milanfan666:Én őszintén szólva a kispadra sem ültetném Patot. Folyamatosan sérült, nincs formában és én nem hiszek a csodában.... Pont a Barca ellen a Nou Campban térne vissza? Nem hiszem.Elöl Ibra mellett fogalmam sincs, hogy ki fog kezdeni Allegrinél. Én simán Patót kezdetném, neki nagyon jól megy a gólszerzés spanyoloknál (2 gólja van a Real ellen, 1 a Barca ellen), és pont az a játékos, aki nem hagyja ki a fontosabb ziccereket, ami ezen a meccsen kulcsfontosságú, gyakorlatilag 100%-os helyzet kihasználás fog kelleni és erre én Patót alkalmasabbnak érzem, de nem tudom, hogy milyen formában lehet... Én egyébként merem állítani, hogy Robinho fog kezdeni Allegrinél.
roltchi:Boateng se játszott az Arsenal meccs előtt jó darabig, mégis parádés játékkal tért vissza. Ők már vannak annyira profik, hogy álmukból felébresztve is megy nekik egy jó meccs. (persze nem törvényszerű).milanfan666:Én őszintén szólva a kispadra sem ültetném Patot. Folyamatosan sérült, nincs formában és én nem hiszek a csodában.... Pont a Barca ellen a Nou Campban térne vissza? Nem hiszem.Elöl Ibra mellett fogalmam sincs, hogy ki fog kezdeni Allegrinél. Én simán Patót kezdetném, neki nagyon jól megy a gólszerzés spanyoloknál (2 gólja van a Real ellen, 1 a Barca ellen), és pont az a játékos, aki nem hagyja ki a fontosabb ziccereket, ami ezen a meccsen kulcsfontosságú, gyakorlatilag 100%-os helyzet kihasználás fog kelleni és erre én Patót alkalmasabbnak érzem, de nem tudom, hogy milyen formában lehet... Én egyébként merem állítani, hogy Robinho fog kezdeni Allegrinél.
Én El Shaarawyt tenném Ibra mellé, biztos vagyok benne, hogy 150%-on próbálna bizonyítani. Bár Ibra Robinhoval nagyon jól megérteti magát, őt a második félidőben hoznám be.
Tibo:Jól titkolja a tudományát. Tudom, rúgott egy gólt Barcelonában, ebből él azóta is.roltchi:Boateng se játszott az Arsenal meccs előtt jó darabig, mégis parádés játékkal tért vissza. Ők már vannak annyira profik, hogy álmukból felébresztve is megy nekik egy jó meccs. (persze nem törvényszerű).milanfan666:Én őszintén szólva a kispadra sem ültetném Patot. Folyamatosan sérült, nincs formában és én nem hiszek a csodában.... Pont a Barca ellen a Nou Campban térne vissza? Nem hiszem.Elöl Ibra mellett fogalmam sincs, hogy ki fog kezdeni Allegrinél. Én simán Patót kezdetném, neki nagyon jól megy a gólszerzés spanyoloknál (2 gólja van a Real ellen, 1 a Barca ellen), és pont az a játékos, aki nem hagyja ki a fontosabb ziccereket, ami ezen a meccsen kulcsfontosságú, gyakorlatilag 100%-os helyzet kihasználás fog kelleni és erre én Patót alkalmasabbnak érzem, de nem tudom, hogy milyen formában lehet... Én egyébként merem állítani, hogy Robinho fog kezdeni Allegrinél.
Én El Shaarawyt tenném Ibra mellé, biztos vagyok benne, hogy 150%-on próbálna bizonyítani. Bár Ibra Robinhoval nagyon jól megérteti magát, őt a második félidőben hoznám be.
De, hogy a kispadon ne férne el Pato, az erős. Komolyan ő az egyetlen csatárunk akitől, elhiszem,hogy nem remeg meg a lába és képes gólt lőni a Barca ellen.
andrijcar:A Barcelona a legutóbbi 18 hazai BL mérközésén, ami 2009.május 27-ig nyúl vissza (15 győzelem, 2 döntetlen, 1 vereség) mindig rúgott gólt, átlagban 2.9-et.
Valaki venné a fáradtságot és megnézné, hogy hazai pályán mikor nem tudott gólt rúgni utoljára a Barca a BL-ben?
Köszi előre is!
danieltailor:A San Siro és a Camp Nou pályája is 105X68 méteres...:)
... főleg mert a barca pályája kb 15 méterrel szélesebb.
Milan-Sziv:danieltailor:A San Siro és a Camp Nou pályája is 105X68 méteres...:)
... főleg mert a barca pályája kb 15 méterrel szélesebb.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.