Antonini:Kérlek támaszd alá valamivel...ejot:hagyjuk már azt az idióta Bojant! Ő biztos nem rúgna gólt
3-4-3-ban nem értem, hogy miért nem Bojan van elől, és Emanuelson Antoninin helyén...
ejot:Pont ez volt az első gondolatom. Mert ugye Luca barátunk se védekezni se támadni nem tud.
3-4-3-ban nem értem, hogy miért nem Bojan van elől, és Emanuelson Antoninin helyén...
Duff:Nem tudom mi bajotok van, Antonini eredeti posztja: KÖZÉPPÁLYÁS!!! A Milan előtt mindig ott játszott, sosem volt védő. Abate szintén
Szerintem ez inkább 5 védő, mint 3. Legalábbis, ha Antonini bal oldali kp-t fog játszani könnyezni fog a televízióm. Azt meg hagyjuk, hogy Antonini előbb lesz balszél kp. mint Urby O.O
Antonini:Az lehet, de Urby is az. És klasszisokkal jobb!Duff:Nem tudom mi bajotok van, Antonini eredeti posztja: KÖZÉPPÁLYÁS!!! A Milan előtt mindig ott játszott, sosem volt védő. Abate szintén
Szerintem ez inkább 5 védő, mint 3. Legalábbis, ha Antonini bal oldali kp-t fog játszani könnyezni fog a televízióm. Azt meg hagyjuk, hogy Antonini előbb lesz balszél kp. mint Urby O.O
Dani027:Biztos, hogy Bonera gyorsabb, mint Mexés? Hamár 3 védő nálam, Mexés-Acebi-Zapata lenne.
A háromvédős felállás lényege az összeszokottságban rejlik. Csapatmunka nélkül semmire sem megyünk vele. Nem tudom mennyit gyakorolták edzésen ezt, meglátjuk mire megyünk vele.Előzetesen okoskodnék egy cseppet.Zapata játékára ebben a rendszerben azért lenne szükség, mert ő a leggyorsabb védőnk. Egy nehézkesen mozgó játékost elbír a rendszer, ő kerülhet középre, de kettőt már nem. Bonera nem egy villámember, de azért szélen is tud játszani, így neki mindenképpen helye van a rendszerben. Középre mehet Mexes, talán ő a legjobb védőnk. Így Acerbi szorul ki, senki nem fogja hiányolni.DS meg fogja oldani a jobb oldalt, végre kihasználja Allegri a beadásait. Antonini helyére viszont offenzívabb játékos kell. Constant és Emanuelson is képes lenne helyette játszani. Személy szerint én sokakkal ellentétben Constantra voksolok. Stabilabbá teszi a védekezést, mert így a jobb oldalról érkező támadásokat Urby és DS közösen tudja megoldani. Erre azért van szükség, mert DS remekül védekezik és támad, de egyszerre a kettőt még nem csinálta aktívan. Előre merészkedett nem egy alkalommal, de most még nem mert annyit támadni. Ebben a rendszerben viszont ez lesz a feladata elsődlegesen, így viszont a védekezésre marad kevesebb ereje. Ezért kell neki Urby.
Milan-Sziv:Úristen, Bonerát valaki vágja már ki onnan.... (Allegri kis kedvence)
Hivatalos kezdőcsapatok:Malaga: Willy; Gamez, Weligton, Demichelis, Camacho; Joaquin, Iturra, Eliseu; Isco, Portillo, Saviola.Cserék: Kameni, Onyewu, Duda, Recio, Seba, Santa Cruz, Fabrice.Milan: Amelia, Bonera, Mexes, Acerbi, De Sciglio; Montolivo, Ambrosini, Constant; Emanuelson, Pazzini, El Shaarawy.Cserék: Gabriel, Yepes, Antonini, Nocerino, Flamini, Pato, Bojan.
Milan-Sziv:Éppen most raktam ki én is! :) Gyorsabb voltál! :) Ha jól értelmeztem akkor 3-5-2-es felállás lesz! Forza Milan :)
Hivatalos kezdőcsapatok:Malaga: Willy; Gamez, Weligton, Demichelis, Camacho; Joaquin, Iturra, Eliseu; Isco, Portillo, Saviola.Cserék: Kameni, Onyewu, Duda, Recio, Seba, Santa Cruz, Fabrice.Milan: Amelia, Bonera, Mexes, Acerbi, De Sciglio; Montolivo, Ambrosini, Constant; Emanuelson, Pazzini, El Shaarawy.Cserék: Gabriel, Yepes, Antonini, Nocerino, Flamini, Pato, Bojan.
Antonini:
Úristen, Bonerát valaki vágja már ki onnan.... (Allegri kis kedvence)
gazibla:4-3-3 inkább. A pontos vesszőknek jelentőségük van.Milan-Sziv:Éppen most raktam ki én is! :) Gyorsabb voltál! :) Ha jól értelmeztem akkor 3-5-2-es felállás lesz! Forza Milan :)
Swyteck:A cikk szerint 3-5-2 lesz! :)gazibla:4-3-3 inkább. A pontos vesszőknek jelentőségük van.Milan-Sziv:Éppen most raktam ki én is! :) Gyorsabb voltál! :) Ha jól értelmeztem akkor 3-5-2-es felállás lesz! Forza Milan :)
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.