Milan-Sziv:A második meccs 2012-ben volt :)
A mérkőzés játékvezetője a szlonév Damir Skomina lesz.Eddig két mérkőzést fújt a Milannak: Auxerre-Milan 0-2 2010-ben, és Arsenal-Milan 3-0 2011-ben.
Milan-Sziv:Semmi gond :)runaj:Akkor elnézést. A MilanNews oldaláról másoltam.
A második meccs 2012-ben volt :)
Várható kezdőcsapatok
El Mejor:Szerintem Pato fog kezdeni!Prince nulla formája ellenére mindig bizalmat kap de most szerintem a padon kezd!Duff:tudom,de én már nem igazán tudok meglepődni semmin :)El Mejor:Arra gondoltam, h komoly, h ő lesz az ék????Duff:Ne aggódj csak egy félidőt lesz a pályán,utána jöhetne Niang :D
Boateng?
JamesHetfield78:Röhej lesz nagyon, ha Prince lesz az ék, és Pato-Pazzo a padon fog ülni, akkor már inkább Niang ;) Emanuelson úgyse játszik majd a helyén az száz :D Én elől inkább egy Sári-Bojan-Binho-Pato támadó szekciót néznék meg !El Mejor:Szerintem Pato fog kezdeni!Prince nulla formája ellenére mindig bizalmat kap de most szerintem a padon kezd!Duff:tudom,de én már nem igazán tudok meglepődni semmin :)El Mejor:Arra gondoltam, h komoly, h ő lesz az ék????Duff:Ne aggódj csak egy félidőt lesz a pályán,utána jöhetne Niang :D
Boateng?
Rossoneri96:A barca is játszik klasszikus csatár nélkül elég sokat! Gondolom Allegri úgy van vele, hogy legyen nálunk a labda és a kreatív hármas Boateng mögött megoldja...Várható kezdőcsapatok
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.