Danny B:
Tisztában vagyok a realitásokkal, de engem nagyon zavar már ahogy lesajnálnak minket. Szerintem nem számítunk már Európa szinten sem olyan gyengének, mint pár éve. A Barca a legjobb, de egy fikarcnyi esélyt adjanak már!
Remélem este megint hatalmasat alkotunk, amire csak a Milan képes! Forza AC Milan!!!
andrijcar:Hehe, akkor megnyugodtam. :D
normális, hidd el :)
ha ma este nem kapunk ki én már elégedett leszek
Egy győzelem pedig egyenesen azt jelentené, hogy a párom holnap reggelig nem látna :)
Milan-Sziv:Én nagyon meglepődnék, ha egyszerre játszana See és Ambro. Kettejüket nem bírja el egyszerre a középpályánk, pláne nem a Barca ellen. Csalódnék is, ha Allegri így kezdetné a csapatot. Persze ha bejön neki, megbocsájtok. :)
A várható kezdőcsapatok (La Gazzetta dello Sport)
Milan-Sziv:Ambro, See ? együtt? így legyen az ember optimista. :(
A várható kezdőcsapatok (La Gazzetta dello Sport)
roltchi:Vártam már a hozzászólásod.:) Mindig pozitívabban állok hozzá egy-egy meccshez,miután olvastam a kommentedet... :D
Akik szerint Ibra csődött mondott, melyik bolygón élnek? Költői a kérdés.
Az szól mellettünk, hogy semmi nem szól mellettünk :) És ilyenkor szoktuk meglepni a világot. Mondok én valamit, ami furán fog hangozni: a Barcáról mindenki tudja, mit fog játszani, miben nagyon erősek, így Allegri készülhet belőlük. De vajon mi kiismerhetőek vagyunk-e? A válasz: nem. Mindig más csapat, más forma. Erősebb a Barca, az egy biztos, de Guardiola nem hiszem, hogy tudná, mit fogunk ma este játszani.
Ami viszont baj, hogy otthon kezdünk és láttuk, hogy a 4-0 is majdnem kevés volt az Arsenal ellen. A Barca ellen se a 2-0 se a 3-0 nem nyugtatna meg sajnos, talán egy 7-0-ás győzelem... :)
Az én taktikám: Muntari a Barca buszról leszálló Messit, Iniestát és Xavi felrúgja, majd elfut :)
Este elválik az ocsu a búzától. FORZA MILAN!
milanfan666:Egy próféta szóljon belőled! :Dandrijcar:Hehe, akkor megnyugodtam. :D
normális, hidd el :)
ha ma este nem kapunk ki én már elégedett leszek
Egy győzelem pedig egyenesen azt jelentené, hogy a párom holnap reggelig nem látna :)Egyébként találtam egy Milan szurkolói blogról egy nagyon érdekes párhuzamot az Inter 2009/2010-es szezonjával kapcsolatban, aki szereti a statisztikákat és a véletleneket. Be is másolom ide:"Inter 2009-10- bajnoki címvédő- csoportkörben Barcelona ellen döntetlen, vereség- csoportkörben 2. helyen továbbjutás- Juve ellen Torinóban a hajrában vereség, Marchisio góljával- 16 között kiütve egy angol csapat- Barca előtt hazai rangadó, a hajrában megnyerve (Juve ellen 2-0, Milito 75. Etoo 90+)- Barca ellen csodálatos továbbjutás- bajnoki cím, BL-győzelemMilan 2011-12- bajnoki címvédő- csoportkörben Barcelona ellen döntetlen, vereség- csoportkörben 2. helyen továbbjutás- Juve ellen Torinóban a hajrában vereség, Marchisio góljaival- 16 között kiütve egy angol csapat- Barca előtt hazai rangadó, a hajrában megnyerve (Roma ellen 2-1, Ibra 83.)- jön a Barca.....- ... ?"
LoGeN:Pedig van rá sansz.
Nem nagyon hiszem ,hogy Allegri egyszerre pályára tenné Ambrot és Seet.
