És ezt Boatenggel és Nocerinoval mégis hogy szeretné a mester?
freakapotamous:Szerintem a sárgák törlődnek az új szezonra.
Mexes egész véletlenül nincs eltiltva? Több helyen is várható kezdőbe teszik és a meccs keretben is ott van, de korábban mindenhol azt olvastam, hogy tavalyról a sárga lapjai miatt van egy 1 meccses eltiltása.
HORY94:Nekem kifejezetten tetszik ez a kezdő, Muntari és Boateng helye lehet kérdéses, előbbié a posztját tekintve, utóbbié meg a kvalitásáét. Poli és Niang lehet az alternatívájuk. Illetve még Constant esélyesebb Emnauelson-nal szemben szerintem, bár én a hollandnak jobban örülnék. A többi helyén van.
<h5 class="uiStreamMessage userContentWrapper" data-ft="{" type":1,"tn":"k"}"="">És ezt Boatenggel és Nocerinoval mégis hogy szeretné a mester?
Stark:Emanuelson baloldali védőként nekem kellemes meglepetés,remélem beváltja a hozzáfűzött reményeket. Na forza MILAN!!!
Hivatalos kezdők:PSV: Zoet; Brenet, Bruma, Rekik, Willems; Wijnaldum, Schaars, Maher; Park Ji-Sung, Matavz, Depay.All.: CocuMILAN: Abbiati; Abate, Mexes, Zapata, Emanuelson; Montolivo, de Jong, Muntari; Boateng, Balotelli, El Shaarawy.All.: Allegri
black:Urbyra én is kiváncsi leszek! De jó lenne egy lendületes irányító Boa helyett - de cáfoljon rám a mai játékával!!Stark:Emanuelson baloldali védőként nekem kellemes meglepetés,remélem beváltja a hozzáfűzött reményeket. Na forza MILAN!!!
Hivatalos kezdők:PSV: Zoet; Brenet, Bruma, Rekik, Willems; Wijnaldum, Schaars, Maher; Park Ji-Sung, Matavz, Depay.All.: CocuMILAN: Abbiati; Abate, Mexes, Zapata, Emanuelson; Montolivo, de Jong, Muntari; Boateng, Balotelli, El Shaarawy.All.: Allegri
gio14:Szerintem a guineai szépségünk még mindig jobb, mint a holland, legalábbis fizikailag erősebb, magasabb, de Urby támadásban erősebb, csak bírja végig, mármint koncentrációval, oda kell figyelnie végig.
Urbyra én is kiváncsi leszek! De jó lenne egy lendületes irányító Boa helyett - de cáfoljon rám a mai játékával!!
gio14:De mire megszerzik a rutint elkopik a robbanékonyság :)
Egy egyéni hiba után vezetünk.De a lendületes játékukkal tudnak zavart okozni. Jó hogy rutintalanok...Nálunk van még mit csiszolni előrejátékban is.De eddig jók vagyunk a főtáblára! :-)
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.