R66:
Valaki emlékszik olyan összecsapásra a BL történetében, amikor egy csapatnak a hazai vereség után idegenben sikerült kivívnia a továbbjutást? Nekem nem nagyon rémlik ilyesmi, de természetesen bizakodva várom a mérkőzést. Ha azt a mentalitást hozzuk, amit az első mérkőzésen, vagy a Juve ellen, akkor megszorongathatjuk a Matracosokat.
Utánanéztem, utoljára pont egy olasz, sőt milánói csapat csinálta meg: a 2010/11-es kiírás nyolcaddöntőjében az Inter 1-0-ra kikapott a Bayerntől, idegenben viszont nyert 3-2-re, és több idegenben lőtt góllal továbbment.
Na ez az, amihez nekünk közünk sem lesz. Kizártnak tartom, hogy ez a Milan képes lesz idegenben megverni az Atleticó-t. Írom ezt úgy, hogy lassan (ahogy azt vártam is) kezd kipukkanni ez az atleticós lufi, meg nem is tartom túl sokra (és feltétlenül értékmérőnek) a spanyol bajnokságot. Sajnos azonban a jelenlegi Milant sem… Azt, hogy jól játszottunk az első meccsen, meg a Juve ellen is, meg a BL-ben szoktuk a legtűrhetőbb formánkat hozni, hagyjuk már. Persze kapaszkodunk itt mindenfélébe, ami persze érthető (nyilván én is drukkolni fogok), de a lelke mélyén szerintem mindenki pontosan tudja, hogy ma végérvényesen véget ér a szezonunk. (Tekintve, hogy milyen szar volt, ez önmagában nem is nagy baj.) 5-10%-nál nem adok több esélyt arra, hogy nem így lesz… Be kellett volna rúgni a San Siro-ban a helyzeteket, vagy legalább elkerülni azt az idétlen gólt.
szerk.: bocs, ezeket az írásjeleket nem tudom eltüntetni, de talán így is is olvasható.
Elküldve: 2014.03.11. 10:24
#