Stark:Korrekt, csak annyi, hogy Bonera helyett Yepest raknám be, esetleg Zapatat
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=9545721 fős keret.Abbiati, Amelia, Gabriel, Abate, Bonera, De Sciglio, Mexes, Yepes, Zapata, Ambrosini, Boateng, Constant, De Jong, Emanuelson, Montolivo, Nocerino, Bojan, El Shaarawy, Pato, Pazzini, Robinho.Az én kezdőm ez lenne: 4-2-3-1Abbiati - Abate - Mexés - Bonera - Constant - De Jong - Montolivo - Emanuelson - Bojan - El Shaarawy - Pato
Ronaldoalegjobb:Még a Chievo-s topicban írtam, hogy ez a belsővédő duó lesz, be is jött. De Jong-ra tippeltem volna, remélem nem Ambro kezd. Pazzini a gólja után hátha magára talál, de ennek ellenére én is Pato-t raknám be. Az az igazság, hogy van 2 formán kívüli támadónk, így nehéz közöttük választani:D
Ezt a kezdőt várják a legtöbb helyen:Abbiati; Abate, Bonera, Yepes, Constant; Montolivo, Ambrosini; Emanuelson, Bojan, El Shaarawy; Pazzini.Nagyon remélem,hogy még csak nem is hasonló csapat fog kifutni holnap a gyepre.Kétlem,hogy egyszerre el tudná viselni a védekezésünk a Yepes-Ambrosini-Bonera csodasebességű triót...Min. Mexes vagy Zapata+De Jong.Nem is értem egy ilyen meccsen hogy merülhet fel,hogy ne De Jong kezdjen?Ambro már rettentő lassú és körülményes.Pazzini újra kezdőbe jelölését sem értem.Az előző meccseken sem mutatott semmit,és a gólján kívül egyetlen kaput eltalált lövésére sem emlékszem.Mindenképp Patot tenném a kezdőbe,kell neki a meccs és sokkal hasznosabb az olasznál...
Stark:Nehéz közülük választani valóban,de könyörgöm...Pazzini abszolút haszontalan a pályán.Olyan mint egy bója,ha nekirúgják a labdát bepattan róla,de azon kívül sem egyéni megmozdulásokra,sem összjátékra nem képes...Ronaldoalegjobb:Még a Chievo-s topicban írtam, hogy ez a belsővédő duó lesz, be is jött. De Jong-ra tippeltem volna, remélem nem Ambro kezd. Pazzini a gólja után hátha magára talál, de ennek ellenére én is Pato-t raknám be. Az az igazság, hogy van 2 formán kívüli támadónk, így nehéz közöttük választani:D
Ezt a kezdőt várják a legtöbb helyen:Abbiati; Abate, Bonera, Yepes, Constant; Montolivo, Ambrosini; Emanuelson, Bojan, El Shaarawy; Pazzini.Nagyon remélem,hogy még csak nem is hasonló csapat fog kifutni holnap a gyepre.Kétlem,hogy egyszerre el tudná viselni a védekezésünk a Yepes-Ambrosini-Bonera csodasebességű triót...Min. Mexes vagy Zapata+De Jong.Nem is értem egy ilyen meccsen hogy merülhet fel,hogy ne De Jong kezdjen?Ambro már rettentő lassú és körülményes.Pazzini újra kezdőbe jelölését sem értem.Az előző meccseken sem mutatott semmit,és a gólján kívül egyetlen kaput eltalált lövésére sem emlékszem.Mindenképp Patot tenném a kezdőbe,kell neki a meccs és sokkal hasznosabb az olasznál...
Ronaldoalegjobb:Pazzini abszolút nem haszontalan, csak végzi a feladatát. Őt leveszi a két belsővédő a pályáról, de mellé üres területeket nyit a középpálya és a védelem közötti területen. Ugyanazt csinálja, mint Carlettonál Pippo, csak jóval kisebb hatásfokkal...Stark:Nehéz közülük választani valóban,de könyörgöm...Pazzini abszolút haszontalan a pályán.Olyan mint egy bója,ha nekirúgják a labdát bepattan róla,de azon kívül sem egyéni megmozdulásokra,sem összjátékra nem képes...Ronaldoalegjobb:Még a Chievo-s topicban írtam, hogy ez a belsővédő duó lesz, be is jött. De Jong-ra tippeltem volna, remélem nem Ambro kezd. Pazzini a gólja után hátha magára talál, de ennek ellenére én is Pato-t raknám be. Az az igazság, hogy van 2 formán kívüli támadónk, így nehéz közöttük választani:D
runaj:Csak egy észrevétel: szerintetek nem érte volna meg Maxit megtartani? Ugyanannyiba került volna, mint Pazzini (+-1 milla , ) és jobb képességű csatár az olasznál... Talán még Cassano is maradt volna...Ronaldoalegjobb:Pazzini abszolút nem haszontalan, csak végzi a feladatát. Őt leveszi a két belsővédő a pályáról, de mellé üres területeket nyit a középpálya és a védelem közötti területen. Ugyanazt csinálja, mint Carlettonál Pippo, csak jóval kisebb hatásfokkal...Stark:Nehéz közülük választani valóban,de könyörgöm...Pazzini abszolút haszontalan a pályán.Olyan mint egy bója,ha nekirúgják a labdát bepattan róla,de azon kívül sem egyéni megmozdulásokra,sem összjátékra nem képes...Ronaldoalegjobb:Még a Chievo-s topicban írtam, hogy ez a belsővédő duó lesz, be is jött. De Jong-ra tippeltem volna, remélem nem Ambro kezd. Pazzini a gólja után hátha magára talál, de ennek ellenére én is Pato-t raknám be. Az az igazság, hogy van 2 formán kívüli támadónk, így nehéz közöttük választani:D
ejot:white:én speciel mindig is szerettem Ambrot, örültem, hogy itt van. De egyet kell értsek ezzel.
Ambrosini nagyon szúrja a szemem. Érthetetlen..
Szvsz, sokszor szerintem csak azért játszik, mert ő a kapitány.
Ambro rengeteg labdát szerzett a Chievo ellen is nagyon jól játszott! Nem mondom hogy De Jong-nál jobb, de szerintem jól teljesít mikor játszik! Ez a a fórumon meg csak mindig azt olvasom, hogy Ambro így gyenge Ambro úgy gyenge (tisztelet a kivételnek)! Szerintem megérdemli, hogy ott legyen ma a kezdőben! Forza Milan
gazibla:Ambrot hagyjátok, f@sza gyerek volt a Chievo ellen, sztem is megérdemli h játszon, látszik rajta h küüzd, és tényleg rengeteg labdát szerzett, ugyan adott el párat, meg lőnie nem kéne, de azért szeretjük! :)ejot:white:én speciel mindig is szerettem Ambrot, örültem, hogy itt van. De egyet kell értsek ezzel.
Ambrosini nagyon szúrja a szemem. Érthetetlen..
Szvsz, sokszor szerintem csak azért játszik, mert ő a kapitány.Ambro rengeteg labdát szerzett a Chievo ellen is nagyon jól játszott! Nem mondom hogy De Jong-nál jobb, de szerintem jól teljesít mikor játszik! Ez a a fórumon meg csak mindig azt olvasom, hogy Ambro így gyenge Ambro úgy gyenge (tisztelet a kivételnek)! Szerintem megérdemli, hogy ott legyen ma a kezdőben! Forza Milan
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.