Kedden este fontos BL-meccs vár a csapatra. A piros-feketék a Celtic otthonában lépnek pályára, és egy győzelem akár a továbbjutást is jelentené (ha a Barca lenyomja az Ajaxot).
Hazai pályáan 2-0-ra nyertünk a skótok ellen.
FORZA MILAN!
Kedden este fontos BL-meccs vár a csapatra. A piros-feketék a Celtic otthonában lépnek pályára, és egy győzelem akár a továbbjutást is jelentené (ha a Barca lenyomja az Ajaxot).
Hazai pályáan 2-0-ra nyertünk a skótok ellen.
FORZA MILAN!
hszaby77:Glasgowba egyébként sem nyerni járnak a csapatok, tavaly a Barcelona is rendesen megégett ott. Elképesztő, hogy ebből a csoportból megint egyetlen, azaz 1 győzelemmel tovább lehet jutni, továbbjuthatunk... Nyilván hülyeség és egyelőre feltételezés, de megtörténhet, hogy 2 szezon alatt úgy juthatunk tovább a csoportkörökből, hogy a 12 csoportmeccsünkből 3-at is elég megnyernünk hozzá... Mindegy, csak legyen meg, jöjjön a pénz, mert a következő szezonban úgy is csak számolgathatjuk a garasokat, mint Mari néni kotlósa Bikkantófalván.
Ez csapat sajnos nem ismeri a győzelem szót :(
Celtic-Milan: a keret
Abbiati, Coppola, Ferrari (n.61), Abate, Bonera, Constant, Silvestre, Zapata, Birsa, Cristante, De Jong, Emanuelson, Kakà, Montolivo, Nocerino, Poli, Balotelli, Matri, Robinho.
(acmilan.com)
Dani027:Ha kikapunk szerintem ki fogják rúgni, egyszerűen nincs más alternatíva és az időzítés is jó lenne, két hete lenne az új edzőnek fölkészíteni a csapatot a Catania ellen(milyen viccesen hangzik,mint ha Romába mennénk:))
Teljesen mindegy mi lesz az eredmény. Allegrit biztos nem küldik el. Egyből felmerülne a kérdés, hogy miért pont a Celtic elleni meg nem nyert meccs lenne az utolsó csepp abban a pohárban, ami már legalább kétszer megtelt... Azért nem rúgták ki, mert nem akarják kifizetni. Akkor szabadulnánk meg tőle, ha önként felállna, de ezt már kijelentette, hogy nem hajlandó megtenni. Így marad számunkra szitkozódás, a silány csapatunk és az a megnyugtató tudat, hogy Allegri nyárig az edzőnk lesz.
gumicsiga:Nem most hétvégén játszunk a Cataniával?
Ha kikapunk szerintem ki fogják rúgni, egyszerűen nincs más alternatíva és az időzítés is jó lenne, két hete lenne az új edzőnek fölkészíteni a csapatot a Catania ellen(milyen viccesen hangzik,mint ha Romába mennénk:))
Dani027:De, benéztem azt hittem 12.-én.gumicsiga:Nem most hétvégén játszunk a Cataniával?
Ha kikapunk szerintem ki fogják rúgni, egyszerűen nincs más alternatíva és az időzítés is jó lenne, két hete lenne az új edzőnek fölkészíteni a csapatot a Catania ellen(milyen viccesen hangzik,mint ha Romába mennénk:))Az időzítés pedig már nem lehet jó. Én már nyáron kivágtam volna...
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.