Duff:Aquilaninesta1316:Szegények. Inkább játszana Puyol a mi baloldalunkon, az övéken meg Luca vagy Mesbah.Paolo:Azért a bal oldalukon Puyol fog játszani kényszerből.Persze ez messze nem olyan hiányzó névsor mint a miénk.milanfan666:
Érzésem szerint itthon bármilyen eredmény jó lenne, csak ne kapjunk gólt. Ha kapunk, akkor szerintem vége. Már pedig szerintem eléggé elvakult Milan rajongónak kell lenni ahhoz, hogy azt higgyük, hogy nem fogunk kapni gólt ez ellen a Barcelona ellen. Egyszerűen semelyik taktika nem lenne igazán jó a katalánok ellen, a letámadás is hatalmas veszéllyel fenyeget, de ha magunkra húzzuk őket, az is kb ugyanakkora veszélyt rejt magában.Komolyan mondom, én egy 0-0-ás eredménnyel elégedett lennék simán, ezzel a sok hiányzóval együttvéve.
Azért én egy 6-1-es győzelemmel nem lennék teljesen elégedetlen!:-D
Amúgy nagyrészt egyetértek. T. Silvával együtt sem adtam komoly esélyt arra, hogy a Barcelona ne rúgjon gólt, nélküle viszont erre olyan 20-as lehet az odds. Ahogy nézem, nekik bezzeg (Villa kivételével) nemigen van komoly hiányzójuk. Ez semmiképp nem lesz egyszerű történet, de a remény hal meg utoljára.
A San Siro-ban egyébként szerintem mindenképpen bátran fogunk játszani, de 110% kell mindenkitől. Az eladott, pontatlan labdák most nagyon nem férnek bele, remélem, az ilyesmiből minél kevesebb lesz.Szerintem Urby és Prince közül csak az egyik fog kezdeni =(. Legalábbis nem nagyon küldte régebben se őket egyszerre a pályára Allegri. Félek, hogy egy Ambro-Seedorf-Nocerino-Boateng kp. fog kifutni, de remélem See vagy Ambro helyett Emanuelson fog játszani, az ő sebessége jól jönne a Barca ellen.