyzetbe kerültünk. A következő körben verni kell a luxemburgiakat, Pireuszban pedig elég lesz egy langyos döntetlen is.Azt tudja valaki, hogy pontegyenlőségnél a gólkülönbség, vagy az egymás elleni eredmény dönt?Forza!
Milanka2013:
A zebrák elleni rangadó engem jobban mozgat...sőt ott kell kúszni-mászni,és nem kikapni ! A vereség nem tenne jót ! Főleg otthon !!!Az már más kérdés,hogy lehet meg sem leszünk 11-en......ezzel a 3 felesleges sérüléssel....
hodyzoli:Besegitek egy kicsit, anélkül hogy a szakmailag és játékoskeretileg rém gyenge csapatunkkal kapcaolatos el szereplés mellett vagy ellen àllástfoglalnék. A széthajtott játékos (ok) sérülésének elkerülése, pihentetése is jogos lett volna. Így lehet hogy mindkét harctéren buknak.(bajnokság, el)Milanka2013:
A zebrák elleni rangadó engem jobban mozgat...sőt ott kell kúszni-mászni,és nem kikapni ! A vereség nem tenne jót ! Főleg otthon !!!Az már más kérdés,hogy lehet meg sem leszünk 11-en......ezzel a 3 felesleges sérüléssel...."ezzel a 3 felesleges sérüléssel"Milyen a nem felesleges sérülés? :D Inkább sajnálatos, nem?
Milanista1:Azt értem hogy miért lett így írva (a vélt vagy valós saját igazság nyomatékosítására), de akkor próbáld meg Te is megérteni azt, hogy attól még egy sérülésnél nincs olyan hogy hasznos vagy felesleges. Feleslegesen játszatta őket Gattuso azt lehet mondani (ha valaki szerint az EL nekünk felesleges), de azt hogy a sérülés felesleges volt azt nem.hodyzoli:Besegitek egy kicsit, anélkül hogy a szakmailag és játékoskeretileg rém gyenge csapatunkkal kapcaolatos el szereplés mellett vagy ellen àllástfoglalnék. A széthajtott játékos (ok) sérülésének elkerülése, pihentetése is jogos lett volna. Így lehet hogy mindkét harctéren buknak.(bajnokság, el)Milanka2013:
A zebrák elleni rangadó engem jobban mozgat...sőt ott kell kúszni-mászni,és nem kikapni ! A vereség nem tenne jót ! Főleg otthon !!!Az már más kérdés,hogy lehet meg sem leszünk 11-en......ezzel a 3 felesleges sérüléssel...."ezzel a 3 felesleges sérüléssel"Milyen a nem felesleges sérülés? :D Inkább sajnálatos, nem?
A beküldéshez be kell jelentkezni.