gabetti:
A Barca védelménel csak egy rosszabb van a miénk!!!!!!Nekik legalááb Piqué személyében van 1 jó középső védőjük nekünk meg egy se!!!!!!Zapata,Mexes,Bonera ,Yepes több mint vicc kategória!!!!!!!!A széső hátvédeink is csak a középsőkhöz képest teljesitenek jól!!!!!Ehhez még jön,hogy a középpályánk is Montolívot leszámitva üres és minden kreatívitást nélkülöz!!!!!Elől pedig -most Balotelli nélkül-csak Sári!!!!!Boa,Bojan,Robi és Boa gólveszély nélküli!Nem számitok sok jóra!!!Örüljünk,ha nem futunk késbe!!!!!
Azért ne túlozz felkiáltójel(elfogyott).
Van még hova fejlődni a csapatnak, de ennyire szerintem nem vészes a helyzet.
A tétmeccsekre azért össze szokták szedni magukat a srácok,a Roma meccsen kívül nem volt nagy zakónk és biztos vagyok benne,hogy már régebb óta készülnek a meccsre és jobban,mint a Barca.
Most volt a Granada - Barca meccs, 2:1-re nyert a Barca de az utolsó 20 percet elnézve örülhettek az eredménynek...
A belső védőkre visszakanyarodva Zapata egy igencsak jó képességű játékos, Mexes is össze tudja szedni magát, ha kell, nekem most a középpálya lóg ki a sorból.
Abbiati, DS/Abate-Zapata-Mexes-Constant, Boateng-Montolivo-Muntari, Faraó-Pazzini-Niang/Bojan
Elküldve: 2013.02.18. 19:58
#