Én gondoltam, hogy nem fogjuk elengedni ezt a meccset. Egyrészt főleg Gattuso személye miatt, másrészt pedig tök felesleges lett volna fellebbezni az EL-eltiltás miatt, ha aztán az első nehézség után félredobjuk a versenysorozatot. Minden megtett kör a sorozatban plusz bevétel a csapatnak, arról nem is beszélve, hogy amikor nem Dudelange-ok érkeznének majd a San Siróba, hanem - esetleg - a BL-csoportkörből kihulló csapatok valamelyike, akkor az a mi 80 000 főt befogadni képes stadionunkban szintén nem lenne egy elenyésző tényező a bevételi oldalon.
Az Udinese elleni meccs után Ãrtam, hogy 3 nehéz meccsünk van terÃtéken, utána viszont fogadjuk otthon a luxemburgiakat és a Parmát. Most kell összedrótozni akit össze lehet és felszÃvni magunkat, aztán lehet egy kicsit alacsonyabb fordulatszámon pörögni és rendezni a sorokat.
Szóval remélem, hogy sikerül revansot venni a spanyolokon, nagyon fájó meccs volt az a két héttel ezelÅ‘tti. Érdekes egyébként, hogy a ma esti elÅ‘zetes kezdÅ‘t is számÃtásba véve azóta minden mérkÅ‘zésünkön más volt az összeállÃtásunk és a felállásunk is, ami a legvadabb Montella-érát idézi, de ezidáig jól jöttünk ki belÅ‘le. :D
Cutrone majd eldönti, Forza Milan!
Elküldve: 2018.11.08. 14:33
#