Abatino:Szerintem Te is tudod Abatino ,hogy mire gondoltam. roltchinak is szól, mert úgy látom sikerült félre érteni.Tibo:Igen, eddig 6 meccs, 5 gól, 3 gólpassz. Csődött mondott. Persze, ha nem játszott volna - de utálom pedig ezt -, nem fröcskölhetnéd, mert nem is játszanánk.
Alapjáraton ,ha minden játékosunk egészséges és formában lenne azt mondom, hogy verhető lenne a Barcelona.
Sajnos azonban ez nem így van.
Silva hiánya valószínűleg döntő lesz...Azonban, mint Milan mindenki ellen úgy kell pályára lépni,hogy nyernünk kell. Ez alól a Barcelona sem kivétel, az más kérdés, hogy így nem annyira reális a dolog most, de nem lehetetlen.
Hinni kell magunkban, illetve azt kérem,hogy Ibra most az egyszer ne mondjon csődöt. (inkább a döntőn betlizzen, ott már lesz talán Pato).
Mindenképp egy izgalmas, eseménydús meccset várok. Jó lenne megmutatni a világnak,hogy nem csak egy csapat létezik...
Ma virradóra 2-0 át álmodtam nekünk, remélem bejön:)
white:Gattuso lehet,hogy nem tud építeni,de nekünk az egy lélektani előny lenne ha játszana(annyit hozzátenne mint Ambrosini+űzné hajtaná a társait)Patya:Na, mert Ambrosini egy kész kőműves :)) Amúgy sajnos szerintem is egyszerre lesznek a pályán.LoGeN:Gattuso nem tud építeni.
Nem nagyon hiszem ,hogy Allegri egyszerre pályára tenné Ambrot és Seet.(Flamini még sérült?)
Tibo:Én ebben nem tudok Veled egyetérteni, mindegy, hogy mi lesz a Barca-meccs végeredménye. Ne keress vissza, elég a Sacchi-nyilatkozat, azóta, aki utálja Ibrahimovićot, egy-egy rossz meccse után, mint egy mantrát, úgy hajtogatja. Szerintem hagyjuk is, mert jószerivel csak ebben nem értünk egyet, ennyi pedig belefér :)Abatino:Szerintem Te is tudod Abatino ,hogy mire gondoltam. roltchinak is szól, mert úgy látom sikerült félre érteni.Tibo:Igen, eddig 6 meccs, 5 gól, 3 gólpassz. Csődött mondott. Persze, ha nem játszott volna - de utálom pedig ezt -, nem fröcskölhetnéd, mert nem is játszanánk.
Alapjáraton ,ha minden játékosunk egészséges és formában lenne azt mondom, hogy verhető lenne a Barcelona.
Sajnos azonban ez nem így van.
Silva hiánya valószínűleg döntő lesz...Azonban, mint Milan mindenki ellen úgy kell pályára lépni,hogy nyernünk kell. Ez alól a Barcelona sem kivétel, az más kérdés, hogy így nem annyira reális a dolog most, de nem lehetetlen.
Hinni kell magunkban, illetve azt kérem,hogy Ibra most az egyszer ne mondjon csődöt. (inkább a döntőn betlizzen, ott már lesz talán Pato).
Mindenképp egy izgalmas, eseménydús meccset várok. Jó lenne megmutatni a világnak,hogy nem csak egy csapat létezik...
Ma virradóra 2-0 át álmodtam nekünk, remélem bejön:)
Én továbbra se látom, hogy Ibra egy élethalál meccsen bajnokok ligája negyeddöntőn elődöntőn, döntőn, magára kapja a csapatot... Ilyenkor szokott csődöt mondani, de hadd ne kelljen már a karrierjében ezt mindig visszakeresni... ott van, nem véletlenül nem nyert BL-t.
Most az Arsenal első meccsén jól játszott, (másodikon szokásosan betliző). Ettől függetlenül remek szezont fut, nem utálom és nem fröcskölöm, ezért is írtam: "most ne mondjon csődöt."
Szerintem flop lesz a mai meccsen, de ez egyéni vélemény, majd meccs után visszatérünk rá.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.