Milanka2013:Azért azzal a negyed gőzzel sima zacskó lenne... Ez a bolgár csapat a Hoffenheim ellen 4 pontot szerzett, de a Bragát is simán verte idegenben. Az esélyesség terhe sem nyomasztja őket, plusz egy Milan ellen 110%-on fognak pörögni. Igenis oda kell állni 100%-os odafigyeléssel és erőbedobással, max tegye ezt eddig padozó játékos is. Szerintem Musacchio, Antonelli, Kessie, Locatelli, Montolivo és Adnré Silva tuti kezdeni fog, a többi bizonytalan.
A forma miatt is,és egyébként is egy a bolgár csapat oda-vissza nem okozhat gondot nekünk.....negyed gőzzel is nyernünk kéne,de ha ne adj isten csak x lesz mert Rino jegel egy-két játékost én azon se fogok bánkódni összevetésben minimum 3-4 góllal jobbak vagyunk !!!Ettől függetlenül győzelmet várok két gólosat !!!
Milanka2013:Utolsó mondattól eltekintve egyet értek. Ez a bolgár csapat tele van brazillal, és bolgár csak muatóban akad köztük, s az eredményeik alapján inkább ebéd-kategóriák. :)
Szerintem akkor sincs tragédia ha x lesz tingli-tanglizva... a hétvégi bajnoki 1000x fontosabb ill az olasz kupa...az El megnyerésére nagyon max 10% esélyünk van...nálam ez a 3. Porond ami fontos...ettől még egy bolgár csapat büfé reggeli kell legyen !!!
Hkarlo:Azért azok a brazilok nem a felsőkategóriás brazilok, akiktől be kéne sz...ni, nem hiába játszanak "csak" egy bulgár bajnokságban. Nem nézem le őket, de egy Milannak sehol semmilyen körülmények között nem szabad tartania egy bulgár együttestől. És igen, én sima továbbjutást várok, akár kettős győzelemmel, de a San Siro-ban minimum többgólos győzelmet.Milanka2013:Utolsó mondattól eltekintve egyet értek. Ez a bolgár csapat tele van brazillal, és bolgár csak muatóban akad köztük, s az eredményeik alapján inkább ebéd-kategóriák. :)
Szerintem akkor sincs tragédia ha x lesz tingli-tanglizva... a hétvégi bajnoki 1000x fontosabb ill az olasz kupa...az El megnyerésére nagyon max 10% esélyünk van...nálam ez a 3. Porond ami fontos...ettől még egy bolgár csapat büfé reggeli kell legyen !!!
kissheva:Sehol nem Ãrtam felsÅ‘ kategóriából, de szerintem az eddigi eredmenyenyeik alapján nem szabad elintézni Å‘ket úgy, hogy ezek egy bolgár kiscsapat. FÅ‘leg a mai Milannak nem...Hkarlo:Azért azok a brazilok nem a felsÅ‘kategóriás brazilok, akiktÅ‘l be kéne sz...ni, nem hiába játszanak "csak" egy bulgár bajnokságban. Nem nézem le Å‘ket, de egy Milannak sehol semmilyen körülmények között nem szabad tartania egy bulgár együttestÅ‘l. És igen, én sima továbbjutást várok, akár kettÅ‘s gyÅ‘zelemmel, de a San Siro-ban minimum többgólos gyÅ‘zelmet.Milanka2013:Utolsó mondattól eltekintve egyet értek. Ez a bolgár csapat tele van brazillal, és bolgár csak muatóban akad köztük, s az eredményeik alapján inkább ebéd-kategóriák. :)
Hkarlo:Pedig azok,kis csapat akiknél van egy-két játék ügyesebb krapek,de semmi több !!! Azért Ãrtam lehet felszÃvják magukat és x-lesz..az se gáz ! Otthon meg gurÃtunk nekik egy 4-est....ennyi... a hétvégi bajnoki viszont élet-halál kérdése azon nyerni kell !!!kissheva:Sehol nem Ãrtam felsÅ‘ kategóriából, de szerintem az eddigi eredmenyenyeik alapján nem szabad elintézni Å‘ket úgy, hogy ezek egy bolgár kiscsapat. FÅ‘leg a mai Milannak nem...Hkarlo:Azért azok a brazilok nem a felsÅ‘kategóriás brazilok, akiktÅ‘l be kéne sz...ni, nem hiába játszanak "csak" egy bulgár bajnokságban. Nem nézem le Å‘ket, de egy Milannak sehol semmilyen körülmények között nem szabad tartania egy bulgár együttestÅ‘l. És igen, én sima továbbjutást várok, akár kettÅ‘s gyÅ‘zelemmel, de a San Siro-ban minimum többgólos gyÅ‘zelmet.Milanka2013:Utolsó mondattól eltekintve egyet értek. Ez a bolgár csapat tele van brazillal, és bolgár csak muatóban akad köztük, s az eredményeik alapján inkább ebéd-kategóriák. :)
Berka_:Nincs lenézés...olvass a sorok között....nem olvastok,nem értelmeztek bakker....
Úgy látom,néhányan hajlamosak végletesen gondolkodni. Eddig minden szar volt,most, hogy néhány meccs óta fut a szekér, hirtelen mi lettünk az überfavoritok. Ezzel szemben szerintem az a szitu, hogy ma még nem tart ott ez a Milan. hogy bármelyik csapatot Ãgy lenézze. Gattuso is lenyilatkozta, hogy a hétvégi meccs sem volt annyira sima, mint amit az eredmény mutat...És ez igaz is, voltak ott is meleg pillanatok az elsÅ‘ félidÅ‘ben....
Szóval szerintem hagyjuk ezt,hogy hány gólt gurÃtunk majd nekik, mert nagy lehet a pofára esés.....AEK, Rijeka, Benevento...soroljam? Nem voltak ezek olyan rég, hogy most ekkora legyen a mellény...Még akkor sem,ha vitathatatlan,hogy azóta jobban néz ki a csapat....Alázat sporttársak...alázat...ahogy az Gatta is mindig mondja...;-)
Milanka2013:Olvasom..értelmezem...kár,hogy te nem teszed..;-)Berka_:Nincs lenézés...olvass a sorok között....nem olvastok,nem értelmeztek bakker....
Úgy látom,néhányan hajlamosak végletesen gondolkodni. Eddig minden szar volt,most, hogy néhány meccs óta fut a szekér, hirtelen mi lettünk az überfavoritok. Ezzel szemben szerintem az a szitu, hogy ma még nem tart ott ez a Milan. hogy bármelyik csapatot Ãgy lenézze. Gattuso is lenyilatkozta, hogy a hétvégi meccs sem volt annyira sima, mint amit az eredmény mutat...És ez igaz is, voltak ott is meleg pillanatok az elsÅ‘ félidÅ‘ben....
Szóval szerintem hagyjuk ezt,hogy hány gólt gurÃtunk majd nekik, mert nagy lehet a pofára esés.....AEK, Rijeka, Benevento...soroljam? Nem voltak ezek olyan rég, hogy most ekkora legyen a mellény...Még akkor sem,ha vitathatatlan,hogy azóta jobban néz ki a csapat....Alázat sporttársak...alázat...ahogy az Gatta is mindig mondja...;-)LeÃrtam már,de részletezem mert nem érted,értitek-- nálam ez a fontossági sorrend:1. Olasz kupa2.Bajnokság3. ELTehát nekem megfelel az x is ha limonádézunk,vagy pihentetünk...a hétvégi bajnoki viszont létfontosságú !!!
A beküldéshez be kell jelentkezni.