A keret
Portieri: Amelia, Gabriel, Narduzzo.
Difensori: Acerbi, Antonini, Bonera, De Sciglio, Mexes, Yepes, Zapata
Centrocampisti: Ambrosini, Boateng, Constant, Emanuelson, Flamini, Montolivo, Nocerino
Attaccanti: Bojan, El Shaarawy, Pato, Pazzini
runaj:BÃzom benne hogy a BL-ben lesz szerencsénk is, és ha csúnya játékkal, de elhozzuk a 3 pontot a spanyoloktól. Mixen vendégbe húztam a meccset.
Tippmixen: Malaga - Milan 2,02, 3,25, 3,25CsábÃtó, de egyben lutri is a vendég...
T0Mi:<font face="lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif">Itt csak az a lényeg h Antonini ne játsszon, ezért játszik inkább Bonera a jobb oldalon és DS meg a baloldalon!! EZ A LÉNYEGE!!!!</font>
A gazetta szerinti kezdÅ‘: Amelia; Bonera, Mexes, Zapata, De Sciglio; Montolivo, Ambrosini; Emanuelson, Bojan, El Shaarawy; Pazzini4-2-3-1 (Egy spanyol csapat ellen szerintem is Bojant kéne játszatni. Ha tényleg ebben a felállásban lépünk pályára, akkor kÃváncsi leszek, hogy mennyire fog feküdni neki az irányÃtói szerep. :) )Szvsz. Ambrosini helyén ki lehetne(kell) próbálni Boatenget.
Antonini:Még Antonini is jobb lenne a jobboldalon, mint Bonera!T0Mi:<font face="lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif">Itt csak az a lényeg h Antonini ne játsszon, ezért játszik inkább Bonera a jobb oldalon és DS meg a baloldalon!! EZ A LÉNYEGE!!!!</font>
A gazetta szerinti kezdÅ‘: Amelia; Bonera, Mexes, Zapata, De Sciglio; Montolivo, Ambrosini; Emanuelson, Bojan, El Shaarawy; Pazzini4-2-3-1 (Egy spanyol csapat ellen szerintem is Bojant kéne játszatni. Ha tényleg ebben a felállásban lépünk pályára, akkor kÃváncsi leszek, hogy mennyire fog feküdni neki az irányÃtói szerep. :) )Szvsz. Ambrosini helyén ki lehetne(kell) próbálni Boatenget.
primon:Tán még Flamini is.Antonini:Még Antonini is jobb lenne a jobboldalon, mint Bonera!T0Mi:<font face="lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif">Itt csak az a lényeg h Antonini ne játsszon, ezért játszik inkább Bonera a jobb oldalon és DS meg a baloldalon!! EZ A LÉNYEGE!!!!</font>
primon:Most Bonera a kis kedvenc Allegrinél és Antoninit meg gyűlöliAntonini:Még Antonini is jobb lenne a jobboldalon, mint Bonera!T0Mi:<font face="lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif">Itt csak az a lényeg h Antonini ne játsszon, ezért játszik inkább Bonera a jobb oldalon és DS meg a baloldalon!! EZ A LÉNYEGE!!!!</font>
primon:Lehet nem látunk bele, de ezt akkor is le lehetett szűrni... ennyiAntonini:Azért ez erős túlzás, nem látunk bele a dolgokba, nem tudhatjuk, milyen oka lehet ennek... De Bonera-t én is jegelném a padon.
Most Bonera a kis kedvenc Allegrinél és Antoninit meg gyűlöli
Antonini:Én azon a véleményen vagyok,hogy tudja, hogy nem tehetik ki és direkt a vezetőség ellen játszatja a csapatot, meg nem ezeket az embereket kérte, azért nem játszatja pl. Acerbit, vagy Zapatát sem..primon:Lehet nem látunk bele, de ezt akkor is le lehetett szűrni... ennyiAntonini:Azért ez erős túlzás, nem látunk bele a dolgokba, nem tudhatjuk, milyen oka lehet ennek... De Bonera-t én is jegelném a padon.
Most Bonera a kis kedvenc Allegrinél és Antoninit meg gyűlöli
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.